Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

SVEIKOS MAMYTES,mano grazuoliukui bus 4m.
Kiekiena vakara-as jam turiu ne skaityt-nes jam nepatinka,o papasakot dvi-tris pasakas 4u.gif
Atsakyti
maniškis nemėgsta, sako mama duok aš pats
Atsakyti
Taip, nors uzmigti jos retai padeda blush2.gif
Atsakyti
Skaitau 4u.gif
Atsakyti
Skaitau.
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2012 03 20, 13:07)
Taip, nors uzmigti jos retai padeda blush2.gif

skaitau ir as ir tetis .
sutinku ,kad miegelio prisaukti greiciau nepadeda ax.gif
Atsakyti
O mano dukryte nemegsta kai jai skaitau, tik pradedu, ji tada stumia mane ir sako ne mama - ne g.gif nepatinka jai kazkodel unsure.gif
Atsakyti
Labai megsta, kai jam skaitom pasakeles, tiek pries pietu miega, tiek vakare.
Atsakyti
o as parsisiunciau pasakeliu, kur pasakoja mielas moteriskes balsas ir vaikuciai, tai ijungiu ir leidziu miegoti.. 4u.gif
geros pasakeles ten , bent jau man... tada galima ramiai ir paciai pasedeti.. ax.gif
Atsakyti
didzioji labai megsta pasakas tiek sekamas, tiek skaitomas 4u.gif skaitom pakaitom su teciu smile.gif
Atsakyti
Man nelabai patinka tas pasakų skaitymas prieš miegą, nes tada miegojimas atsideda kuriam laikui, nes būna dar ir dar ir dar doh.gif bet skaito tėtis, jis nuolaidesnis tuo klausimu blush2.gif aš tik kaip ragano prasisuku vėliau su griausmais : "gal jau gana?miegoti jau reikėjo, o jūs čia skaitymais užsiiminėjat" blush2.gif
Atsakyti
Mes pasakas skaitom kas vakarą. Jei su mama eina miegoti užtenka 2 pasakų + dar užgesinus šviesą prieš užmiegant privaloma papasakot kokią nors trumpą pasakaitę (dažniausiai savo kūrybos). Jei miegoti eina su tėčiu viskas tas pats tik kiekis didesnis hihihi.gif
Atsakyti