Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai

Apklausa: Ar tikite prietarais? (255 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man tai labai patiko prietaras, kad vaiko negalima rodyti iki 6 savaičių. Pasiskelbus, kad juo tiki ir vaiko niekam nerodysi galima daug ikyrių lankytojų atsikratyt, kurie grudas dar nespėjus mamytei su mažiuku į namus grįžt ir sustiprėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 09, 13:08)
man pačiai nemalonu, kai lauke vaikštant kokia babulka ima kišti savo nosį į vežimą mad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Yra toks prietaras kad negalima lipti per vaiką, pvz sėdintį ar panašiai, o jeigu taip atsitiko reikia atgal perlipti, gal aiškiai parašiau rolleyes.gif
Atsakyti
siaip tas prietaeas nerodyti vaiko iūki 6 sav visai neblogas, juk vaikiukas dar toks mazas ir gali greit visokios bacilos prikibti. galejau ir as taip sugalvoti, nes labai jau vargino nekviesti lankytojai, o as vos ant koju stovejau
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 01 11, 01:48)
Yra toks prietaras kad negalima lipti per vaiką, pvz sėdintį ar panašiai, o jeigu taip atsitiko reikia atgal perlipti, gal aiškiai parašiau rolleyes.gif

Ir ne tik per vaiką. Sako, kad neaugs biggrin.gif

QUOTE(maman8 @ 2008 01 11, 11:30)
siaip tas prietaeas nerodyti vaiko iūki 6 sav visai neblogas, juk vaikiukas dar toks mazas ir gali greit visokios bacilos prikibti. galejau ir as taip sugalvoti, nes labai jau vargino nekviesti lankytojai, o as vos ant koju stovejau

Iš tikrųjų tai visi prietarai su kūdikiais, nėštukėm ir pan. turi tam tikrą prasmę, visu tuo siekiama apsaugoti kūdikį. Gerai pastebėjai, kad mažąjį gali prigriebti bacilos- tai matyt ir buvo šio prietaro pagrindinis tikslas.
Pvz, kalbant apie nėštukes, tai sako, kad negalima lipti atbulai per langą, nes kūdikis atbulas gims biggrin.gif Bet iš tikrųjų juk ir taip nėštukei nėra ko laipioti per langus- susižeisti, nukristi gali.
Atsakyti
[quote=Drugelis24,2008 01 08, 20:57]As dar zinau kelis, kuriais tikiu ir to nedarau:  ax.gif
- kad negalima vaikuciu maudyti sekmadieniais, nes tada didele tikimybe, kad nuskes;
- negalima iki metu vaikuciu kirpti, nes nukirpsi laime;
- negalima vaikuciu perduoti kazkam kitam per stala (gal suprantamai parasiau  tongue.gif ) bus nelaimingas vaikas.
[/quote]
Vaje,negaliu patikėti,kad ir tokių dalykų yra,nes mes savo angeliuką ir sekmadieniais maudom ir per stala viens kitam "permetam" doh.gif na bet gal čia tik prietarai ir neverta jais tikėti....? g.gif
Papildyta:
Pvz, kalbant apie nėštukes, tai sako, kad negalima lipti atbulai per langą, nes kūdikis atbulas gims biggrin.gif Bet iš tikrųjų juk ir taip nėštukei nėra ko laipioti per langus- susižeisti, nukristi gali.
[/quote]
aš esu girdėjusi kad aplamai kad atbulom vaikščioti negalima,bet man tekdavo vaikščcioti atbulai ir nieko.......... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona Stackunaite: 11 sausio 2008 - 13:45
As tai irgi nelinkus tais preitarais tiketi,cia tas pats kaip katinas kelia perbego reikia nusiispjauti.O kur tam katinui detis jei jis tuo metu per kelia uzsinorejo pereiti: ismokti skraidti turbut.Man atrodo kiek Dievas skyre tos laimes,tiek ir bus ir joks prietaro laikimasis gal jau nepades. lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir aš taip sakau drinks_cheers.gif ,pradedi visokiais niekais tikėt,tai paskui bijok į kiemą išeit
Atsakyti
as irgi nelabai jais tikiu,bet pvz neperzengti,nes neaugs vaikas,tai stengiuosi juo laikytis blush2.gif ir dar keli yra
Atsakyti
Na ir as girdejau,kad vaiko negalima maudyti sekmadieniais,kad negalima i veidrodi ziureti,kad negalima plaukuciu iki metu kirpti,aisku tai nesamones ir nesinori viskuo tiketi,bet kaip kelia perbega juoda kate tai taip gi norisi pasukti atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as netikiu prietarais nors tu ka
Atsakyti
kad nori nenori tenka patiketi daigiau ar maziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizmo @ 2008 02 18, 22:34)
kad nori nenori tenka patiketi daigiau ar maziau  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti