Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai

Apklausa: Ar tikite prietarais? (255 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 28, 11:22)
Tikiu tokiais prietarais kurie man pildosi... va pvz visada kai pradeda niežtėti kairį delną gaunu netikėtų pinigų - visdos pasitvirtino  biggrin.gif  Tarsi koks geras perspėjimas - neslėsiu kad labai laukiu kiekvieno karto kai taip atsitinka smile.gif

drinks_cheers.gif oj šitas man irgi visada pildosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgulė @ 2007 08 02, 23:24)
ojei kiek primiršus, pastoviai kol reikia kur išvažiuoti tai kelissyk sugrįžtu, mobiliaką užmiršau, po to skėtį pamiršau nes lauke lyja, nueinu iki garažo ogi raktus palikau ir vėl atgal į namus ir t. t. o kai jau išvažiuoju tai nebuvo jokių nesėkmių.

o pas mus taip sako negriebk už savo veido jei gaisrą pamatai, vaikeliui liks. Na ir pamačiau ir išsigandus apsigraibiau veidą , na ir gimė skaisčių žandukų berniukėlis biggrin.gif

sakoma negriebk sau uz veido , jei gaisra pamatai, o mano mama kai manes laukesi , mate didziuli gaisrą, kaimynų namas sudegė, o jame sudegė ir vyras su vaiku. Tai vat ir mano mama išsgandus ir prisiminus ta prietara , griebė sau už kojos, ir ka jus manot doh.gif , pas mane ant kojos šlaunies ruda dėmė kaip nudeginta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enrika82: 05 sausio 2008 - 21:27
na as pavizdziui esu girdejus,kad kudikiu negalima rodyti i veidrodi,sako kalbeti velai prades.....tai va sakau gal dar kuri zinot tokiu idomybiu? smile.gif
Atsakyti
Netikiu jokiais prietarais. Bet sužinoti irgi labai smalsu, kokių yra.
Čia kaip horoskopai- netikim, ale vistiek skaitom lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinau kad ypac " zvaigzdes" nenori kad ju lelius fotkintu, atseit irgi blogai kazkas. Dauguma slepia vaikucius nuo fotografu, bet patys tai fotkina smile.gif
Atsakyti
as girdejau jei leliuka fotkini tai jo aurai gali pakenkti, o kiek tiesos tai nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
As dar zinau kelis, kuriais tikiu ir to nedarau: ax.gif
- kad negalima vaikuciu maudyti sekmadieniais, nes tada didele tikimybe, kad nuskes;
- negalima iki metu vaikuciu kirpti, nes nukirpsi laime;
- negalima vaikuciu perduoti kazkam kitam per stala (gal suprantamai parasiau tongue.gif ) bus nelaimingas vaikas.

Atsakyti
Mano mama vis sakydavo, kad iki 3mėn vaiką gali nužiūrėti pikta akis biggrin.gif Ir kai tik pasidarydavo nerami, tai vis burbėdavo, kad kažkam daviau ją, kažkam parodžiau, ir nužiūrėjo koks piktas žmogus. O kokius atkerėjimo būdus norėjo daryt, tai geriau nepasakosiu ir negąsdinsiu doh.gif
Taip pat ir fotkint daug nelabai leisdavo.
Bet mes prietarais netikim, daug fotografuojam mažylę, ypač pirmais mėnesiais, maudom dažniausiai sekmadieniais laugh.gif, per stalą irgi perduodam, ir į veidrodį labai mėgsta žiūrėti, ir svetimų nebijo bigsmile.gif Tiesa, man pačiai nemalonu, kai lauke vaikštant kokia babulka ima kišti savo nosį į vežimą mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 09 sausio 2008 - 11:10
QUOTE(Drugelis24 @ 2008 01 08, 19:57)
As dar zinau kelis, kuriais tikiu ir to nedarau:  ax.gif
- kad negalima vaikuciu maudyti sekmadieniais, nes tada didele tikimybe, kad nuskes;
- negalima iki metu vaikuciu kirpti, nes nukirpsi laime;
- negalima vaikuciu perduoti kazkam kitam per stala (gal suprantamai parasiau  tongue.gif ) bus nelaimingas vaikas.

O aš prietarais netikiu ir manau,kad čia tik bobučių prasimanymai schmoll.gif .Pati esu girdėjusi ir apie plaukų kirpimą, ir apie fotografavimą,ir,kad iki 3 mėnesių lankyti vaikelio negalima...Čia tas pats kai sako kelia perbėgs juoda katė,tai nelaimė atsitiks.O aš sakau,o kuo kalta ta katė jei ji gimė juoda? doh.gif Tai kur jai kelią pereiti jei visiems užkliūna? biggrin.gif Tai jei asilas perbėgtų,taigi kvailesniais netaptume gi lotuliukas.gif .Manau prietarai yra sugalvoti,kad rastume ką apkaltinti jei nutinka kokia bėda.Savęs kaltinti nei vienam nesinori,tai ir lieka kalti juodi katinai,vaikus nužiūrintys žmonės,kirpėjai ... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
....nors ir netikiu prietarais, bet kartais į juos sureguoju, vat, kad bloga akis nenužiūrėtų vaikui įsegu žiogelį į striukytės atlapėlį. Mano mama vis sako, atkreipk dėmesį ką pirmą pašauks tėtį ar mamą, atseit prie to vaikas ir bus prisirišęs visą likusį savo gyvenimą. Pirmasis pašaukė mane, ryšys tikrai yra tvirtesnis tarp manęs, nors sako, kad berniukai taip ar taip būna labiau prisirišę prie mamų, o mergaitės prie tėvų.
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2006 10 26, 12:51)
Na žiūrint koks prietaras...Kai išpilu druską,ar katė juoda per kelią prabėga,tai dėl visa ko-nusispjaunu ax.gif O tokie,kad nėščia per virvę nelipt,nes virkštelė aplink kakliuką apsisuks,tai truputį juokinga 4u.gif

Gaila, bet prietaras, kuris tau juokingas, man išsipildė verysad.gif
Būtent du kartus buvau nestuke.gif perlipusi per ištiestą laidą - du kartus vaikučiui apsisuko virkštelė ax.gif
Atsakyti
Aš netikiu prietarais, bet čia daug ydomių perskaičiau bigsmile.gif
Atsakyti
O as girdejau kad vaikuciui sekmadieniais nagu negalima karpyti nes kaipo pirstukai uzsisuks tongue.gif Ir apie tai kad i veidrodi rodyti negalima tipo nekalbes, bet kai netiki tai ir neatsitinka nieko bloga lotuliukas.gif
Atsakyti