Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai

Apklausa: Ar tikite prietarais? (255 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Meškuolė @ 2007 07 07, 09:05)
Jei nori logiško paaiškinimo grįžimui namo daiktų pamirštų pasiimti, irgi galiu duoti. Jei jau kažką pamiršai, vadinasi, esi išsiblaškęs. Tai kur ten gali sektis? O kai pažiūri į veidrodį, kažkiek susikoncentruoji, pagauni tą būvį ir tada būni mažiau išsiblaškęs - ir sekasi geriau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif visiškai.
Taip pat juoda katė nuo seno juk asociacija su velniu. Be to juk iš viso jei kas pasipina po kojom virsti gali, tai tau ir nelaimė.
Plaukų kirpimas vaikui irgi paaiškinama tuo, kad vaiko plaukų svogūnėliai yra dar labai silpni, mažą vaiką kerpant jis nenusėdi vieton ir galima taip papešti plauką, išjudinti svobūnėlį,tad jis visą gyvenimą liks silpnas ir neaugs. Todėl ir patariama nekirpt plaukų iki metų bigsmile.gif
Atsakyti
Nelabai as tikiu tais prietarais ir sutinku su tuo,kad zmogus pats savo mintim prisisaukia tuo prietaru isipildyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 07 07, 06:35)
skirtingose tautose, skirtingai aiškinami tie patys reiškiniai ir skirtingai pildosi. Mano supratimu, tai susiję su žmogaus siunčiamais signalais, mintimis.

Airiams juodas katinas asocijuojasi su sekme
Atsakyti
la mirksiukas.gif as tikiu vienu ypac! jei iseini is namu,ir vel pareini kazka pamirsus tai nesiseks unsure.gif tokiu atveju butinai turi pasiziureti i veidrodi ,i savo akis! tada viskas ciki mirksiukas.gif va kuom tikiu lotuliukas.gif ir visokiais kitais ir beveik ax.gif
Atsakyti
oi, aš tai netikiu, nesąmonė.
vieną nestuke.gif prietarą pati paneigiau. labai išsigandau pelės ir abiem delnais už veido griebiausi. tai bobos darbe kalbėjo, kad vaikui ant skruostų raudonos dėmės bus bash.gif ir ką - gražiausi balčiausi skruostukai su duobutėmis, kai šypsosi wub.gif
Atsakyti
prietarai turi viena idomia savybe - jie issipildo, jei jais tiki. del to balsavimas neturi prasmes - tiems, kurie jais tiki, jis issipildo, tiems kurie netiki -neissipildo.
Atsakyti
Vyras pametė vestuvinį žiedą, labai supanikavo verysad.gif . Aš kažkaip netikiu, kad tai bloga nešantis ženklas, bet... Gal susidūrėte kas su panašia situacija?
Atsakyti
taip, tai blogas zenklas jo piniginei - teks eiti pas juvelyra ir uzsakyti kopija.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2007 07 30, 10:49)
taip, tai blogas zenklas jo piniginei - teks eiti pas juvelyra ir uzsakyti kopija.

Na taip biggrin.gif .
Esmė ta, kad žiedas buvo šventintas bažnyčioje cool.gif . Gal, sakau, ir naująjį pašventinti?
Atsakyti
vaje, verks jo pinigine + 20lt kunigui.
Atsakyti
QUOTE(sidabrineplastake @ 2007 07 26, 14:28)
la mirksiukas.gif as tikiu vienu ypac! jei iseini is namu,ir vel pareini kazka pamirsus tai nesiseks unsure.gif tokiu atveju butinai turi pasiziureti i veidrodi ,i savo akis! tada viskas ciki mirksiukas.gif  va kuom tikiu lotuliukas.gif ir visokiais kitais ir beveik ax.gif

ojei kiek primiršus, pastoviai kol reikia kur išvažiuoti tai kelissyk sugrįžtu, mobiliaką užmiršau, po to skėtį pamiršau nes lauke lyja, nueinu iki garažo ogi raktus palikau ir vėl atgal į namus ir t. t. o kai jau išvažiuoju tai nebuvo jokių nesėkmių.
QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 15:52)
oi, aš tai netikiu, nesąmonė.
vieną  nestuke.gif prietarą pati paneigiau. labai išsigandau pelės ir abiem delnais už veido griebiausi. tai bobos darbe kalbėjo, kad vaikui ant skruostų raudonos dėmės bus bash.gif ir ką - gražiausi balčiausi skruostukai su duobutėmis, kai šypsosi  wub.gif

o pas mus taip sako negriebk už savo veido jei gaisrą pamatai, vaikeliui liks. Na ir pamačiau ir išsigandus apsigraibiau veidą , na ir gimė skaisčių žandukų berniukėlis biggrin.gif
Atsakyti
Nervina mane tie prietarai, bet vistiek kai kuriais tikiu doh.gif .
Atsakyti