QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 16:09)
Apie laisvalaikį iš anksto susitarus, berods, nerašiau, tik sakiau, kad laidžiame jį kartu kai abu to norime, pastaruoju metu nuolat. Iš kai kurių vakarėlių matau foto arba nufilmuota, be to, grįžta pas mane, neprigeria kaip kiaulė, kad neparvairuotų. Kartais važiuoju jo paimti, jei padaugino ir ne per vėlai. Be to, yra ėjęs ir su "mergička", juk kaip ir laisvas, ir aš į vakarėlius ėjau ne viena. Ir einu. Bet palaikyti kam nors kompaniją dar nereiškia jokių santykių. Šito aš nebijau, nes mes pasikalbam apie tai, ir esame sutarę, kad susižavėjimo kuo nors kitu atveju garbingai pasisakysim, nebus apgaudinėjimų
O dabar pabandyk man sudeti i viena ryslu vaizda raudona, melyna ir ruzava. nes as nesugebu. Man gaunasi sekanciai si situacija: "mes kiekvienas turime gerbeju - nesam vienas kitam nekuo isipareigoje, ir jeigu mes susirasime tikra meile - neapgaudinesime vienas kito, nustosime matytis". Pagal mane - marazmas, nors gana praktiskas. na, garsiai issireiskiau. bet esme: stumdykimes, kol savu antru pusiu nesusirasim, o tada nebesistumdysime. Amen.
Papildyta:
Ir prie uksciau isdestyto galiu pridurti, kad tiek jam is siu santykiu tereikia. Viskas. Daugiau nieko. Tau jau reikia daugiau - negausi.
Arba jus abu labai vaidinat. Na, vetyta-metyta - tu vienareiksmiskai vaidini pries ji - mes skaitome sia tema ir matome kas tau kliuna. Ar jis vaidina? Nemanau. Vyrai, siaip, paprastai, nevaidina. jie ziuri tik savo gyvenima. Zodziu. duok jam spyri i sedimaja vieta ir pamatysi - ar jis cia grazu vaidina ar turi kokiu nors minciu savo pasamoneje. gal jis pats nesuvokia.