QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 16:06)
darbe ne kartu dirba, tai nemato, ar jis darbe, ar ne.
laisvalaiki kartu leidzia tik susitare is anksto - kas paneigs, kad kita laisvalaikio dali leidzia ne su ja.
o gal ne vienas vaziuoja, o su kokia nors mergicka? juk autores jo draugai ar gimines net nemate - o juk negali pakaitom dvieju veziotis...
Nu taip norit jam pripaišyt kokią mergikę

Nebūtina prie gretimo stalo sėdėti, kad žinotum, kas vyksta darbe, kokie projektų terminai, kokioje jie stadijoje, kas prie jų dirba

Ypač kai yra bendrų projektų, tik jie daromi ne prie vieno stalo. Apie laisvalaikį iš anksto susitarus, berods, nerašiau, tik sakiau, kad laidžiame jį kartu kai abu to norime, pastaruoju metu nuolat. Iš kai kurių vakarėlių matau foto arba nufilmuota, be to, grįžta pas mane, neprigeria kaip kiaulė, kad neparvairuotų. Kartais važiuoju jo paimti, jei padaugino ir ne per vėlai. Be to, yra ėjęs ir su "mergička", juk kaip ir laisvas, ir aš į vakarėlius ėjau ne viena. Ir einu. Bet palaikyti kam nors kompaniją dar nereiškia jokių santykių. Šito aš nebijau, nes mes pasikalbam apie tai, ir esame sutarę, kad susižavėjimo kuo nors kitu atveju garbingai pasisakysim, nebus apgaudinėjimų
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 16:10)
1. Nu - ka as sakiau?
2. Stokite i aspirantura. Kuom blogai uzsiveisti katina? Zinote - koks tai uzsiemimas? 12-15 metu veiklos turetumete kasdien ir su kaupu.
3. Bijo ar svajoja? is kur zinote, kad bijo? Sake?
Bijo, sakė, sako kas kartą, kai atvažiuoja "gerbėjas"
O del "patogumo" - daug cia iskelusiu tokia versija. Bet kame tas patogumas? Seksas pagal pageidavima? Sis? Bet juk ji buna "islekus". As nematau cia patogumu. Na, nebent autore pati slepia, kad jam skalbia, lygina, valgyti daro, kojines mezga.. Siaip - nematau as Vetytoj jokio patogumo, tiesa pasakius. Beje, turetu jis "ketinimus" - neissiskraustytu. keistas tas personazas. I zuvi uznesa.
Neskalbiu, tikrai :-) Jis turi puikią buitinę techniką ir puikiai moka ja naudotis

Šiais laikais tai nesunku, tereikia žinoti, kokį mygtuką paspausti

Kojinėm megztom kaži ar apautum, be to ir nemoku, mokykloj esu 1 numezgus ir baigėsi kantrybė.. O kad išsikraustė, tai normalu, apie jokius ketinimus tada nė kalbos nebuvo. Buvom sutarę, kad priimu kol nusipirks butą, tai netruko nė mėnesio. Kokie buvo motyvai pabūti pas mane, o ne pas kokį draugą, galima spręsti arba pagal pačių ištvirkimo laipsnį, arba bandant suprasti, kad gal tų draugų nelabai tokiu metu norėjosi, bet čia kaip kas supras, reikia žinoti situaciją