Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

QUOTE(alter ego @ 2009 09 29, 13:42)
1. Darboholizmas ir laiko neturėjimas susiję. Vienai laiko dar užtenka, ir tai... bet kelioms? Ypač jei svarbiau darbas, o ne moterys (turbūt sunku tai įsivaizduoti, bet būna ir taip  doh.gif ).

2. Dėl darbo - puikiai galiu suprasti kodėl nenori viešinti ten santykių, ypač jei jai yra padėjęs pakilti pareigose ir turėjęs įtakos atlyginimo padidėjimui.

1. Ten, kur užtenka laiko vienai, pilnai gali užtekti laiko ir kitai. Vedę vyrai irgi meilužių gi susiranda.

2. Paviešinti galima po truputį, tartum tai būtų ką tik užsimezgęs romaniukas (SM jau buvo siūlymas pradėti nuo pasisėdėjimų su kava).

QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 13:47)
Jusu laiske nei karto nebuvo paminetas zodis "myliu". Problemos nera. As manau, kad net jeigu jus susesite pasikalbeti - jis ziures ispustom akim ir nesupras apie ka eina kalba, t.y. apie kokius santykius jus kalbate? Juk ju kaip ir nera, jie jnera tokie, kokius jus isivaizduojate.

Įsivaizduoju, kad būtų, kaip Jus nupasakojote. Turiu drauge, kuri irgi taip metus su vaikinuku tampėsi, pabaigoj gavosi, kad jis iš vis nematė jokių santykių su ja apart lovos, jo žodžiai buvo tokie: "Aš jai nesakiau, kad ją myliu, ji man irgi myliu nesakė, aš jai nesiūliau draugauti, o ir ji draugauti netroško". O ji fantazijų pilį susikūrusi jau buvo, vos ne vestuves planavo....

QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 14:20)
o gal taip ir geriau?
nes jei sita klausima uzduos po 5 metu, tai yra rizika isgirsti atsakyma - ir as noriu, ir todel pranesu,kad vedu...
nes ne siaip sau slepia santykius ne tik darbe, bet ir pries draugus ir gimines...
zinau viena toki atveji - perspektyvus darboholikas, dirbantis, dirbantis, dirbantis, turintis mergicka, su kuria viesai nesirodo - ner kada, bo juk dirba daug, tik pernakvot atvaziuoja, o po kiek laiko bac - apsiveda, bo turejo dar viena mergicka...niekas is vyruko draugu net neitare kad jis su kazkuom ilgai susitikineja - vis matydavo tik ta, kuria vede...

Ši istorija gali būti analogiška, bent jau pagal aprašytas aplinkybes.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 29, 14:07)
Na, kaip pasakyt, kad 5 val. iš darbo negrįš, tai manau smulkmena, man atrodo ypač dabar yra nemažai tokių dirbančiųjų, kurie dirba iki 7-8 vakaro. Kur kas didesnė problema, kad jis nenori paviešinti kad jūs pora.

o paviesinti nenori ne del to, kad yra kita, o del to, kad tada reiktu jai skirti daugiau laiko. Ji tenkina esama situacija, nes nereikia skirti laiko vienu ir kitu giminiu lankymui, pokalbiams ir panasiai. Juk jei jie taptu oficilaiai pora prasidetu visur ejimai kartu. O dabar to nera, ir tai labai patogu.
Siaip dar autorei turu klausima: jo tiksluose yra dar uakstesnes pareigos. na tai aiksu. O ar kada kalbejote, ar jis ruosiasi tureti vaiku, ar ju noretu, ar jis visa gyvenima bus vedes savo darba? g.gif

o griztant prie zmonos tai jei jsi butu norejes ka nors keisti, butu keites dabar. Pas ja jis tikrai negris. Nes jis netgi galima sakyti ja laiko kalat del ju skyrybu. Nes ji ji isdave - nepalaike jo karjeros siekiu.
Atsakyti
Zinote, galima visada visus suprasti (kaip ir sioje situacijoje - jam, vargsam, aukstu pareigu reikia, jis stengiasi) arba stengtis suprasti, surasti jiems pateisinima. Nu uzknysa. Viena karta "supranti", kita karta. O trecia jau norisi gauti atgal tokio pat "supratimo" dozes. o jos nera! ir niekada nebus. nie-ka-da. Arba tave taip pat "supranta" ir tuoj pat arba niekada. tavo "situacijos supratimas" priimamas kaip tavo charakteris, kaip tavo elgesio norma. ir niekam nesauna i galva, kad cia tu iejei i kazkieno padeti, pasistengei, numindei kazkokius jausmus, kazko specialiai nepasakei, akd tik tam kazkam bent jau dienai palengvetu. Jeigu to neivertino iskarto - nie-ka-da to ne tik kad neivertins, o net nepastebes. ir rezultate gausi "tu visai netokia, kokia as tave isivaizdavau". Ir gali sekmingai gyventi su tuo savo "supratimu", kuris, pasirodo, niekam nereikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 rugsėjo 2009 - 13:47
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:24)
Bet reikes. Uz jusu gyvenima sprendimo nedarys niekas. taip nesazininga. gyvenate jus - jus ir spreskite. Kodel nenorite? pasakyti jums kodel? nes tada nebus ant koversti kaltes. Kuo jums tas vyras netinka? tik tuo, kad jis mazai skiria jums demesio, kuris jums svarbus. Gaukite kitur. Jus niekuo - visiskai nekuo nesate isipareigojusi tam vyrui. Jus visiskai laisva moteris. jam gera, kai jus vadaluojates salia su knyga, kol jis dirba. t.y. pakviecia jus paziureti kaip jis dirba. kai dar syki pakvies, pasakykite, kad esate namuose ziauriai idomiai uzsiemusi - gaunate demesio ir kaimyno ir geriate vyna su juo besipliotkindami apie gyvenima arba zaidziate monopolija su klasioku. Ir paziurekite i reakcija - is esmes, jus nieko neprarandate. Nes nera ko.

Na, mano subjektyviu vertinimu, su knyga jis mane pakvietė, nes bandė nušauti du zuikius - ir kartu pabūti, ir nuveikti ką reikia. Nes jam reikėjo dirbti, aš tada rašiau magistrinį. Labai patiko Jūsų pasiūlymas dėl kaimyno, vyno ir monopolio thumbup.gif Apskritai patiko ir rašymo stilius. Kaip mūsų valdžios emailai - viskas be užuolankų, jokios erdves dviprasmybėms, abejonėms. matyt, man pačiai to trūksta. Nes mano gyvenimo dviprasmybių dabar daug. Iš Jūsų visų reakcijos supratau, kad buvau teisi, pirmiausia dėl nenoro viešintis. Ypač tėvams, draugams. Na, maniškiams jis dar rodosi. Įdomi ooo versija. Negalima numti ranka, nors logika sako, kad tai kitai laiko liktų dar mažiau. Išeitų, kad ji dar mažiau svarbi nei darbas ir aš third.gif hihihi.gif Na, bet gyvenimas tuo ir įdomus, kad niekada negali sakyti, kad kazkas yra neimanoma ir niekada neivyks. Savo užsiėmimų aš neapleidau, tik jų sumažėjo, su magistriniu jau baigta smartass.gif Ir draugų, nes be jų niekur neišeičiau, liktų namie sėdėti ir įsitaisyti katina. Jis paskambinęs reaguoja normaliai, išlėkus tai išlėkus. nenormaliai reaguoja tik į kartais atvažiuojantį kolegą, nes bijo, kad tas pasipirš ir išsiveš. Bet aišku, galit sakyti, kad bijo netekti to įprasto patogumo
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 09 29, 14:32)
1. Ten, kur užtenka laiko vienai, pilnai gali užtekti laiko ir kitai. Vedę vyrai irgi meilužių gi susiranda.

Na šiuo atveju jis vedęs darbą, o vėtyta mėtyta - meilužės vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:44)
Zinote, galima visada visus suprasti (kaip ir sioje situacijoje - jam, vargsam, aukstu pareigu reikia, jis stengiasi) arba stengtis suprasti, surasti jiems pateisinima. Nu uzknysa. Viena karta "supranti", kita karta. O trecia jau norisi gauti atgal tokio pat "supratimo" dozes. o jos nera! ir niekada nebus. nie-ka-da. Arba tave taip pat "supranta" ir tuoj pat arba niekada. tavo "situacijos supratimas" priimamas kaip tavo charakteris, kaip tavo elgesio norma. ir niekam nesauna i galva, kad cia tu iejei i kazkieno padeti, pasistengei, numindei kazkokius jausmus, kazko specialiai nepasakei, akd tik tam kazkam bent jau dienai palengvetu. Jeigu to neivertino iskarto - nie-ka-da to ne tik kad neivertins, o net nepastebes. ir rezultate gausi "tu visai netokia, kokia as tave isivaizdavau". Ir gali sekmingai gyventi su tuos avo "sup[ratimu", kuris, pasirodo, niekam nereikalingas.

Maidenana, šiaip sutinku praktiškai su viskuo ką parašėte, bet NIEKADA NESAKYK NIEKADA smile.gif Kol turim - nesaugom, kai prarandam - verkiam. O jei ji jam dar ir reiškia kažką, tai jausdamas, kad praranda, kad jau ne jis, o ji valdo situaciją, oi patikėkit kaip įvertins, ir kaip pastebės, ir kaip pasistengs, ir kaip laiko atsiras ir pan. Bet tik tuo atveju, jei ji tikrai jam svarbi ir tebūnie net tolimiausiose savo ateities planų vaizduose jis mato ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 29 rugsėjo 2009 - 13:53
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 14:46)
Išeitų, kad ji dar mažiau svarbi nei darbas ir aš third.gif  hihihi.gif
Bet aišku, galit sakyti, kad bijo netekti to įprasto patogumo

nesakyciau taip- gal vietoj vaziavimo i ofisa vakare, jis pas ja vaziuoja...ir dazniau, nei pas jus, ir tik sako, kad dirba daug ir ilgai...
taip, manau, kad jam labai patogu...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 29, 14:54)
nesakyciau taip- gal vietoj vaziavimo i ofisa vakare, jis pas ja vaziuoja...ir dazniau, nei pas jus, ir tik sako, kad dirba daug ir ilgai...
taip, manau, kad jam labai patogu...

Įdomu. Gali būti ir taip. Bet jei dirba tam pačiam darbe, vis tiek per tiek laiko būtų išlindęs kažkoks neatitikimas tarp to ka jis sako ir kad sakyki, nebūna darbe.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 09 29, 15:02)
Įdomu. Gali būti ir taip. Bet jei dirba tam pačiam darbe, vis tiek per tiek laiko būtų išlindęs kažkoks neatitikimas tarp to ka jis sako ir kad sakyki, nebūna darbe.

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 17:04)
Aišku, darbe tą labai slėpėme. Tai nebuvo skunku, nes jis vadovauja kitam skyriui, kuris įsikūręs kitame aukšte, mes dažnai darbe nesusitinkame. Susitarėme laikas nuo laiko matytis, bet neapsunkinti vienas kito įsipareigojimais, abiems tuo metu reikėjo laiko ir erdvės sau. Taip mes ir gyvenam, nekontroliuojam vienas kito, laisvalaikį kartu leidžiame tada, kai abu to norimeJei jį kviečia jo draugai, jis važiuoja vienas.

darbe ne kartu dirba, tai nemato, ar jis darbe, ar ne.
laisvalaiki kartu leidzia tik susitare is anksto - kas paneigs, kad kita laisvalaikio dali leidzia ne su ja.
o gal ne vienas vaziuoja, o su kokia nors mergicka? juk autores jo draugai ar gimines net nemate - o juk negali pakaitom dvieju veziotis...

Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 13:46)
1. Na, mano subjektyviu vertinimu, su knyga jis mane pakvietė, nes bandė nušauti du zuikius - ir kartu pabūti, ir nuveikti ką reikia. Nes jam reikėjo dirbti, aš tada rašiau magistrinį.
2. Savo užsiėmimų aš neapleidau, tik jų sumažėjo, su magistriniu jau baigta  smartass.gif Ir draugų, nes be jų niekur neišeičiau, liktų namie sėdėti ir įsitaisyti katina. 3. Jis paskambinęs reaguoja normaliai, išlėkus tai išlėkus. nenormaliai reaguoja tik į kartais atvažiuojantį kolegą, nes bijo, kad tas pasipirš ir išsiveš. Bet aišku, galit sakyti, kad bijo netekti to įprasto patogumo

1. Nu - ka as sakiau?
2. Stokite i aspirantura. Kuom blogai uzsiveisti katina? Zinote - koks tai uzsiemimas? 12-15 metu veiklos turetumete kasdien ir su kaupu.
3. Bijo ar svajoja? is kur zinote, kad bijo? Sake?

O del "patogumo" - daug cia iskelusiu tokia versija. Bet kame tas patogumas? Seksas pagal pageidavima? Sis? Bet juk ji buna "islekus". As nematau cia patogumu. Na, nebent autore pati slepia, kad jam skalbia, lygina, valgyti daro, kojines mezga.. Siaip - nematau as Vetytoj jokio patogumo, tiesa pasakius. Beje, turetu jis "ketinimus" - neissiskraustytu. keistas tas personazas. I zuvi uznesa.
Atsakyti
Jis vadovas?Viskas aisku-laiko perteklius,automatiskai ,is neturejimo ka veikti arba prie kompo trinasi visokiuose portaluose ir forumuose-smaginasi ,arba bendradarbes kabina.Tikekis,tikekis ..ateities...kol nesusiras kitos simpatijos
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:10)
1. Nu - ka as sakiau?
2. Stokite i aspirantura. Kuom blogai uzsiveisti katina? Zinote - koks tai uzsiemimas? 12-15 metu veiklos turetumete kasdien ir su kaupu.
3. Bijo ar svajoja? is kur zinote, kad bijo? Sake?

O del "patogumo" - daug cia iskelusiu tokia versija. Bet kame tas patogumas? Seksas pagal pageidavima? Sis? Bet juk ji buna "islekus". As nematau cia patogumu. Na, nebent autore pati slepia, kad jam skalbia, lygina, valgyti daro, kojines mezga.. Siaip - nematau as Vetytoj jokio patogumo, tiesa pasakius. Beje, turetu jis "ketinimus" - neissiskraustytu. keistas tas personazas. I zuvi uznesa.

katinas - dalykas geras biggrin.gif dar geriau - du biggrin.gif
patogumas - seksas. nors ir ne kasdien, ne visada iskart ir jam patogiu laiku.
o apie tai, kad ji buna "islekus" - na turiu tikrai rimtu abejoniu, nes linksta ji prie to,kad nori jau kitokiu santykiu nei is pradziu buvo susitarta ir norisi jai daugaiu laiko kartu praleisti ir santykiu progresavimo - manai, nebando samoningai/nesamoningai prisitaikyti prie jo poreikiu?
Atsakyti