Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

QUOTE(RHA @ 2009 09 29, 13:16)
Paaiškinkit man, kvailai, kuom susijęs darboholizmas, laikos neturėjimas ir nenoras pristatyti moters, su kuria miegi, savo draugams, tėvams, bendradarbiams?

aš irgi apie tai pagalvojau. Darboholizmas jam netrukdo skirti laiko atvažiuoti pas autorę į namus, bet trukdo bent jau norėti pažinti jos aplinką... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 09 29, 14:16)
Paaiškinkit man, kvailai, kuom susijęs darboholizmas, laikos neturėjimas ir nenoras pristatyti moters, su kuria miegi, savo draugams, tėvams, bendradarbiams? Gal pasakysiu žiaurokai, bet, matyt, ji jam tėra tik sugulovė, galbūt dar - atsarginis variantas g.gif Man šioje istorijoje irgi "kvepia" kitom moterom sad.gif

Tai niekas ir negali šios prielaidos atmesti, bet kategoriškai teigti, kad yra kita moteris irgi, manau, nevertėtų ax.gif Visai galimas variantas ir tas, kad jis paprasčiausiai patogiai jaučiasi ir mėgaujasi visišką laisve, santykiais be įsipareigojimų, nes DABAR jam taip gerai - niekas nebamba, niekas nezyzia, dirbu kiek noriu, darau ką noriu ir įsipareigojimų jokių neturiu. Na jei jums būtų galimybė taip gyventi, negi atsisakytumet??? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2009 09 29, 14:28)
aš irgi apie tai pagalvojau. Darboholizmas jam netrukdo skirti laiko atvažiuoti pas autorę į namus, bet trukdo bent jau norėti pažinti jos aplinką... g.gif

Va dėl šito tai susimąstyti verta, bet išankstinių ir kategoriškų išvadų darytis tikrai nereikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 09 29, 13:16)
Paaiškinkit man, kvailai, kuom susijęs darboholizmas, laikos neturėjimas ir nenoras pristatyti moters, su kuria miegi, savo draugams, tėvams, bendradarbiams? Gal pasakysiu žiaurokai, bet, matyt, ji jam tėra tik sugulovė, galbūt dar - atsarginis variantas g.gif Man šioje istorijoje irgi "kvepia" kitom moterom sad.gif

Darboholizmas ir laiko neturėjimas susiję. Vienai laiko dar užtenka, ir tai... bet kelioms? Ypač jei svarbiau darbas, o ne moterys (turbūt sunku tai įsivaizduoti, bet būna ir taip doh.gif ). O šiaip autorė gal geriau žino situaciją, kur ir kiek laiko jis praleidžia, negu čia esančios.
Nenoras pristatyti moters tėvams, draugams gali būti susijęs su nenoru įsipareigojimų. Tai būtų tarsi žingsnis pirmyn, kad yra kažkas rimta, o taip kaip dabar, jam gerai. Gal žino, kad negalės jai suteikti tai ko ji nori, šiuo metu jam svarbiau darbas, todėl ir nenori sukelti bereikalingų lūkesčių.
Dėl darbo - puikiai galiu suprasti kodėl nenori viešinti ten santykių, ypač jei jai yra padėjęs pakilti pareigose ir turėjęs įtakos atlyginimo padidėjimui.
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 16:04)
Nenoriu su juo skirtis, pripratau prie jo, jis patikimas, be to, nežinau, kaip reikėtų dirbti išssiskyrus. Kaip išjudinti situaciją iš mirties taško?
Jusu situacija yra viena is lengviausiai isprendziamu. Jusu su tuo vyru "romanas" yra tik jusu galvoje. tik jusu. Ir niekieno kito. Net to vyro. O skirtis teks. Ne, skirtis, is esmes jums nera su kuo - jus nieko neturite, nei boyfriend`o nei vyro nei sugyventinio. Jus pati sau, del gana dazno buvimo kartu prisirisusi prie personos. Jusu laiske nei karto nebuvo paminetas zodis "myliu". Problemos nera. As manau, kad net jeigu jus susesite pasikalbeti - jis ziures ispustom akim ir nesupras apie ka eina kalba, t.y. apie kokius santykius jus kalbate? Juk ju kaip ir nera, jie jnera tokie, kokius jus isivaizduojate.

Jus ramiai gyvenkite savo gyvenima, laizykites zaizdas, eikite i pasimatymus ne tik su situo, bet ir su kitais. Na ir siekite tu savo uzdaviniu - kaip supratau, jus ten kruva ju sau issikelete is tos nevilties del skyrybu. Naisivaizduokite to, ko is tikruju nera. Baikite fantazuoti ir eikite i sporto sale, kaip supratau, apsileidote savo figura. o greitai sesija - jums nera ka veikti?
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 09 29, 13:50)
Klausimas autorei - Juk suprantate, kad jei sie santykiai virstu "isipareigojimais", jusu draugas vistiek nepasikeistu ir butumete jam visada po darbo? Ar jus tai tenkintu?
Tokie santykiai geri, kol nekyla abejoniu ir klausimu apie perspektyva. Gal jie tera ipratimo reikalas ir tik trukdo jums susirasti partneri, kuris stengsis atsizvelgi ir i jusu nuomone, o ne kategoriskai uzbrauks, kad "kitaip nebus"?

Sita klausima ir as pati sau uzdaviau.. mirksiukas.gif niekas nesikeistų, nes jo tiksluose - dar aukštesnės pareigos, o jų jis siekia darbu, vadinasi, nenusimato nei kad pradės 5 val. eiti namo, nei kad skirs daugiau savo laiko ir demesio ne darbui. Kartą užvažiavo pas mane iš kažkokio susitikimo, nusprendęs tą dieną į darbą negrįžti, buvo gal šešios vakaro. Atrodo, tiek laiko, galima visą vakarą sau skirti... Trynėsi trynėsi, vietos sau nerado, kol prisėdo prie kompo ir pakilo nuo jo po 9.. As rimtai...
Kiek tas mane tenkintų? Kol nebūtų vaikų, gal tenkintų. Bet nepiešiu taip toli į ateitį. tarp manęs ir jo buvusios žmonos tik toks skirtumas, kad aš tame pačiame darbe, verdu toje pačioje košėje, ir matau, kad jis savo dėmesį ir laiką skiria būtent darbui. man lengviau suprasti. Betvien supratimu sotus nebūsi. Tdėl ir sakau, kad įklimpau, yra krūva "už" ir krūva "prieš". Kas žino, ar tas kitas vyras tikrai būtų geresnis, vis tiek kokią kitą ydą turėtų, visi turi g.gif

Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 28, 16:37)
Moteriai turbūt sunkiau tokie santykiai, iš pradžių man jie labai tiko, dabar pradeda kelti problemu

tai atsikratykite problemos.

jeigu santykiai pradeda kelti problemas, tas problemas reikia naikinti is pagrindu. jusu atveju - jusu santykiai yra didele problema. jums. tai isbraukite save is siu santykiu. paprasta. paskaudes ir praeis, nera ko bijoti. tam vyrui gi tas pats - kur jus, ka jus... kaip drauge - gal. kaip meiluze - gal. Ne, ne meiluze - sis jums netinka. tiesiog, jus esate jam gera drauge, jis jautrios sielos ir noretu jums padeti - jis padeda. bet jam is jusu nieko nereikia. ir del to nereikia prisiristi.

o dirbsite jus kaip ir dirbote - viskas priklauso nuo jusu elgesio. elkites draugiskai, sypsokites, padarykite jam kavos.. ir tiek. santykiai yra santykiai. darbas yra darba. grieztai. jus jam nesat skoloje uz didesni atlyginima - nes jis tik pasuflerafo kaip ji gauti. butumete neverta to atlyginimo - vargu ar jums ji moketu. tad. viskas ore.

o tos paskolos banke.. uz mane irgi yra keleta kartu sumokeje. nu ir kas? aciu uz pagalba sunkiu metu. bet as nieko nesu skoloje. as neprasau pgalbos - man pasiule. as priemiau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 14:47)
Jusu situacija yra viena is lengviausiai isprendziamu. Jusu su tuo vyru "romanas" yra tik jusu galvoje. tik jusu. Ir niekieno kito. Net to vyro. O skirtis teks. Ne, skirtis, is esmes jums nera su kuo - jus nieko neturite, nei boyfriend`o nei vyro nei sugyventinio. Jus pati sau, del gana dazno buvimo kartu prisirisusi prie personos. Jusu laiske nei karto nebuvo paminetas zodis "myliu". Problemos nera. As manau, kad net jeigu jus susesite pasikalbeti - jis ziures ispustom akim ir nesupras apie ka eina kalba, t.y. apie kokius santykius jus kalbate? Juk ju kaip ir nera, jie jnera tokie, kokius jus isivaizduojate.

Jus ramiai gyvenkite savo gyvenima, laizykites zaizdas, eikite i pasimatymus ne tik su situo, bet ir su kitais. Na ir siekite tu savo uzdaviniu - kaip supratau, jus ten kruva ju sau issikelete is tos nevilties del skyrybu. Naisivaizduokite to, ko is tikruju nera. Baikite fantazuoti ir eikite i sporto sale, kaip supratau, apsileidote savo figura. o greitai sesija - jums nera ka veikti?

Na paskaičiau ir .... doh.gif Jie juk ne dvi dienas ir ne du mėnesius susitikinėja doh.gif Nenuvertinkite jau taip tų vyrų doh.gif Negi manot, kad per tuos du metus ji jam taip ir neparūpo??? Netikiu schmoll.gif Ir jei autorė nešaukia čia visam pasauliui, kad "Alio, žmonės - AŠ JĮ MYLIU" dar nereiškia, kad to jausmo nėra. Gal tie santykiai ir nėra tokie, kokių autorei norėtųsi, bet manau ji nieko neįsivaizduoja, o puikiai supranta kokie jie yra ir būtent dėl to ieško atsakymo į jai rūpimus klausimus.
Sakote "skirtis teks", bet pati patariate "Jus ramiai gyvenkite savo gyvenima, laizykites zaizdas, eikite i pasimatymus ne tik su situo, bet ir su kitais". Na sorry..... doh.gif

O dėl fantazavimo ir apleistos figūros, tai iš viso nieko nesupratau g.gif Prie ko čia? Iš kur čia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 13:55)
Kas žino, ar tas kitas vyras tikrai būtų geresnis, vis tiek kokią kitą ydą turėtų, visi turi g.gif

apie ka jus cia??? blink.gif nuskambejo mazdaug :nu ka as cia kazka keisiu,ai tiek to...kur jau man ka keist,ieskot... bus gerai kaip yra.. doh.gif
nu stebiuos vyru sugebejimu numust moters verte taip,kad ji pati save pradetu vertinti butent taip ir ne auksciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 29, 12:22)
visiskai atmetu kitos moters versija, ir grizima pas buvusia. Nepamirskite, kad issiskyre jis del to, kad zmona nepalaike jo karjeros siekimo. Autore tam tikra prasme  ji palaiko. ir tokie esami santykiai ji tenkina, nes nera jokiu meiliu seiliu. Jis neturi laiko dvigubiems zaidimams su moterimis. Jis karjeros zaidima zaidzia darbe. Gyventi taip, kaip dabar gyvena, jam patogu. ir kol taip aptogu ir autorei, tai gali testis ilga laika. nebent kazkuriuo momentu ir jis suoras, akd is gyvenimo reikia ko nros daugiau nei tik geros karjeros. Tik ar autore bus salia, cia jau kitas klausimas. Be to, kol autore ir pati svarsto, ar cia "jos zmogus", esama padetis man neatrodo nenormali.

Gerai ji išsiskyrė su juo, bet jis gal tebemyli buvusiaąja ir viliasi kad ji gal supras jį ir sugryž pas jį, nes turiu pažystamų kurie vėl suėjo kartu gyventi, nes norėjo tik pagąsditi kad pasikeistų viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 29, 15:01)
apie ka jus cia???  blink.gif nuskambejo mazdaug :nu ka as cia kazka keisiu,ai tiek to...kur jau man ka keist,ieskot... bus gerai kaip yra..  doh.gif
nu stebiuos vyru sugebejimu numust moters verte taip,kad ji pati save pradetu vertinti butent taip ir ne auksciau  cool.gif

Oooo, patikėkit kad tie sugėbejimai oi oi kaip išlavinti būna pas kai kuriuos vyrus lotuliukas.gif Ypač tuos, kurie patys daryt nenori nieko, bet ir prarast nenori smile.gif

QUOTE(An1ta @ 2009 09 29, 15:01)
Gerai ji išsiskyrė su juo, bet jis gal tebemyli buvusiaąja ir viliasi kad ji gal supras jį ir sugryž pas jį, nes turiu pažystamų kurie vėl suėjo kartu gyventi, nes norėjo tik pagąsditi kad pasikeistų viskas g.gif

Prasideda Santa-Barbara doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 13:55)
Sita klausima ir as pati sau uzdaviau..  mirksiukas.gif niekas nesikeistų, nes jo tiksluose - dar aukštesnės pareigos, o jų jis siekia darbu, vadinasi, nenusimato nei kad pradės 5 val. eiti namo, nei kad skirs daugiau savo laiko ir demesio ne darbui.

Na, kaip pasakyt, kad 5 val. iš darbo negrįš, tai manau smulkmena, man atrodo ypač dabar yra nemažai tokių dirbančiųjų, kurie dirba iki 7-8 vakaro. Kur kas didesnė problema, kad jis nenori paviešinti kad jūs pora.
Atsakyti
as isvis darbo sferoje nematau cia problemos..dziaugtis reik kad vyras veiklus ir siekia kazko... problema yra asmeniniuose santykiuose..ir is autores puses...vyras manau jokiu problemu nejaucia cool.gif
Atsakyti