Įkraunama...
Įkraunama...

Neįpareigojantys santykiai

QUOTE(olilove @ 2009 09 29, 14:07)
Prasideda Santa-Barbara doh.gif  lotuliukas.gif

Aha lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar pamiršo parašyt, "o gal ta žmona ir laukiasi nuo jo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 12:30)
Tai kad ta žmona jau spėjo ištekėti, ir vaikiuko laukiasi, gyvena kiek žinau, laimingai. O jam jei būtų rūpėję ją susigrąžinti, būtų padaręs, kad tų skyrybų iš viso nebūtų. Bet jam svarbiau buvo DARBAS. Mano atveju, aš irgi turbūt laikausi todėl, kad netrukdau DARBUI. Jei iškelčiau ultimatumą, aišku, kad laimėtų darbas, čia 100 proc. Gal irgi pasinervintų kažkiek, kaip per ir po skyrybų, bet darbas padėtų išgyventi. Ir gal atsirastų kita supratinga. Va iki ko prisimąsčiau. O, kaip sakiau, jam kitai moteriai laiko nėra, per daug jau pastangų reikalautų. Mane juk surado DARBO aplinkoje  doh.gif Kartą buvau net prisigalvojus, kad slepia gal todėl, kad darbe gal dar kokį romaną turi. Taip visas prikalbėjęs galėtų smagiai sau gyventi. Ale paskui šitą mintį atmečiau, nes, kaip sakiau, per daug pastangų kainuotų, kas nors išsipliurptų, paskambintų, kai esam kartu, be to, kada jam susitikėti. Kartais net kai darbo namo parsineša, skambina atvažiuoti nors kokią knygą pas jį paskaityti. Taip kad nemanau kad čia kitoje moteryje problema schmoll.gif

Aš pasisodinčiau jį ir tiesiai šviesiai , ar mes būsime kartu, ar taip ir tęsis , nes pasakyčiau noriu šeimos , vaikų o ne draugo
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 09 29, 14:01)
Gerai ji išsiskyrė su juo, bet jis gal tebemyli buvusiaąja ir viliasi kad ji gal supras jį ir sugryž pas jį, nes turiu pažystamų kurie vėl suėjo kartu gyventi, nes norėjo tik pagąsditi kad pasikeistų viskas g.gif

Jei butumet skaiciusi visa tema, zinotumet kad jo ex zmona istekejusi ir laukiasi vaiko. Nemanot, kad jis nebutu tiek laukes?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 14:47)
Jusu situacija yra viena is lengviausiai isprendziamu. Jusu su tuo vyru "romanas" yra tik jusu galvoje. tik jusu. Ir niekieno kito. Net to vyro. O skirtis teks. Ne, skirtis, is esmes jums nera su kuo - jus nieko neturite, nei boyfriend`o nei vyro nei sugyventinio. Jus pati sau, del gana dazno buvimo kartu prisirisusi prie personos. Jusu laiske nei karto nebuvo paminetas zodis "myliu". Problemos nera. As manau, kad net jeigu jus susesite pasikalbeti - jis ziures ispustom akim ir nesupras apie ka eina kalba, t.y. apie kokius santykius jus kalbate? Juk ju kaip ir nera, jie jnera tokie, kokius jus isivaizduojate.

Jus ramiai gyvenkite savo gyvenima, laizykites zaizdas, eikite i pasimatymus ne tik su situo, bet ir su kitais. Na ir siekite tu savo uzdaviniu - kaip supratau, jus ten kruva ju sau issikelete is tos nevilties del skyrybu. Naisivaizduokite to, ko is tikruju nera. Baikite fantazuoti ir eikite i sporto sale, kaip supratau, apsileidote savo figura. o greitai sesija - jums nera ka veikti?

Ne, figūros neapleidau, kaip tik pastaruoju metu apetito nėra, svoris krinta. O kaulėta nesinori būti mirksiukas.gif Šiaip ačiū už šaltą dušą, parašiau čia būtent todėl, kad kiek žmonių, tiek požiūrių, ir kas mano galvoje, nebūtinai turi būti ir kito galvoje. Aišku yra dalykų, apie kuriuos man net nešauna į galvą, juk neveltui moters ir vyro psichologija taip skiriasi. Ačiū, Maidenana, kad nepatingėjote parašyti. Maža ką, reikia būti ir tokiam atvejui pasiruošus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2009 09 29, 12:59)
1. Na paskaičiau ir .... doh.gif  Jie juk ne dvi dienas ir ne du mėnesius susitikinėja doh.gif Nenuvertinkite jau taip tų vyrų doh.gif  Negi manot, kad per tuos du metus ji jam taip ir neparūpo??? Netikiu schmoll.gif
2. Ir jei autorė nešaukia čia visam pasauliui, kad "Alio, žmonės - AŠ JĮ MYLIU" dar nereiškia, kad to jausmo nėra. Gal tie santykiai ir nėra tokie, kokių autorei norėtųsi, bet manau ji nieko neįsivaizduoja, o puikiai supranta kokie jie yra ir būtent dėl to ieško atsakymo į jai rūpimus klausimus.
3. Sakote "skirtis teks", bet pati patariate "Jus ramiai gyvenkite savo gyvenima, laizykites zaizdas, eikite i pasimatymus ne tik su situo, bet ir su kitais". Na sorry..... doh.gif

4. O dėl fantazavimo ir apleistos figūros, tai iš viso nieko nesupratau g.gif  Prie ko čia? Iš kur čia? doh.gif

1. Ne taip, kad jis noretu praleisti lisna valanda su ja, o ne su kompu. Reiskia, nelabai parupo.
2. pirmuose puslapiuose autore dar nezino, ar myli. cituoju "gal to jausmo dar ir nera... o gal yra.." tai kad - anksti spresti.
3. taip. teks. nes jau dabar autores netenkina situacija. veliau bus tik blogiau. O patariu eiti i pasimatymus dar ir su kitais, nes staigiai ji tikrai neissiskirs - dar tikisi. bet teks.
4. priminiau, kokius uzsiemimus autore turi - ji minejo studijas ir sporto sale - tai yra uzdaviniai, kuriuos ji sau issikele. Tai geriau uzsiimti savo tikslais, o ne vyru-darboholiku, su kuriuo neaiskus santykiai, su kuriuo ji jauciasi slepiama ir su kuriuo ji jaucia kad ir nedideli - bet diskomforta.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 29, 15:09)
as isvis darbo sferoje nematau cia problemos..dziaugtis reik kad vyras veiklus ir siekia kazko... problema yra asmeniniuose santykiuose..ir is autores puses...vyras manau jokiu problemu nejaucia cool.gif

drinks_cheers.gif Bet nemanau, kad situacija beviltiška ir neišsprendžiama.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 09 29, 15:01)
apie ka jus cia???  blink.gif nuskambejo mazdaug :nu ka as cia kazka keisiu,ai tiek to...kur jau man ka keist,ieskot... bus gerai kaip yra..  doh.gif
nu stebiuos vyru sugebejimu numust moters verte taip,kad ji pati save pradetu vertinti butent taip ir ne auksciau  cool.gif

Oj ne, ne taip mane supratote, jei nieko nenorėčiau keisti, nebūčiau šios temos ir pradėjusi. Tik nesistengiu vien jame ieškoti problemos, ieškau ir savyje, juk norint pakeisti kažką, reikia pradėti nuo savęs. Gal man reikia viską pergalvoti, pažiūrėti iš kelių pusių. Šiuo metu aš tik einu link sprendimo, bet viena jo daryti nenoriu
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 09 29, 13:09)
Aš pasisodinčiau jį ir tiesiai šviesiai , ar mes būsime kartu, ar taip ir tęsis , nes pasakyčiau noriu  šeimos , vaikų o ne draugo

Ir tai butu paskutinis klausimas, kuri autore jam butu uzdavusi.
Papildyta:
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 13:10)
Ne, figūros neapleidau, kaip tik pastaruoju metu apetito nėra, svoris krinta. O kaulėta nesinori būti  mirksiukas.gif Šiaip ačiū už šaltą dušą, parašiau čia būtent todėl, kad kiek žmonių, tiek požiūrių, ir kas mano galvoje, nebūtinai turi būti ir kito galvoje. Aišku yra dalykų, apie kuriuos man net nešauna į galvą, juk neveltui moters ir vyro psichologija taip skiriasi. Ačiū, Maidenana, kad nepatingėjote parašyti. Maža ką, reikia būti ir tokiam atvejui pasiruošus unsure.gif

Pora siltu bandeliu su pienu pries miega jusu figura pataisytu. tik nepripraskite - tai narkotikas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 14:15)

o gal taip ir geriau?
nes jei sita klausima uzduos po 5 metu, tai yra rizika isgirsti atsakyma - ir as noriu, ir todel pranesu,kad vedu...
nes ne siaip sau slepia santykius ne tik darbe, bet ir pries draugus ir gimines...
zinau viena toki atveji - perspektyvus darboholikas, dirbantis, dirbantis, dirbantis, turintis mergicka, su kuria viesai nesirodo - ner kada, bo juk dirba daug, tik pernakvot atvaziuoja, o po kiek laiko bac - apsiveda, bo turejo dar viena mergicka...niekas is vyruko draugu net neitare kad jis su kazkuom ilgai susitikineja - vis matydavo tik ta, kuria vede...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:11)
1. Ne taip, kad jis noretu praleisti lisna valanda su ja, o ne su kompu. Reiskia, nelabai parupo.
2. pirmuose puslapiuose autore dar nezino, ar myli. cituoju "gal to jausmo dar ir nera... o gal yra.." tai kad - anksti spresti.
3. taip. teks. nes jau dabar autores netenkina situacija. veliau bus tik blogiau. O patariu eiti i pasimatymus dar ir su kitais, nes staigiai ji tikrai neissiskirs - dar tikisi.  bet teks.
4. priminiau, kokius uzsiemimus autore turi - ji minejo studijas ir sporto sale - tai yra uzdaviniai, kuriuos ji sau issikele. Tai geriau uzsiimti savo tikslais, o ne vyru-darboholiku, su kuriuo neaiskus santykiai, su kuriuo ji jauciasi slepiama ir su kuriuo  ji jaucia kad ir nedideli - bet diskomforta.

1. Na nebūčiau tokia kategoriška, nes šaunu, kad vyras turi kažkokį tikslą gyvenime ir kažkuo siekia. Bet sutinku su Jumis, kad darbas neturi kenkti asmeniniam gyvenimui, kaip ir asmeninis gyvenimas darbui mirksiukas.gif O taip pat, supratau, kad negalima sakyt, kad jis visai dėmesio autorei neskiria. Gal ne tiek, kiek norėtųsi, bet vis gi...

2. Sutinku. Tik viena autorė žino, kaip yra ax.gif
3. Gal ir teks, o gal ir ne...Nepamirškime, kad dar yra ir JIS... smile.gif Ir mes nežinom kas yra jo galvoje... Dar kartą pasikartosiu - mano galva jis paprasčiausiai neturi motyvacijos stengtis ir keisti esama situaciją.
4. O dėl šito pasisakymo drinks_cheers.gif vienareikšmiškai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 15:13)
Oj ne, ne taip mane supratote, jei nieko nenorėčiau keisti, nebūčiau šios temos ir pradėjusi. Tik nesistengiu vien jame ieškoti problemos, ieškau ir savyje, juk norint pakeisti kažką, reikia pradėti nuo savęs. Gal man reikia viską pergalvoti, pažiūrėti iš kelių pusių. Šiuo metu aš tik einu link sprendimo, bet viena jo daryti nenoriu

Šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 13:13)

Bet reikes. Uz jusu gyvenima sprendimo nedarys niekas. taip nesazininga. gyvenate jus - jus ir spreskite. Kodel nenorite? pasakyti jums kodel? nes tada nebus ant koversti kaltes. Kuo jums tas vyras netinka? tik tuo, kad jis mazai skiria jums demesio, kuris jums svarbus. Gaukite kitur. Jus niekuo - visiskai nekuo nesate isipareigojusi tam vyrui. Jus visiskai laisva moteris. jam gera, kai jus vadaluojates salia su knyga, kol jis dirba. t.y. pakviecia jus paziureti kaip jis dirba. kai dar syki pakvies, pasakykite, kad esate namuose ziauriai idomiai uzsiemusi - gaunate demesio ir kaimyno ir geriate vyna su juo besipliotkindami apie gyvenima arba zaidziate monopolija su klasioku. Ir paziurekite i reakcija - is esmes, jus nieko neprarandate. Nes nera ko.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:17)

Nu nebūkim tokios jau visai kategoriškos 4u.gif Nu nenurašykim žmogaus anksčiau reikalo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:24)
Bet reikes. Uz jusu gyvenima sprendimo nedarys niekas. taip nesazininga. gyvenate jus - jus ir spreskite. Kodel nenorite? pasakyti jums kodel? nes tada nebus ant koversti kaltes. Kuo jums tas vyras netinka? tik tuo, kad jis mazai skiria jums demesio, kuris jums svarbus. Gaukite kitur. Jus niekuo - visiskai nekuo nesate isipareigojusi tam vyrui. Jus visiskai laisva moteris. jam gera, kai jus vadaluojates salia su knyga, kol jis dirba. t.y. pakviecia jus paziureti kaip jis dirba. kai dar syki pakvies, pasakykite, kad esate namuose ziauriai idomiai uzsiemusi - gaunate demesio ir kaimyno ir geriate vyna su juo besipliotkindami apie gyvenima arba zaidziate monopolija su klasioku. Ir paziurekite i reakcija - is esmes, jus nieko neprarandate. Nes nera ko.

drinks_cheers.gif
Atsakyti