QUOTE(Maidenana @ 2009 09 29, 15:11)
1. Ne taip, kad jis noretu praleisti lisna valanda su ja, o ne su kompu. Reiskia, nelabai parupo.
2. pirmuose puslapiuose autore dar nezino, ar myli. cituoju "gal to jausmo dar ir nera... o gal yra.." tai kad - anksti spresti.
3. taip. teks. nes jau dabar autores netenkina situacija. veliau bus tik blogiau. O patariu eiti i pasimatymus dar ir su kitais, nes staigiai ji tikrai neissiskirs - dar tikisi. bet teks.
4. priminiau, kokius uzsiemimus autore turi - ji minejo studijas ir sporto sale - tai yra uzdaviniai, kuriuos ji sau issikele. Tai geriau uzsiimti savo tikslais, o ne vyru-darboholiku, su kuriuo neaiskus santykiai, su kuriuo ji jauciasi slepiama ir su kuriuo ji jaucia kad ir nedideli - bet diskomforta.
1. Na nebūčiau tokia kategoriška, nes šaunu, kad vyras turi kažkokį tikslą gyvenime ir kažkuo siekia. Bet sutinku su Jumis, kad darbas neturi kenkti asmeniniam gyvenimui, kaip ir asmeninis gyvenimas darbui

O taip pat, supratau, kad negalima sakyt, kad jis visai dėmesio autorei neskiria. Gal ne tiek, kiek norėtųsi, bet vis gi...
2. Sutinku. Tik viena autorė žino, kaip yra
3. Gal ir teks, o gal ir ne...Nepamirškime, kad dar yra ir JIS...

Ir mes nežinom kas yra jo galvoje... Dar kartą pasikartosiu - mano galva jis paprasčiausiai neturi motyvacijos stengtis ir keisti esama situaciją.
4. O dėl šito pasisakymo

vienareikšmiškai
QUOTE(vetyta metyta @ 2009 09 29, 15:13)
Oj ne, ne taip mane supratote, jei nieko nenorėčiau keisti, nebūčiau šios temos ir pradėjusi. Tik nesistengiu vien jame ieškoti problemos, ieškau ir savyje, juk norint pakeisti kažką, reikia pradėti nuo savęs. Gal man reikia viską pergalvoti, pažiūrėti iš kelių pusių. Šiuo metu aš tik einu link sprendimo, bet viena jo daryti nenoriu
Šaunuolė