Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:54)
aa biggrin.gif Na vistiek dėl rankų kremo man įdomu  ax.gif Naudojau vasarą truputėlį bronzinį aliejų, bet nepastebėjau, kad teptų. Gal kad baltų rūbų mažai turiu  g.gif

Jo, čia aš į dviejų savaičių senumo postus atsakinėja.Ninau, gal dėl didelio karščio daugiau prakaituoji ir tada prasčiau susigeria ir tepa, arba ilgiau palaukti reikia kol susigers g.gif
Atsakyti
Merginos, vakar nusipirkau čampakų pomados, prieš tai nebuvau turėjus, bet pabandžiau parduotuvėje, labai patiko. O šiandien atsisuku indelį, ir, labai nustebino toks rūgštus kvapas, šiaip tepasi gerai, bet kad man tikrai taip nekvepia, kaip parduotuvėj.. Ar ir turi būti pomados toks kvapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 11 26, 15:12)
Merginos, vakar nusipirkau čampakų pomados, prieš tai nebuvau turėjus, bet pabandžiau parduotuvėje, labai patiko. O šiandien atsisuku indelį, ir, labai nustebino toks rūgštus kvapas, šiaip tepasi gerai, bet kad man tikrai taip nekvepia, kaip parduotuvėj.. Ar ir turi būti pomados toks kvapas?  g.gif

Įdomi patirtis, beje tokios patirties kai naujo produkto kvapas aiškiai skirias
nuo vitrinoje išdėliotų priemonių , apturėjau ir aį KN. jau senokai mane žavi, gundo
Vaikų mikrobų mušyklės EA mišinys, kiek einu į KN - tiek jį uostau ir tik nemaža kaina sustabdo nuo pirkimo.
Štai prieš kelias dienas vistik įsigijau šį EA mišinuką, nes Ginančioji Chi man aštroka, o saugotis nuo siaučiančio viruso reikia, tai galvoju pasilepinsiu vaikiškuoju variantu. Deja, kvapas LABAI skiriasi nuo mėginuko išstatyto KN mėginukų lentynėlėje. Priemonė man vistiek tinka ir reikalinga, bet esmė ta, kad matomai tankiai darinėjami mėginukai ir naujas produktas gali skirtis , o pomada Čampakų kiek pamenu išvis stovi atidaryta pamėginimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 15:27)
Įdomi patirtis, beje tokios patirties kai naujo produkto kvapas aiškiai skirias
nuo vitrinoje išdėliotų priemonių , apturėjau ir aį KN. jau senokai mane žavi, gundo
Vaikų mikrobų mušyklės EA mišinys, kiek einu į KN  - tiek jį uostau ir tik nemaža kaina sustabdo nuo pirkimo.
Štai prieš kelias dienas vistik įsigijau šį EA mišinuką, nes Ginančioji Chi man aštroka, o saugotis nuo siaučiančio viruso reikia, tai galvoju pasilepinsiu vaikiškuoju variantu. Deja, kvapas LABAI skiriasi nuo mėginuko išstatyto KN mėginukų lentynėlėje. Priemonė man vistiek tinka ir reikalinga, bet esmė ta, kad matomai tankiai darinėjami mėginukai ir naujas produktas gali skirtis , o pomada Čampakų kiek pamenu išvis stovi atidaryta pamėginimui  g.gif

Tai ir nežinau, ką daryti, ar čia taip turi būti, ar, kaip spėju, pomada surūgusi (ar taip gali būti? Bet kvapas tai man būtent tokį ir primena.. g.gif ). Bėda ta, kad aš dabar ne Vilniuje, nueičiau ir paklausčiau.. g.gif
O man ginančioji či tai labai patiko, sesė nusipirko, tai dabar gailiuosi, kad nepaėmiau..
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 11 26, 15:57)
Tai ir nežinau, ką daryti, ar čia taip turi būti, ar, kaip spėju, pomada surūgusi (ar taip gali būti? Bet kvapas tai man būtent tokį ir primena.. g.gif ). Bėda ta, kad aš dabar ne Vilniuje, nueičiau ir paklausčiau..  g.gif
O man ginančioji či tai labai patiko, sesė nusipirko, tai dabar gailiuosi, kad nepaėmiau..

Pasiskambinkit manau KN puslapyje nurodytu telefono numeriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 11 26, 15:57)
Tai ir nežinau, ką daryti, ar čia taip turi būti, ar, kaip spėju, pomada surūgusi (ar taip gali būti? Bet kvapas tai man būtent tokį ir primena.. g.gif ). Bėda ta, kad aš dabar ne Vilniuje, nueičiau ir paklausčiau..  g.gif

Manau,kad tikrai nesugedusi. mirksiukas.gif Ji tokia yra.
Esu uoscius ir KN ir paskui pati pirkau. Man nepatiko kvapas jau KN'uose, bet po kurio laiko pirkau Kaune,galvojau gal prisijaukinsiu, taip, tas kvapas aitresnis ir gan rugstus, bet toks jau jis yra. Tik manes nesuzavejo. unsure.gif
Atsakyti
tai gal indelius tiesiog reikia laikyti atidarytus? Man būtent tas monoi rūgštumas (o jo ir čampa pomadoje turėtų būti) nepatiko naudojant, nors rinkdamasi jo tiesiog neužuodžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 26, 17:05)
Pasiskambinkit manau KN puslapyje nurodytu telefono numeriu  g.gif

Dėl visa ko paskambinsiu smile.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 26, 17:59)
Manau,kad tikrai nesugedusi. mirksiukas.gif  Ji tokia yra.
Esu uoscius ir KN ir paskui pati pirkau. Man nepatiko kvapas jau KN'uose, bet po kurio laiko pirkau Kaune,galvojau gal prisijaukinsiu, taip, tas kvapas aitresnis ir gan rugstus, bet toks jau jis yra. Tik manes nesuzavejo. unsure.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 26, 18:22)
tai gal indelius tiesiog reikia laikyti atidarytus? Man būtent tas monoi rūgštumas (o jo ir čampa pomadoje turėtų būti) nepatiko naudojant, nors rinkdamasi jo tiesiog neužuodžiau smile.gif

Man keistoka, nes kai uosčiau, tai atrodė, kad tas kvapas labiau į saldumą, gaivumą, bet pabandysiu laikyt atidarytą, kaip sakė katutis, gal šiek tiek geriau bus. Na, bet jei viskas su ja gerai, pabandysiu dar kokio eterinio aliejaus įlašint, kol prasigaruos. Sesuo naudoja gardenijų kvapo monoi, tai ten to rūgštumo nėra.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 26 lapkričio 2009 - 18:15
As irgi turiu vaiku mikrobu maisykle is KN, be man kvapas super, toks, koks ir pas juos. Megstu juo pakvepinti patalyne. O campaku pomada man net pas juos nepatiko, rugsti tokia..
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 11 26, 20:05)
As irgi turiu vaiku mikrobu maisykle is KN, be man kvapas super, toks, koks ir pas juos. Megstu juo pakvepinti patalyne.  O campaku pomada man net pas juos nepatiko, rugsti tokia..

Siandien jau kelios dienos kaip atidarytas Vaiku mikrobagaudys, ziuriu jau jau pradeda igauti salstelejima ta miela tarsi kriausini karamelini, kokiu man kvepia ir testeriukas KN bigsmile.gif taip, tai gyvas daiktas, turi susitupeti nusistoveti, matomai eteriai brandinasi kazkaip savo kompozicijoje ir atidarius pradeda kresti pacius mieliausius netiketumus pacia geriausia prasme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 26 lapkričio 2009 - 20:05
Tai visada produktai su EA keičia kvapą, nes tai yra gyvos substancijos. Taip pat ir gaminys iš natūralių produktų savo tikrąjį kvapą bei konsistenciją įgauna maždaug po 10 dienų nuo pagaminimo. Be to aš pastebėjau, kad ir nuo nuotaikos prikauso kurį iš mišinio ingridientą labiau užuodi. Pvz man vieną dieną labiau pelargonijos jaučiasi, o kitą dieną jazminai.
Atsakyti
Kryyste, norejau taves paklausti, kaip tau naudojasi bronzines odos misinys? Ar jis tikrai pagyvina veido spalva? ir siaip koks poveikis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti