Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

Naudoju dabar, kadangi aš esu visai balta, bet po atostogų šiek tiek parudavau, tai pastebėjau, kad rankas pasitepus rudesnės atrodo nei iš tikro yra. O veidą mažiau įdegiau, tai jau nelabai tą įdegį paryškina. Padariau išvadą, kad geriau rudesnei teptis, tada dar gražiau įdegis atrodo.
Atsakyti
Ar apsimoka pirkti kedrų hidrolatą lašinimui į šampūną, jei turiu kedrų ea? Ar nebus sviestas sviestuotas?
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 11 28, 11:23)
Ar apsimoka pirkti kedrų hidrolatą lašinimui į šampūną, jei turiu kedrų ea? Ar nebus sviestas sviestuotas?

o kam dar hidrolatas jei turi EA? siaip tai sampunas labai trupalaikio veikimo, tai net ir tas EA labai daug naudos nepridarys (geriau veikia kaukes su EA), o hidrolatas kur kas mazesnes koncentracijos, tai nezinau g.gif cia mano tokie pamastymai, gal kas nors labiau ismanantis pasisakys ax.gif
Atsakyti
Merginos, rūgojau čia dėl čampakų pomados, tepiausi kūną, oda labai gerai jaučiasi, tai pasitepiau ir veidą thumbup.gif Na tikrai labai nustebino iš teigiamos pusės, švelni, minkštutė, lygi ir rami odytė, o prie kvapo greitai pripratau.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 11 28, 10:23)

apsimoka
[SIZE=7]
Atsakyti
Gal kuri yra atradusi ir noretu pasidalinti koki nors baziniu alieju ir EA misini aliejui? 4u.gif
Man vis nesigauna... Su hidrolatais nebedarau, nes vis atsiskiria. Bet dabar neisgaunu gero kvapo... schmoll.gif
Atsakyti
ar ten jie neprekiauja super duper kokybes alyvuogiu aliejumi?
Atsakyti

i 
 Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 lapkričio 2009 - 18:09
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 28, 17:39)
Gal kuri yra atradusi ir noretu pasidalinti koki nors baziniu alieju ir EA misini aliejui?  4u.gif
Man vis nesigauna... Su hidrolatais nebedarau, nes vis atsiskiria. Bet dabar neisgaunu gero kvapo...  schmoll.gif

O kuriai kūno daliai tau reikia ir kokiam poveikiui? Dėl kvapo ar gydomajam?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 11 28, 22:41)
O kuriai kūno daliai tau reikia ir kokiam poveikiui? Dėl kvapo ar gydomajam?

Naudosiu visam kunui po duso. Noriu, kad butu maitinantis ir maloniai kvepetu... ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Bema seriją slenkantiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 11 28, 11:23)

Manau, kad neapsimoka, jeigu tik lasinimui i sampuna naudosite ax.gif . As savo turima kedru ea lasinu i plauku kondicioneriu. Darau kauke (su kokosu aliejuku, i kuri ilasinu kedru ea).

Pamirsau parasyti: plauku kauke darau
Atsakyti