Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(Hibisco @ 2009 12 08, 14:56)
Aciu uz info  4u.gif Meginsiu ir as, niekad nepagalvojau, kad issukus kazkas pasikeistu, as sviestmedi labai myliu, na bet baisiai jis nepatogus teptis...  ax.gif

Gerai išsukus jis pasidaro toks kaip tiršto kremo konsinstencijos, tik tokie grūdėliai tarp delnų vis tiek šiek tiek jaučiasi 4u.gif
Atsakyti
Kvapų namai ėmė pardavinėti Karnaubos vašką wink.gif Labai įdomiai apie jį galima pasiskaityti čia smile.gif
Atsakyti
mintis labai gera issukti sviesta thumbup.gif ...nebuciau pagalvojus rolleyes.gif , nes taip tepant, jis tikrai kietokas... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 08 gruodžio 2009 - 20:43
QUOTE(JurgaS @ 2009 12 08, 13:36)
Sviestmedžiu be jokių EA ar su kuo nors maišote  4u.gif  4u.gif

Vaikams, ypac, maziems, siulyciau be jokiu EA darytis
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 08, 14:31)
Turiu tokį specialų molinį dubenėlį su grūstuvėliu mirksiukas.gif Nežinau kaip paaiškinti, na kur vaistinėse vaistus gamina  biggrin.gif

o saukstu gal irgi iseitu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 09, 10:29)
o saukstu gal irgi iseitu?  g.gif

Nepabandžiusi nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 12 08, 14:36)
Sviestmedžiu be jokių EA ar su kuo nors maišote  4u.gif  4u.gif

Gryna sviestmedi be ea. 4u.gif Man jo kvapas wub.gif , vaikai irgi nesiskundzia. biggrin.gif Nors, viena karta vyriausias paklause, kas cia taip smirda.. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms. Bėgsiu pirkti sviestmedžio ir bandysiu išsukti. O sukti reikia iki tol kol jis taps vientisas g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2009 12 09, 13:28)
Ačiū visoms. Bėgsiu pirkti sviestmedžio ir bandysiu išsukti. O sukti reikia iki tol kol jis taps vientisas  g.gif

Taip, vientisas ir toks baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvapų namai turi naujų hidrolatų - Paridžatos ir Tuberozos rolleyes.gif

atsirado ir uogų/vaisių ekstraktų: šaltalankių CO2, mango-laimų ekstraktas, spanguolių absoliutas thumbup.gif Gal kuri pasakytų man, kiek būtų galima pagaminti lūpų balzamų su 2 ml spanguolių absoliuto? biggrin.gif

tarp parfumerinių medžiagų absoliutų yra netgi žalio šieno absoliutas bigsmile.gif

dar atsirado kokosų kevalo miltelių, konservuoto alavijų ekstrakto wink.gif

pagaliau suklasifikuota, kokiai odai kokios priemonės geriausiai tinka - čia wink.gif , kas tinka plaukams cool.gif

na, faktiškai galėčiau atstove ryšiams su visuomene dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 23:22)
Kvapų namai turi naujų hidrolatų - Paridžatos ir Tuberozos  rolleyes.gif

man tai idomūs šie hidrolatai. Kadanti pati ne vilnietė, o į mūsų kaimą dar neatvežė šių naujienų, tai jei kuriai teks pauostyti šiuos du, tai parašykit, ar tikrai jau jie tokie wub.gif kaip tame aprašyme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 23:22)
tarp parfumerinių medžiagų absoliutų yra  netgi žalio šieno absoliutas  bigsmile.gif

Esu uosčiusi šitą, tai man labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(braskel @ 2009 12 12, 15:04)
man tai idomūs šie hidrolatai. Kadanti pati ne vilnietė, o į mūsų kaimą dar neatvežė šių naujienų, tai jei kuriai teks pauostyti šiuos du, tai parašykit, ar tikrai jau jie tokie  wub.gif  kaip tame aprašyme  ax.gif

aš tik uosčiau, tai dėl poveikio ar stebunklingas nieko negaliu pakomentuoti. Man kvapo atžvilgiu nepranoko champakos ar malikų. Vetiverijų kažkoks silpnokas, o tas kitas toks neįprastas, kartumo gal turintis.
Atsakyti