Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

Merginos, rašo, kad iš jazminų eliksyro galima pasigaminti kaukę plaukams, tai gal kuri žinote, kaip ją gaminti (negi vien grynu eliksyru tept? Pasiutiškai prabangi tada tokia kaukė būtų tongue.gif ). Labai patiko pasitept veiduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 12 14, 22:33)
Merginos, rašo, kad iš jazminų eliksyro galima pasigaminti kaukę plaukams, tai gal kuri žinote, kaip ją gaminti (negi vien grynu eliksyru tept? Pasiutiškai prabangi tada tokia kaukė būtų  tongue.gif ). Labai patiko pasitept veiduką  smile.gif

Reikia plaukus tepti grynu eliksyru, bet aš tai kad mažesnė išeiga gautųsi maišau su kokiu kitu aliejum.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kuri naudojate argano alieju ? 4u.gif , ir kokie butu atsiliepimai apie ji ? smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:45)
čia šaltalankių aliejus? Įdomu, kaip toms, kurios gamino ir naudoja KN pasigamintą rankų kremą su šaltalankiais smile.gif

pagaliau pradejau sita krema naudot. atsalo orai, tai pradejo ranku oda sauset ax.gif klausimas kaip supratau ar netepa kremas? 4u.gif na, as kai ji tepuosi, tai iskart nepuolu kazko daryt, o stengiuosi, kad bent jau minimaliai susigertu smile.gif ir dazniausiai juo tepuosi pries eidama miegot, tai nepastebejau, kad teptu smile.gif ir siaip, nuo saltalankiu aliejaus tokia svelni spalva susidarius, tai nera ji tokia intensyvi, kad paliktu spalva. nors, galbut ant baltu drabuziu ir paliktu g.gif
Atsakyti
naujas KN straipsnis apie kvepalus. Pasirodo, pas juos net sintetinių kvepalų ingredientų galima pauostyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 09:27)
naujas KN straipsnis apie kvepalus. Pasirodo, pas juos net sintetinių kvepalų ingredientų galima pauostyti  thumbup.gif
Būtų smagu jei KN pradėtų prekiauti ir kvepaliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 09:32)
Būtų smagu jei KN pradėtų prekiauti ir kvepaliukais wub.gif

realiai ir prekiauja - per seminarus galima pačiai susimaišyti biggrin.gif

dar išskirta kategorija muilų gamybai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 09:41)
realiai ir prekiauja - per seminarus galima pačiai susimaišyti biggrin.gif

Turbūt brangus malonumas maišyti ir nežinoti ar patinkančius susimaišysi, o jau paruošti arba patinka, arba ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 10:13)
Turbūt brangus malonumas maišyti ir nežinoti ar patinkančius susimaišysi, o jau paruošti arba patinka, arba ne wink.gif

manau, kad ir KN moterys puikiai supranta tą riziką, todėl gatavais kvepalais vargu ar ryšis prekiauti. Nes tikrai būtų nemažai nuostolių sukrauti į kvepalus brangias medžiagas ir paskui žaisti va bank, ar kam nors jie patiks biggrin.gif

plius, Laimė tikriausiai jau peržengė tų mums suprantamų kvepalų ribą ir maišo tai, ko didžioji dauguma lankytojų tikrai nepirktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 12 14, 23:14)
Reikia plaukus tepti grynu eliksyru, bet aš tai kad mažesnė išeiga gautųsi maišau su kokiu kitu aliejum.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Na bet tikrai labai brangi kaukė.. Mano plaukai ilgi, tai vienam kartui pusę buteliuko turėčiau sunaudot, kad ir skiesdama..

QUOTE(juodauoga @ 2009 12 15, 04:53)
Sveikos 4u.gif
Kuri naudojate argano alieju ?  4u.gif , ir kokie butu atsiliepimai apie ji ? smile.gif wub.gif

Naudoju, labai patinka, vakare prieš miegą pasitepu, ryte švelni ir skaisti oda.

O dėl kvepalų, tai parduoda ten dvejus: senojo ir naujojo Vilniaus, man patiko abu, bet kvapai tikrai neįprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 15, 04:53)
Sveikos 4u.gif
Kuri naudojate argano alieju ?  4u.gif , ir kokie butu atsiliepimai apie ji ? smile.gif wub.gif

as naudoju argano alieju (tik pas mane ne is KN).. man tai patinka, siuo metu labai tinka thumbup.gif susigeria gerai, na zodziu mano odai siuo metu labai gerai..
o mano odos tipas tai labai pasikeites yra, anksciau buvo labai labai riebi, o dabar netgi priskirciau prie sausesniu (ziema), o vasara manau bus normali..
Atsakyti
Alieju misinys nuo celiulito supernis tiesiog, esu labai patekinta smile.gif)) papasakokit apie campaku pomada? koks poveikis kas naudojat? labai uzsimaniau as jos, idomu kaip kitoms ar patinka smile.gif
dar merginos sakykit kas naudojat saltalankiu alieju idegiui, galvoju pabandyti kunui, skiesciau su iprastu kremu, ar taip isgauciau idegi nors kiek? gal kuri bandete, ar netepa drabuziu paskui? aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti