Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

QUOTE(jolie23 @ 2009 12 15, 11:20)
O dėl kvepalų, tai parduoda ten dvejus: senojo ir naujojo Vilniaus, man patiko abu, bet kvapai tikrai neįprasti  smile.gif

tai čia buvo proginis projektas drinks_cheers.gif Bet citrusinių, gėlių ir kitokių kvapų kvepalus abejoju tikrai, ar gamins..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 15 gruodžio 2009 - 13:11
QUOTE(sher @ 2009 12 15, 13:06)
Alieju misinys nuo celiulito supernis tiesiog, esu labai patekinta smile.gif))

Iš kokių aliejų darėte tą mišinį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 14:12)
Iš kokių aliejų darėte tą mišinį? smile.gif

nupirkau jau pagaminta smile.gif ten du baziniai aliejai sezamu ir makadamiju + 8 eteriniai aliejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 15, 13:28)
nupirkau jau pagaminta smile.gif ten du baziniai aliejai sezamu ir makadamiju + 8 eteriniai aliejai  smile.gif

O kokie eteriniai jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Papildyta:
kažkuri klausė kaip išsuku sviestmedžio sviestą, tai radau pavyzdį, tokiame inde su grūstuvėliu 4u.gif
Papildyta:
Merginos, o KN galima pauostyti absoliutus? Mane domina ylang-ylang, įdomu ar pamašus kvapas į eterinio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 13:46)
Merginos, o KN galima pauostyti absoliutus?

man atrodo, kad galima smile.gif

parašysiu įspūdžius apie naujų hidrolatų kvapus - tuberoza man panašus į čampak. Gėlinis, lengvas. Paridžata irgi gėlinis, bet kaip gerai pastebėta, kartumo jame yra, greičiau nusikvepia negu tuberoza. O vetiverijos tai pasirodė toks žemėmis aplipusių šaknų kvapas toks net kažkiek į pelėsiuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 15:27)
man atrodo, kad galima smile.gif

parašysiu įspūdžius apie naujų hidrolatų kvapus - tuberoza man panašus į čampak. Gėlinis, lengvas. Paridžata irgi gėlinis, bet kaip gerai pastebėta, kartumo jame yra, greičiau nusikvepia negu tuberoza. O vetiverijos tai pasirodė toks žemėmis aplipusių šaknų kvapas toks net kažkiek į pelėsiuką  lotuliukas.gif

galima galima, o jei kokio nera lentynelese, tai galima paprasyti, nes jie kartais buna slaptoje dezuteje biggrin.gif

O man vetiveriju primena bitinelius wub.gif kur koriai, daug vasko ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 12 15, 13:43)
as naudoju argano alieju (tik pas mane ne is KN).. man tai patinka, siuo metu labai tinka  thumbup.gif  susigeria gerai, na zodziu mano odai siuo metu labai gerai..
o mano odos tipas tai labai pasikeites yra, anksciau buvo labai labai riebi, o dabar netgi priskirciau prie sausesniu (ziema), o vasara manau bus normali..

as irgi keleta metu naudoju argano, avokadu alieju, ju poveikis - nuostabus ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 14:46)
O kokie eteriniai jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Papildyta:
kažkuri klausė kaip išsuku sviestmedžio sviestą, tai radau pavyzdį, tokiame inde su grūstuvėliu 4u.gif
Papildyta:
Merginos, o KN galima pauostyti absoliutus? Mane domina ylang-ylang, įdomu ar pamašus kvapas į eterinio? ax.gif

kiparisas, greipfrutas, atlasine kedra, muskatinis salavijas, kadagis, ylang ylang, naulis, laikinis rozmarinas mirksiukas.gif
merginos pasidalinkit del saltalankio aliejaus, kaip ten su idegiu, ar suteikia jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sher: 15 gruodžio 2009 - 20:47
Visiskai susimaisiau - pirkau misriai odai, linkusiai i riebuma rekomenduotus pardavejos santalo hidrolata ir argano alieju - bet KN aprasyme jie priskirti prie sausos odos. Idomiausia tai, kad argano aliejus man labai pradejo sausinti oda ir siandien jau praradus vilti, tepiausi kremu. Tai visgi - ar mane pakonsultavo netinkamai ar suklydo tinklapyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 12 15, 22:16)
Idomiausia tai, kad argano aliejus man labai pradejo sausinti oda ir siandien jau praradus vilti, tepiausi kremu. Tai visgi - ar mane pakonsultavo netinkamai ar suklydo tinklapyje?  g.gif

argano aliejus įeina ir į mišinį brandžiai veido odai, kurį siūlo mišriaodėms, todėl tavo odai jis turėtų būti tinkamas smile.gif Veido oda tikriausiai sausėja todėl, kad jai trūksta drėgmės, todėl stenkis ją labiau padrėkinti, aišku, naudok ir kremą, jei tik reikia smile.gif

KN pradeda skelbti praktinius patarimus, kaip prižiūrėti odą smile.gif Naujo skyrelio pristatymas yra čia, nuoroda į skyrelį - čia rolleyes.gif Taip pat įdėtas morkų kremo receptas mirksiukas.gif Kas paskaitys iki galo, pamatys, kad KN prekiaus ir morkų hidrolatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 13:14)
argano aliejus įeina ir į mišinį brandžiai veido odai, kurį siūlo mišriaodėms, todėl tavo odai jis turėtų būti tinkamas smile.gif Veido oda tikriausiai sausėja todėl, kad jai trūksta drėgmės, todėl stenkis ją labiau padrėkinti, aišku, naudok ir kremą, jei tik reikia smile.gif

dabar aiskiau, dekui 4u.gif labai noreciau visiskai atsisakyti kremu ir naudoti tik aliejus, manau, meginsiu aliejaus misini veido odai (yra ir to pacio argano, bet ir morkyciu), o jei ka domina argano aliejus, tai mielai perleisciau.
Kazin hidrolatu galima isigyti mazesni kieki pabandymui?
Atsakyti
žinok gali būti, kad dėl staigių temperatūros pokyčių (patalpose užšildyta, o lauke labai šalta) tavo oda sausėja. Beje, tepi argano aliejų ant sausos ar drėgnos odos? Reikia būtinai ant drėgnos 4u.gif Ne viena yra pastebėjusi, kad naudojant vien aliejus veidas kartais pašerpetoja, pasausėja. Aš ir pati labiau mėgstu, jei jau aliejų tepu, kad jis būtų kur nors įmaišytas - į kokį kremą, kuriame yra ta vadinamoji vandeninė fazė, humektantas glicerinas.

kunigunda78 davė čia labai gerą patarimą - maišyti kažkokį aliejų su sezamų aliejumi, nes pastarasis geba nunešti juos giliau į odą. Gal neskubėk tu argano atsisakyti, o pabandyk sumaišyti su sezamu g.gif
Atsakyti