Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 5 tema

Geri katucio patarimai ! 4u.gif
As argano aliejau ir paprasta naudoju ir kartais i krema imaisau : tikrai poveikis buna neblogas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 00:04)
žinok gali būti, kad dėl staigių temperatūros pokyčių (patalpose užšildyta, o lauke labai šalta) tavo oda sausėja. Beje, tepi argano aliejų ant sausos ar drėgnos odos? Reikia būtinai ant drėgnos  4u.gif Ne viena yra pastebėjusi, kad naudojant vien aliejus veidas kartais pašerpetoja, pasausėja. Aš ir pati labiau mėgstu, jei jau aliejų tepu, kad jis būtų kur nors įmaišytas - į kokį kremą, kuriame yra ta vadinamoji vandeninė fazė, humektantas glicerinas.

kunigunda78 davė čia labai gerą patarimą - maišyti kažkokį aliejų su sezamų aliejumi, nes pastarasis geba nunešti juos giliau į odą. Gal neskubėk tu argano atsisakyti, o pabandyk sumaišyti su sezamu  g.gif

del oro pilnai sutinku, man kiekviena sezona pasauseja, bet kuno, o sikart ir veido, gal taip susidejo. tepu ant dregno, Kunigunda gerai patare, bet neturiu siai akimirkai sezamu aliejaus, o tas misinys kur nuziurejau turi tokia sudeti: argano, morkų fitolis, (maceruotas saulėgrąžų aliejuje), makadamijų, avokadų, sezamų ir simondsijų (jojobos) aliejai.
Panasu, kad gal ir padrekintu.. Dar busiu priversta pirkti tamanu alieju (mamai meginsim ant rando tepti), tai pabandysiu ir sau, gal kartais patiks odai.
Del kremu su vandenine faze - nelabai supratau, koks tai kremas blush2.gif Jei nesunku papasakokit placiau ir kaip maisote? Tepimo metu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 12 18, 10:36)
Del kremu su vandenine faze - nelabai supratau, koks tai kremas  blush2.gif  Jei nesunku papasakokit placiau ir kaip maisote? Tepimo metu ar kaip?

aš turėjau omenyje, kad man geriau nei vieni aliejai sueina pagal KN receptus pasigaminti veido kremai, kurie daromi iš įvairių aliejų ir vadinamosios vandeninės fazės (hidrolatų). Tokį galima ir namie susimaišyti, bet ten reikia įvairių ingredientų, eterinių aliejų (EA), vitamino E, GSE. Net nežinočiau, kurį receptą ir siųsti pačiai g.gif

dabar esu įsipylusi bazinio aliejaus į pirktinį losjoną (jis gana lengvas šiam sezonui), kuris irgi yra su vandenine faze, tai man labai gerai smile.gif Gali pamėginti įpilti aliejaus į naudojamą savo kremuką - jis į odą nuneš daugiau drėgmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 11:48)
aš turėjau omenyje, kad man geriau nei vieni aliejai sueina pagal KN receptus pasigaminti veido kremai, kurie daromi iš įvairių aliejų ir vadinamosios vandeninės fazės (hidrolatų). Tokį galima ir namie susimaišyti, bet ten reikia įvairių ingredientų, eterinių aliejų (EA), vitamino E, GSE. Net nežinočiau, kurį receptą ir siųsti pačiai g.gif

dabar esu įsipylusi bazinio aliejaus į pirktinį losjoną (jis gana lengvas šiam sezonui), kuris irgi yra su vandenine faze, tai man labai gerai smile.gif Gali pamėginti įpilti aliejaus į naudojamą savo kremuką - jis į odą nuneš daugiau drėgmės  4u.gif

Aiskiau po truputi, o kaip zinoti ar kremas su vandenine faze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 12 18, 13:12)
Aiskiau po truputi, o kaip zinoti ar kremas su vandenine faze?  4u.gif

tai kad visi kremai yra su vandenine faze, išskyrus galbūt kokius kūno sviestus, pagamintus vien iš aliejų smile.gif Aišku, kokybė tos vandens fazės skiriasi, nes skirtumas, ar bus koks paprastas water, ar hidrolatai, kaip dedama KN per gamybinius vakarėlius, dalis natūralios kosmetikos gamintojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 15:06)
tai kad visi kremai yra su vandenine faze, išskyrus galbūt kokius kūno sviestus, pagamintus vien iš aliejų smile.gif Aišku, kokybė tos vandens fazės skiriasi, nes skirtumas, ar bus koks paprastas water, ar hidrolatai, kaip dedama KN per gamybinius vakarėlius, dalis natūralios kosmetikos gamintojų biggrin.gif

Dabar jau galutinai aisku 4u.gif bandysiu dar pasizaisti rolleyes.gif
Aciu uz issamius atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 15, 20:45)
kiparisas, greipfrutas, atlasine kedra, muskatinis salavijas, kadagis, ylang ylang, naulis, laikinis rozmarinas  mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 gruodžio 2009 - 15:47
Sveikos merginos smile.gif
klausykit, o jūs dabar šaltuoju metu gal naudojat sviestmedžio aliejų sausom vietom ir veidui nuo šalčio? nes galvoju gal reikėtų nusipirkt, bet bijau, kad gali per daug riebus būt, nors oda gerokai pasausėjus dabar nuo šalčių, o ten parašyta kad ir šiaip sausesnėm kūno vietom paminkštint galima jį naudot. Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 20, 20:56)
klausykit, o jūs dabar šaltuoju metu gal naudojat sviestmedžio aliejų sausom vietom ir veidui nuo šalčio? nes galvoju gal reikėtų nusipirkt, bet bijau, kad gali per daug riebus būt, nors oda gerokai pasausėjus dabar nuo šalčių, o ten parašyta kad ir šiaip sausesnėm kūno vietom paminkštint galima jį naudot. Kaip jūs manot?

Aš naudoju rankoms, alkūnėms, blauzdoms, man jis labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Sviestmedis ir mums tinka. Rankom, veidui, lūpom. Vaikam patepu einant į lauką, ir parėjus jeigu jie nusilaižo ir palieka raudona. Tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 20, 22:56)

Naudojam, naudojam. Labai tinka šaltuoju metų laiku ir rankoms, ir lūpoms. Dar ir pėdas juo tepu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 20, 21:59)
Aš naudoju rankoms, alkūnėms, blauzdoms, man jis labai tinka thumbup.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 20, 22:06)
Sviestmedis ir mums tinka. Rankom, veidui, lūpom. Vaikam patepu einant į lauką, ir parėjus jeigu jie nusilaižo ir palieka raudona. Tiesiog  thumbup.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 12 21, 19:06)
Naudojam, naudojam. Labai tinka šaltuoju metų laiku ir rankoms, ir lūpoms. Dar ir pėdas juo tepu  biggrin.gif

labai ačiū 4u.gif manau, kad tokiem šalčiam esant ir veidui jis nepakenktų baisiai, nebent riebumo paliktų kažkiek smile.gif bet svarbu gana man būtų, kad nekimštų porų, nors gal ir neturėtų, vis dėlto nerafinuotas, tai gal nekimš baisiai, nes labai norėtųsi tokio pamaitinimo odos ax.gif
Atsakyti