Įkraunama...
Įkraunama...

Ar imanoma rasti darbą ir kiek galėtų užtrukti

sveikutes, matau, kad ne man vienai su darbu nekas. as darbo ieskausi nuo geguzes, kaip tik nuo tada kai baigiau mokslus. patirties neturiu, mokiausi dieniniam skyriuj. kad ir kiek cv issiunciau, nesulaukiau ne vieno skambucio verysad.gif o laikas bega... i kazka rimto net nepretenduoju, cv siunciu i pacius paprasciausius darbus, sandelio darbuotoja, pardaveja, valytoja ir nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2009 11 02, 13:16)
sveikutes, matau, kad ne man vienai su darbu nekas. as darbo ieskausi nuo geguzes, kaip tik nuo tada kai baigiau mokslus. patirties neturiu, mokiausi dieniniam skyriuj. kad ir kiek cv issiunciau, nesulaukiau ne vieno skambucio verysad.gif  o laikas bega... i kazka rimto net nepretenduoju, cv siunciu i pacius paprasciausius darbus, sandelio darbuotoja, pardaveja, valytoja ir nieko verysad.gif

Tai dabar darbdaviai turi is ko pasirinkti.. nori diplomuotu, su patirtimi ir t.t.t. doh.gif Jau juokauju su draugais, kad tuoj net i valytojas tik per pazintis imanoma bus pakliut (su diplomais..) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 11 03, 13:49)
Tai dabar darbdaviai turi is ko pasirinkti.. nori diplomuotu, su patirtimi ir t.t.t.  doh.gif  Jau juokauju su draugais, kad tuoj net i valytojas tik per pazintis imanoma bus pakliut (su diplomais..)  doh.gif

Tai kad panasu, jog taip ir yra unsure.gif
Atsakyti
Ziauru karsta.gif Vel grisim prie tu laiku, kai atlyginimai bus vokeliuose, darbai per pazintis, minimumas - 550 doh.gif
Atsakyti
tos darbo paieškos frusty.gif
bandžiau dar būt optimistė, bet jau nebeišeina
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2009 11 03, 23:17)
tos darbo paieškos frusty.gif
bandžiau dar būt optimistė, bet jau nebeišeina

as irgi pradzioje buvau optimiste, o dabar tai jau primena labiau naivuma hihihi.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
o tai Jūs net į pokalbius nevaikštot?
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2009 11 04, 11:56)
o tai Jūs net į pokalbius nevaikštot?

Vaikstau, bet tuo kol kas ir uzsibaigia doh.gif O pastaruoju metu jau praktiskai neber kur vaiksciot.. mires reikalas doh.gif
Atsakyti
prieš 2,5 metų taip pat teko ieškoti darbo, tai situacija tikrai buvo netokia.. ir į pokalbius vaikščiojau ir darbą susiradau jau po mėnesio, visai be jokios darbinės patirties ir nebaigus studijų. O dabar jau ir patirties yra ir studijos baigtos, o į pokaklbį tai vos pora pakvietė... į vieną pokalbį darbui už minimumą susirinko gal 40 žmonių doh.gif , o gal ir daugiau dar unsure.gif
Atsakyti
sveikos. as taip pat ieskau darbo apie menesi. issiunciau nemazai cv, bet jokio ats., nei vieno skambucio...... unsure.gif darbo labai reikia nuo sausio, baigsis mano vaiko pinigai, o i sena vieta nera kur gryst unsure.gif paskola paimta butui...baisu unsure.gif turiu magistra, bet ir tai negelbeja....ka daryt???? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš darbo paieškose kažkur nuo rugpjūčio mėnesio. Absoliuti tyla. Tik šiandien pirmą kartą po visko nuėjau į pokalbį. Toliau reiks žiūrėt. Išvis sunku labai. Bet nosies nenukabinu ir vilties neprarandu, juk nesitęs tai amžinai smile.gif
Atsakyti
Na man darbo paieškos tai kruvinas darbas, todėl kiekvieną savaitę turiu po du pokalbius. aišku aš neieškau direktorės vietos. siunčiu ir pardavėjoms, bet tik ten kur tikrai galiu dirbti, o ne bet kur, kad tik siųsti.

darbo ieškausi 1,5 mėn ir nu nežinau kviečia mane į tuos pokalbius, nes aš sakau juodai dirbu prie šito reikalo. Mano cv be priekaištų, pasirašiau puikų motyvacinį. Paskaitykit galų gale internete kaip reikia save parduoti.

Ir tikrai pasiseks. Aš tikiu, kad gausiu darbą, žinoma, milijono niekas nemokės, bet ir gal neieškosiu metus laiko.
Atsakyti