Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(meskute717 @ 2010 01 05, 11:26)
Lely as po islyginamuju... tai tema nieko gero., bet svarbu kad ne civilinio proc. katedroj smile.gif man ten baisiausi destytojai smile.gif ! sekmes siandien egze smile.gif!

as irgi po islyginamuju...
man tai mano tema visai nebloga, o ir darbo vadovas siaip neblogas pasirode, bet aisku ziuresim kaip bus toliau, gal pasikeis smile.gif
sekmes egze siandien tai pritruko man:( oi kaip as KT katedros nemegstu!!!
o kaip tau egzas?
Papildyta:
QUOTE(afonia @ 2010 01 05, 15:49)
smile.gif tiesiog siulau rinktis smile.gif paprastas dalykas, o ir destytojas labai pozitivus.

nu dar reikes idemiai apziuret ji per paskaitas smile.gif bet aciu uz nuomone 4u.gif
beje, gal kartais medziagos siam dalykui turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 01 05, 22:16)
as irgi po islyginamuju...

Lely,

ar labai sunku išlyginamosiose viska įveikt buvo? Bandau ir aš mokytis, bet egzaminai tik po poros savaičių, tai nežinau ko tikėtis..
Atsakyti
QUOTE(aksomine~ @ 2010 01 05, 21:26)
Lely,

ar labai sunku išlyginamosiose viska įveikt buvo? Bandau ir aš mokytis, bet egzaminai tik po poros savaičių, tai nežinau ko tikėtis..

niu atvirai pasakius reikia pasimokinti, yra bjauru dalyku, kaip teises teorija ir baudziamoji, as ir dabar dar kelias skolas turiu is tu issiliginamuju metu blush2.gif iki pavasario zadu su joms susidoroti smile.gif siaip viska imanoma iveikti. bent jau as vienus dalykus nuosirdziai zubrinau, o kitus tiesiog nusirasyti pavyko blush2.gif
jei del kokiu dalyku ar destytoju kils klausimu kreipkis jei galesiu, tai padesiu.
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 01 05, 22:39)
niu atvirai pasakius reikia pasimokinti, yra bjauru dalyku, kaip teises teorija ir baudziamoji, as ir dabar dar kelias skolas turiu is tu issiliginamuju metu blush2.gif  iki pavasario zadu su joms susidoroti smile.gif  siaip viska imanoma iveikti. bent jau as vienus dalykus nuosirdziai zubrinau, o kitus tiesiog nusirasyti pavyko blush2.gif
jei del kokiu dalyku ar destytoju kils klausimu kreipkis jei galesiu, tai padesiu.

AHA, Ir tik as asmeniskai buvau pakliuvus su Civilinio proceso teise - ir jis dar neprivalomas buvo tai jau geriau neimt jo... perlaikinejau 4 kartus...

ir tas sokas is pradziu buna islyginamosiose kad kaip galima neislaikyt pvz 3 kartus..
bet cia normalu, kiti ir po 5 kartus laiko ...smile.gif
Papildyta:
Lely,

buvau as su antru srautu gavau viska kas buvo seminare, tai kadangi tik ta ir buvau skaicius tai man labai pasiseke blush2.gif ir tai nzn tik ar uzteks jai to ka parasiau , nes vistiek nemazai kas pasimirse jau buvo per egza doh.gif
Atsakyti

QUOTE(lely @ 2010 01 05, 23:39)
... ir dabar dar kelias skolas turiu is tu issiliginamuju metu blush2.gif ..

Ačiū, Lely 4u.gif

O dėl skolų, nežinau, ar gerai girdėjau ar pati sugalvojau, bet man atrodo, jog šiais metais padarė taip, kad nei su viena skola nebegalėsim iš įvadinių į magistrantūrą pakliūt. Dėl viso ko reikėtų pasitikslint g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomine~ @ 2010 01 06, 19:58)
Ačiū, Lely  4u.gif 

O dėl skolų, nežinau, ar gerai girdėjau ar pati sugalvojau, bet man atrodo, jog šiais metais padarė taip, kad nei su viena skola nebegalėsim iš įvadinių į magistrantūrą pakliūt. Dėl viso ko reikėtų pasitikslint g.gif

As irgi islyginamosiose, tai kuratore sake, kad pagal nauja tvarka tikrai nebeleis nei su viena skola pereit i pirma kursa magistraturos. Nebezinau, ka reiks daryt, nes siaubingai bijau baudziamosios...
Atsakyti
Su BT bendraja dalimi dažnai susimauna tie, kurie naudojais senesniais konspektais, ar senais VU vadoveliais. Taip pat butent siam dalykui patartina įsigyti kuo naujasni kodeksą, nes kartais keiciant straipsnius buna tiesiog irasomas koks vienas naujas zodelis o destytojas stebi, ar uzdavini spresdamas tu naudojaisi naujausia straipsnio redakcija ar ne. Idealiausiai tinka Piesliako abi knygos. O spec daliai, anksciau mru puslapyje buvo ideti kazkokio destytojo konspektai- skaidres tai visi klausimai buvo is ju. BT nera toks baisus baubas, svarbu nuio pradziu pradet mokintis is teisingos literaturos ir viskas bus OK. Patartina dar pasivartyt kelias Juristprudencijas skirtas butent tik BT (destytojai turejo jas nurodyti paskaitu metu, arba patys perverskit jas bibliotekoj).
Atsakyti
su bendraja ir specialiaja susikerta tie, kurie skiria jai mažai laiko ir skaito pasenusią literatūrą (tokie beje dažnokai po to skundžiasi a la 'dėstytojai kirviai'). iš tiesų tai bene stipriausia universiteto katedra, todėl lengvo praslydimo nebus, teks mokėti, o norint viskas įmanoma. bendrajai visai pakanka gaudytis kodekse ir piesliako vadovėlių, o specialiajai bendrai yra fedosiuko skaidrės, o papildomai reikia skaityti lat nutarimus, straipsnius bei kitą papildomą literatūrą, man rodos yra literatūros sąraše. svarbu visada pasitikrinti ar tai aktuali redakcija
Atsakyti
aksomine~, Justau
bent jau mum sake kai buvom ivadinukai, tai kad nekels jei turi daugiau nei 3 skolas, o dabar gal jau pasikeite viskas.. bet siaip cia nieko baisaus jei ir neperkels, vistiek gali mokintis su savo grupe, o tuo paciu ir skolas laikytis, tik tiek kad nebusit oficialiai perkeltos, bent jau mum taip aiskino.

l'eau, bevardė gal ir jusu tiesa.. bet sis tas dar ir nuo destytojo priklauso pas kuri papuoli, pas ta destytoja pas kuria as papuoliau beveik niekas, kas su manim laike neislaike, o kitai grupei labiau pasiseke.. man parase 4.. tiek nedaug truko sad.gif o dabar niekaip neprisiruosiu eit perlaikyt. reikes nauju konspektu ieskoti ir susikaupus eit perlaikyt smile.gif
Atsakyti
nuo dėstytojo tikrai gal tik mikromini dalimi priklauso, šiaip aš asmeniškai visais tos katedros dėstytojais žaviuosi nes pas nė vieną negausi pažymio už gražias akis, mokėti teks, ir nė vienas nerašys nei daugiau nei mažiau nei mokėsit. taip kad nėra 'pasisekė/nepasisekė' yra tik 'moka/nemoka'. prisiruošti teks pasimokyt, nes jau dabar darot klaidą su 'teks naujų konspektų ieškot' - jei mokysitės iš konspektų, o ne kaip aukščiau parašyta beveik garantuoju dar vieną 'nedaug trūko'
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 01 07, 20:49)
nuo dėstytojo tikrai gal tik mikromini dalimi priklauso, šiaip aš asmeniškai visais tos katedros dėstytojais žaviuosi nes pas nė vieną negausi pažymio už gražias akis, mokėti teks, ir nė vienas nerašys nei daugiau nei mažiau nei mokėsit. taip kad nėra 'pasisekė/nepasisekė' yra tik 'moka/nemoka'. prisiruošti teks pasimokyt, nes jau dabar darot klaidą su 'teks naujų konspektų ieškot' - jei mokysitės iš konspektų, o ne kaip aukščiau parašyta beveik garantuoju dar vieną 'nedaug trūko'

na cia jau jusu nuomone.. mano siek tiek kitokia..
as nesakau kad mokinsiuos tik is konspektu, siaip ar taip ismokti tikrai ruosiuos ir uz grazias akis pazymio nesitikiu..
Atsakyti
čia ne nuomonė, tiesiog taip yra ir tiek, aišku ne visiems tai patinka. jūs rašėt kad mokinsitės iš konspektų, o tai ir yra pagrindinė klaida. dažniausiai ir nugrybauja tie, kurie konspektus skaito, ypač ne savo rašytus, nes kiek pastebėjau dauguma klaidžiojančių internete yra pasenę ir nelabai pagal programą. o specialiosios dalies konspektų išvis nelabai yra.
Atsakyti