Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(l'eau @ 2010 01 08, 09:47)
čia ne nuomonė, tiesiog taip yra ir tiek, aišku ne visiems tai patinka. jūs rašėt kad mokinsitės iš konspektų, o tai ir yra pagrindinė klaida. dažniausiai ir nugrybauja tie, kurie konspektus skaito, ypač ne savo rašytus, nes kiek pastebėjau dauguma klaidžiojančių internete yra pasenę ir nelabai pagal programą. o specialiosios dalies konspektų išvis nelabai yra.

as rasiau, kad reikes ieskot konpsektu nauju, bet nesakaiu, kad tik is ju mokinsiuos... siaip ar taip pries tai konspekta pati dariausi, o ne is kazkur gavau..
man kazkaip atrodo kad jus gal dirbate BT katedroj, kad jum ten viskas taip patinka... biggrin.gif
Atsakyti
Tiesą pasakius, būtent BT kaip dalykas man labiausiai patiko smile.gif
Aš jai ruošiausi iš savo darytu konspektų (konspektavau abi Piesliako knygas naktimis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 08 sausio 2010 - 11:05
QUOTE(Justau @ 2010 01 07, 00:55)
As irgi islyginamosiose, tai kuratore sake, kad pagal nauja tvarka tikrai nebeleis nei su viena skola pereit i pirma kursa magistraturos. Nebezinau, ka reiks daryt, nes siaubingai bijau baudziamosios...

Justau galiu atsiust pavyzdziu uzdaviniu su sprendimais ir siaip ka BT turiu... islaikiau ir bendraja ir specialiaja dalis is pirmo karto..

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 01 08, 10:47)
čia ne nuomonė, tiesiog taip yra ir tiek, aišku ne visiems tai patinka. jūs rašėt kad mokinsitės iš konspektų, o tai ir yra pagrindinė klaida. dažniausiai ir nugrybauja tie, kurie konspektus skaito, ypač ne savo rašytus, nes kiek pastebėjau dauguma klaidžiojančių internete yra pasenę ir nelabai pagal programą. o specialiosios dalies konspektų išvis nelabai yra.

l'eau butent konspektuose viskas idealiai atitiko kas yra programoje ir nereikejo galva prikimsti nereikalingais dalykais thumbup.gif
ir islaikiau kaip minejau viska is pirmo karto ir esu labai laiminga smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
svarstau, koki egzamina rinktis valstybiniu. Siaip linkstu prie tarptautines arba baudziamosios, nes tiesiog negaleciau mokytis to, kas man neidomu. Zinau, kad su baudziamoja sudetinga, o kaip su tarptautine? Noreciau patarimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 01 08, 10:32)
as rasiau, kad reikes ieskot konpsektu nauju, bet nesakaiu, kad tik is ju mokinsiuos...  siaip ar taip pries tai konspekta pati dariausi, o ne is kazkur gavau..
man kazkaip atrodo kad jus gal dirbate BT katedroj, kad jum ten viskas taip patinka... biggrin.gif

skaityti moku, nereikia kartotis, juk ir nesakau kad rašėt jog mokinsitės TIK iš konspektų. o atrodo jums klaidingai.
QUOTE(bevardė @ 2010 01 08, 11:05)
Tiesą pasakius, būtent BT kaip dalykas man labiausiai patiko smile.gif
Aš jai ruošiausi iš savo darytu konspektų (konspektavau abi Piesliako knygas naktimis)

man irgi. bendrajai daliai konspektų nė nereikėjo, pakako knygų.
QUOTE(meskute717 @ 2010 01 08, 11:21)
l'eau butent konspektuose viskas idealiai atitiko kas yra programoje ir  nereikejo galva prikimsti nereikalingais dalykais  thumbup.gif
ir islaikiau kaip minejau viska is pirmo karto ir esu labai laiminga  smile.gif

paties darytuose - tikiu. suieškotose - abejoju.
Atsakyti
Na kadangi pati vakar apsigyniau magistrinį baudžiamosios katedroj ir laikiau jos valstybinį egzaminį, tai galiu pasakyti, kad jokių konspektų neužteks, jei to dalyko nesuprasi.
Atsakyti
o kokia tema rašėte jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 01 08, 17:07)
o kokia tema rašėte jei ne paslaptis?

Rašiau apie bausmes už lytinius nusikaltimus. O Jūs gal irgi rašote šioje katedroje?
Atsakyti
doh.gif nepastebejau, kad yra si tema, tai uzdaviau klausima kitoj mru temelej wink.gif tai pakartoriu ji cia smile.gif Siemet baigiu 4kursa VGTU ir galvoju apie magistrantura. Man idomu, kokie sansai istoti nemokamai i ja mru? Kiek ziurejau, niekur neradau tokios informacijos, tik tiek, kad tu nemokamu vietu be galo mazai. Ziurejau, kad reikia studiju pazymiu vidurkio, tai mano manau bus kazkur apie 8, nes buvo semestru kai buvo ir 8,75, buvo ir 7,75 biggrin.gif Ar imanoma istoti su tokiu vidurkiu nemokamai, tarkim gavus is baigiamojo 9-10? Domintu ekonomikos, vadybos, sociologijos kryptys.. Apie ekonomika net nelabai ir svajoju,manau sansu nera smile.gif bet galvoju i kokia sociologija gal nera labai daug norinciu?
Atsakyti
QUOTE(elunil @ 2010 01 08, 18:16)
doh.gif nepastebejau, kad yra si tema, tai uzdaviau klausima kitoj mru temelej wink.gif tai pakartoriu ji cia smile.gif Siemet baigiu 4kursa VGTU ir galvoju apie magistrantura. Man idomu, kokie sansai istoti nemokamai i ja mru? Kiek ziurejau, niekur neradau tokios informacijos, tik tiek, kad tu nemokamu vietu be galo mazai. Ziurejau, kad reikia studiju pazymiu vidurkio, tai mano manau bus kazkur apie 8, nes buvo semestru kai buvo ir 8,75, buvo ir 7,75 biggrin.gif Ar imanoma istoti su tokiu vidurkiu nemokamai, tarkim gavus is baigiamojo 9-10? Domintu ekonomikos, vadybos, sociologijos kryptys.. Apie ekonomika net nelabai ir svajoju,manau sansu nera smile.gif bet galvoju i kokia sociologija gal nera labai daug norinciu?

priklauso, nuo to su kokiais pažymiais stos tais metais, jei bendras vidurkis stojančiųjų bus didesnis tada be šansų, bet šansų tikrai yra, mano grupiokė į teisę ir valdymą su kažkas apie 8 įstojo į nemokamą, ir dar kiek tų nemokamų vietų yra, jei išvis priims 100 o nemokamų 10 tai vėl, manau, sunkiai gali būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega_: 10 sausio 2010 - 16:24
QUOTE(elunil @ 2010 01 08, 19:16)

Kiek aš žinau į šias specialybes būna daug stojančių iš VPU, kur pažymių vidurkis gerokai virš 9 doh.gif taip kad gali būti sudėtinga papulti į nemokamą..
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2010 01 12, 03:41)
Kiek aš žinau į šias specialybes būna daug stojančių iš VPU, kur pažymių vidurkis gerokai virš 9  doh.gif  taip kad gali būti sudėtinga papulti į nemokamą..

AS IRGI TAI GIRDEJAU drinks_cheers.gif ...
Atsakyti