Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

cool.gif Ruošiuosi rašyti magistrinį apie Solidarumo principą socialinės saugos sistemoje ir jo įgyvendinimą sistemoje.
Gal kuriai teko kokią įdomią literatūrą šia tema užmatyti ? Protingus samprotavimus ir pan., būčiau labai dėkinga 4u.gif už belen kokią pagalbą mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas, gal kas turejot Naujoji viešoji vadyba ir valstybės valdymo reforma pas Stasiukyna? kaip jis per destytojas ir kaip egzai pas ji? kokie reikalai su skolom? gal kas turit konspektus ir galit pasidalint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2010 01 16, 16:21)
labas, gal kas turejot Naujoji viešoji vadyba ir valstybės valdymo reforma pas Stasiukyna? kaip jis per destytojas ir kaip egzai pas ji? kokie reikalai su skolom? gal kas turit konspektus ir galit pasidalint? blush2.gif

Turėjau pas jį regionų administravimą- dėstytojas nepiktybinis, vertina negriežtai, nusiteikęs prieš nusirašinėjimus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2010 01 16, 15:48)
Turėjau pas jį regionų administravimą- dėstytojas nepiktybinis, vertina negriežtai, nusiteikęs prieš nusirašinėjimus smile.gif .

aisku biggrin.gif manau visi dest nusiteike pries nusirasinejima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2010 01 17, 14:52)
aisku biggrin.gif manau visi dest nusiteike pries nusirasinejima biggrin.gif

Tikrai ne schmoll.gif , dauguma apsimeta, kad nieko nemato biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2010 01 17, 15:22)

kaži kurie?
sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 17, 17:28)
kaži kurie?

Aga, dar ir man neteko sutikt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2010 01 17, 20:34)
Aga, dar ir man neteko sutikt  g.gif  biggrin.gif

Na gal pas magistrantus ten kitaip, bet bakalauriniam, tai dažnai vyksta nusirašinėjimai ir dauguma nekreipia dėmesio. Tik pastaruoju metu pastebėjau, kad VA katedros dėstytojai pradėjo jau su tuo rimčiau kovot thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2010 01 17, 15:22)

yra yra tokiu destytoju, sedi per egzamina galvas nulenke, pakelia, nusijuokia, nes mato kas dedasi ir toliau galva nuleidzia smile.gif deja tokiu ne tiek jau daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 01 18, 16:05)
yra yra tokiu destytoju, sedi per egzamina galvas nulenke, pakelia, nusijuokia, nes mato kas dedasi ir toliau galva nuleidzia smile.gif deja tokiu ne tiek jau daug smile.gif

Oj tikrai yra- aš ir ne kartą susidūriau biggrin.gif Buvo ir tokių, kurie egzamino metu išeidavo iš auditorijos kuriam laikui smile.gif ]
Tik man visai negaila, kad tokių nedaug yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 01 19, 13:45)
Oj tikrai yra- aš ir ne kartą susidūriau  biggrin.gif  Buvo ir tokių, kurie egzamino metu išeidavo iš auditorijos kuriam laikui smile.gif ]
Tik man visai negaila, kad tokių nedaug yra  smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas gali ka nors pasakyti apie:
Strategini valdyma doc. Malvina Arimaviciute
Viesojo administravimo pagrindus lekt. Andrius Stasiukynas
Atsakyti