Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(lely @ 2010 06 09, 09:57)
as kadangi teise ir valdyma studijuoju tai nelabai ka patart galiu del jusu norimu dalyku. bet siaip galiu pasakyt, kad pirmi metai man tikrai nelengvi buvo, gal kad visai kita moklsu sritis ir siaip viskas nauja, bet va dabar tai viskas gerai einasi ir neatrodo jau viskas baisu kaip pirmais metais smile.gif

o ką prieš tai baigei? (jei ne paslaptis) ir kur? labai skiriasi bakalauro ir magistro lygis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2010 06 09, 11:14)
Sveikos, planuoju stoti į aplinkos apsaugos politiką ir valdymą, žemės išteklių valdymo kryptį. Gal kas studijuoja ir gali pakomentuot kaip ten su tais papildomais, viešojo administravimo, vadybos, teisės ir dar kažkokiu dalyku, kuriuos reikia išsilaikyt (aš baigusi VU GMF biologiją) per tuos dvejus metus? Ta prasme ar teks juodai art ar normaliai?  blush2.gif  Ir ar labai atsilieps nedraugavimas su aukštąja matematika?  blush2.gif

Išvardytiems dalykams aukštosios matematikos tikrai neprireiks mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(wakareja @ 2010 06 09, 11:06)
o ką prieš tai baigei? (jei ne paslaptis) ir kur? labai skiriasi bakalauro ir magistro lygis?  g.gif

baigiau teologija VDU biggrin.gif visai ne i tema, ka mokausi dabar smile.gif na man skiriasi tai, kad bakalaura dieniniam mokiausi, o dabar neakivaizdiniam, neakivaizdiniam man lengviau gal, nereikia pastoviai paskaitose sedet, o ir medziaga arba destytojai duoda arba is kokiu kolegu gauti galima ax.gif biggrin.gif
nu siaip nera labai jau sunku, tik man kaip minejau sunkiausi pirmi metai buvo (islyginamieji), tuo labiau, kad per juos reikejo teises pagrindus iseiti, o dabar tai tikrai nera baisiai sunku. tik va nzn kaip bus kai reikes magistrini parasyti, bakalaura sunkiai rasiau tai cia manau bus sunkiau, bet viskas imanoma biggrin.gif tikiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 06 09, 20:27)
baigiau teologija VDU biggrin.gif  visai ne i tema, ka mokausi dabar smile.gif na man skiriasi tai, kad bakalaura dieniniam mokiausi, o dabar neakivaizdiniam, neakivaizdiniam man lengviau gal, nereikia pastoviai paskaitose sedet, o ir medziaga arba destytojai duoda arba is kokiu kolegu gauti galima ax.gif  biggrin.gif 
nu siaip nera labai jau sunku, tik man kaip minejau sunkiausi pirmi metai buvo (islyginamieji), tuo labiau, kad per juos reikejo teises pagrindus iseiti, o dabar tai tikrai nera baisiai sunku. tik va nzn kaip bus kai reikes magistrini parasyti, bakalaura sunkiai rasiau tai cia manau bus sunkiau, bet viskas imanoma biggrin.gif tikiuos smile.gif

o, aš irgi VDU mirksiukas.gif bet atsidūriau dabar Vln, todėl nepatogu būtų mokytis VDU (kad ir neakivaizdini)..

o tada jeigu nesunku, gal kažkiek papasakotum apie paskaitų tvarkaraščius, bandžiau žiūrėt, bet nesupratau, nejaugi reikia eiti ir pirmadieniais, antradieniais ir pan, net dienos metu.. čia galbūt tam tikrą laiką tik.. neilgai.. manau, pan visom specialybėm taip (neakivaizdinių)..

Kaip yra iš tikrųjų? Kaip viskas prasideda? ir baigiasi? (apie semestrą) smile.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju stoti į magistrantūrą MRU, į civilinę teisę (jei įstosiu) arba darbo teisę. Gal kas gali pasidalinti nuomone apie šio tipo studijas ir pan. Verta/ neverta stoti, yra kažkokios naudos žinių prasme ar nelabai, jei studijuosiu neakivaizdžiai?

Pavyzdžiui, iš dieninių studijų įspūdžiai tokie: pusė dėstytojų leisdavo sau neateiti į paskaitas/seminarus, nemaža dalis normaliai neišdėstydavo medžiagos, liaudiškai tariant, studijos priminė neakivaizdines, o ne dienines. Kadangi jau nuo pačio pirmo kurso dirbu, o paskutinius 2 metus labai intensyviai, tai nematau prasmės vaikščioti kasdien į universitetą, kai net dėstytojai ne visada teikiasi pasirodyti ir net neinformuoja, kad neateis. Juo labiau, kad ir žinių ypatingai daug nesuteikia, papasakoja apie gyvenimą ir t.t. Žodžiu, turi mokytis savarankiškai pats.

Tiesiog noriu iš anksto nusiteikti, kokios bus studijos toliau, pasiplanuoti ateitį, nes nežinau, ar ieškotis darbo, ar visgi tęsti tą veiklą, kuria užsiėmiau paskutiniu metu. Viskas priklausys nuo krūvių universitete ir pan.

Kas galit pasidalinti bet kokia naudinga info, parašykit į AŽsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 09 birželio 2010 - 23:10
QUOTE(wakareja @ 2010 06 09, 20:48)
o, aš irgi VDU  mirksiukas.gif  bet atsidūriau dabar Vln, todėl nepatogu būtų mokytis VDU (kad ir neakivaizdini)..

o tada jeigu nesunku, gal kažkiek papasakotum apie paskaitų tvarkaraščius, bandžiau žiūrėt, bet nesupratau, nejaugi reikia eiti ir pirmadieniais, antradieniais ir pan, net dienos metu.. čia galbūt tam tikrą laiką tik.. neilgai.. manau, pan visom specialybėm taip (neakivaizdinių)..

Kaip yra iš tikrųjų? Kaip viskas prasideda? ir baigiasi? (apie semestrą)  smile.gif

man tai visai smagu kai proga yra istrukt is namu ir vaziuot is Kauno i Vilniu smile.gif
paskaitos tai buna kazkur 2sav, kasdiena visa diena beveik, o po to apie 2men laisvi ir tada pries sesija vel buna kelios dienos paskaitu ir tada egzaminai, egzaminai mazdaug kas 3 dienas.
bent pas mus buvo paskaitu pradzia rugsejo gale, o egzaminai gruodzio gale-sausio pradzioj.
paskaitose tai as retai budavau, dazniausiai pirmose, kad suzinociau reikalavimus, paie ka dalykas ir pan, o po to eidavau i tas pries egzaminus. nebuvau labai stropi lankytoja, bet del to bedu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2010 06 09, 21:14)
Išvardytiems dalykams aukštosios matematikos tikrai neprireiks mirksiukas.gif .

Ačiū tada už geras žinias mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wakareja @ 2010 06 09, 10:25)
Niekas mums neatsako... visi užsiėmę..  ax.gif

matyt kolegės taip mokosi, kad nėr kada po forumus blaškytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2010 06 09, 10:14)
Sveikos, planuoju stoti į aplinkos apsaugos politiką ir valdymą, žemės išteklių valdymo kryptį. Gal kas studijuoja ir gali pakomentuot kaip ten su tais papildomais, viešojo administravimo, vadybos, teisės ir dar kažkokiu dalyku, kuriuos reikia išsilaikyt (aš baigusi VU GMF biologiją) per tuos dvejus metus? Ta prasme ar teks juodai art ar normaliai?  blush2.gif  Ir ar labai atsilieps nedraugavimas su aukštąja matematika?  blush2.gif

Labas, aš irgi baigus VU GMF biologiją, o šiemet baigiau ir žemės išteklių valdymą, tai tikrai gali būti rami tavo išvardinti dalykai nieko bendro su aukštąja matematika neturi schmoll.gif
jei tuos dalykus turėjai bakalaure tai tau užskaitys ir nereks laikyt mirksiukas.gif
pas mus kursiokai labiausiai vargo su vadyba, nes dėstytojas tikrai bjaurus tipas
viešojo administravimo irgi toks "pagerintas"
teisė labai normaliai, nieko ten daug kalt nereikėjo, tik pagrindus žinot
dar strateginį valdymą reiks išsisaikyt, va čia tai gerietė dėstytoja wub.gif

sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2010 06 13, 22:22)
Labas, aš irgi baigus VU GMF biologiją, o šiemet baigiau ir žemės išteklių valdymą, tai tikrai gali būti rami tavo išvardinti dalykai nieko bendro su aukštąja matematika neturi schmoll.gif
jei tuos dalykus turėjai bakalaure tai tau užskaitys ir nereks laikyt mirksiukas.gif
pas mus kursiokai labiausiai vargo su vadyba, nes dėstytojas tikrai  bjaurus tipas
viešojo administravimo irgi toks "pagerintas"
teisė labai normaliai, nieko ten daug kalt nereikėjo, tik pagrindus žinot
dar strateginį valdymą reiks išsisaikyt, va čia tai gerietė dėstytoja wub.gif

sėkmės mirksiukas.gif

Oj, GMF irgi turi pagerintų, turi biggrin.gif Nu tai gal kaip nors, nes matkės visokios siaubą varo lotuliukas.gif Ačiū už info mirksiukas.gif Neturėjau aš nei vieno iš tų dalykų, tik kažkokią ekonomiką ant juoko pirmam kurse biggrin.gif Taip kad laukia karštas metas - ir dirbt, ir dieniniam mokytis karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2010 06 03, 23:29)
tai kad buvo dėstytojų, kurie patys vos pašnekėjo  biggrin.gif Įsivažiuot įsivažiuosi, niekur nedingsi, grupės mažos, tai ir diskutuot ir pasisakyt tikrai teks

NePastebima, kaip suprantu pati studiojuoji/studijavai tarptautine teise anglu kalba?
Bijau, kad susirinks visa grupe puikiai snekanciu angliskai (baige anglu filologijas arba siaip labai gabus ir protingi doh.gif ).
Kaip pacios ispudziai apie studijas?
Atsakyti
Gal galetu kas pasakyti, kaip yra su specializacijom. Ar stojant pvz i viesojo sektoriaus ekonomika i visas specializacijas, man skaiciuosis kaip 4 pasirinkimai, ar tik 1? O jei as noriu i Viesuosius pirkimus, tai ka man rasyt? Ar VS ekonomika? Ar Viesuosius pirkimus? Ar tos specializacijos pasirenkamos stojant ar kazkaip veliau?
Atsakyti
QUOTE(sottile @ 2010 06 15, 12:56)
Gal galetu kas pasakyti, kaip yra su specializacijom. Ar stojant pvz i viesojo sektoriaus ekonomika i visas specializacijas, man skaiciuosis kaip 4 pasirinkimai, ar tik 1? O jei as noriu i Viesuosius pirkimus, tai ka man rasyt? Ar VS ekonomika? Ar Viesuosius pirkimus? Ar tos specializacijos pasirenkamos stojant ar kazkaip veliau?

per atviru duru diena sake, kad kiekviena specializacija atskiras stojimas, bet galima stoti bendrai ir i viesojo sektoriaus ekonomika, tada nebus jokios specializacijos. o specializacijas reikia rasyti atskirai
Atsakyti