Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

Sveikos, gal kas galite apšvieti apie finansų valdymą MRU universitete, kaip supratau čia nauja magistro specialybė (tik neįsigilinau nuo kada ji nauja smile.gif ). Gal kas ką girdėję apie ją ? O tai šiandien apsigyniau tik bakalaurą ir susisuko smegenys magistrą pradėti doh.gif Tai radau man įdomią specialybė MRU, bet nežinau nei kaip kas ten , kaip ten neakivaizdinės studijos vyksta ir pan. Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat kaip ir airine1111 domiuosi tarptautine arba ES teise (anglu kalbomis). Mano anglu kalba tikrai nera fluent. Sakykit ar labai sunku isivaziuoti, ar destytojai kuri laika atlaidiziau i tai ziuri?
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2010 06 03, 09:54)
Sveikos, as taip pat kaip ir airine1111 domiuosi tarptautine arba ES teise (anglu kalbomis). Mano anglu kalba tikrai nera fluent. Sakykit ar labai sunku isivaziuoti, ar destytojai kuri laika atlaidiziau i tai ziuri?

tai kad buvo dėstytojų, kurie patys vos pašnekėjo biggrin.gif Įsivažiuot įsivažiuosi, niekur nedingsi, grupės mažos, tai ir diskutuot ir pasisakyt tikrai teks
Atsakyti
Sveikos, prasau pagalbos, gal kas turite statistinio tyrimo pavizdziu. Buciau labai dekinga. asanaid@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

gal zinote kokie buvo pereinamieji balai i mru magistrantura finansu rinku programa (nemokamos studijos)?
Atsakyti
sveikos smile.gif

vis klausiu ir niekas man neatsako, tai gal sitoj temelej atsiras zmoguciu galinciu atsakyti i man labai rupima klausima ax.gif kaip vyksta mokslai studijuojant neakivaizdziai? kada buna atsiskaitymai, kas kiek laiko, kada reikia atvaziuoti ir kuriam laikui? na zodziu kaip visas semestras atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai nuoširdžiai prašau patarimų dėl magistro studijų MRU. Dėl neakivaizdinių (ištęstinių) studijų. VILNIUJE.

Mane domina šios programos:
-Savivaldos institucijų administravimas;
-Viešasis administravimas:
1)Aplinkos apsaugos administravimas
2)Veiklos auditas
3)Švietimo įstaigų administravimas
4)Sveikatos apsaugos įstaigų administravimas
5) Tarptautinio turizmo administravimas
6)Žmogiškųjų išteklių vadyba
7)Socialinė politika ir administravimas (SPF);
(neapsisprendžiu dėl specializacijų - nes neturiu jokios info, kuri būti naudingiausia, lengviausia ir pan..; tik žinau, kad veiklos auditas atkrenta iškart, nes ten reikia matematikos.)

O galbūt dar ką nors rekomenduotumėte iš Politikos ir vadybos fakulteto? Kur gana lengva mokytis ir apsiginti magistra?

Esu baigusi politikos mokslus, bet ne MRU, todėl net nenutuokiu, kas ir kaip čia vyksta. Kažkokį supratimą turiu apie viešąjį administravimą, tačiau įdomu, kaip MRU viskas vyksta, ar lengva, kaip dėstytojai, atsiskaitymai, dalyvavimas, mokymasis.. tuo labiau, kad nesu tiesiogiai susidūrus su neakivaizdinėm studijom, kiti lb vargsta su jom..

LABAI LABAI lauksiu atsakymų, kad ir trumpų! Galbūt kada ir aš galėsiu jums pagelbėti!

DĖKUI iš anksto..

Galit rašyti man asmeniškai el paštu: trenktuole@gmail.com arba čia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutyte:) @ 2010 06 06, 15:25)
sveikos smile.gif

vis klausiu ir niekas man neatsako, tai gal sitoj temelej atsiras zmoguciu galinciu atsakyti i man labai rupima klausima ax.gif  kaip vyksta mokslai studijuojant neakivaizdziai? kada buna atsiskaitymai, kas kiek laiko, kada reikia atvaziuoti ir kuriam laikui? na zodziu kaip visas semestras atrodo smile.gif

MRU puslapyje skiltyje "Studentams" yra tvarkaraščiai.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 06 06, 18:05)
MRU puslapyje skiltyje "Studentams" yra tvarkaraščiai.

tai vat ir noriu kad man kas patikslintu, nes taip iseina 3 savaites vyksta sesija o paskui dar 2 izangine savaite? na kad vienu momentu gaunasi kad 5 savaites vyksta mokslai, tai kazkaip ta butu labai sunku suderinti su darbu..uztai ir noriu kad man kas nors papasakotu kaip ten realiai viskas yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju stoti į aplinkos apsaugos politiką ir valdymą, žemės išteklių valdymo kryptį. Gal kas studijuoja ir gali pakomentuot kaip ten su tais papildomais, viešojo administravimo, vadybos, teisės ir dar kažkokiu dalyku, kuriuos reikia išsilaikyt (aš baigusi VU GMF biologiją) per tuos dvejus metus? Ta prasme ar teks juodai art ar normaliai? blush2.gif Ir ar labai atsilieps nedraugavimas su aukštąja matematika? blush2.gif
Atsakyti
Niekas mums neatsako... visi užsiėmę.. ax.gif

bet viltis miršta paskutinė.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wakareja @ 2010 06 09, 09:25)
Niekas mums neatsako... visi užsiėmę..  ax.gif

bet viltis miršta paskutinė..  4u.gif

as kadangi teise ir valdyma studijuoju tai nelabai ka patart galiu del jusu norimu dalyku. bet siaip galiu pasakyt, kad pirmi metai man tikrai nelengvi buvo, gal kad visai kita moklsu sritis ir siaip viskas nauja, bet va dabar tai viskas gerai einasi ir neatrodo jau viskas baisu kaip pirmais metais smile.gif
Atsakyti