QUOTE(Aristokratė @ 2010 04 01, 07:41)
gal kas turi gerus civilines teises ir civilinio proceso konspektus, pasiruosti valstybiniams egzaminams.
labai geri yra moodle įdėti šių dalykų konspektai
QUOTE(Vega_ @ 2010 04 01, 23:19)
labai geri yra moodle įdėti šių dalykų konspektai
neturiu priejimo

QUOTE(Justic @ 2010 03 10, 15:13)
gal kas turit kokiu atsiliepimu/pastebejimu apie destytoja igori panova (viesojo sektoriaus ekonomika)
Jo egzamina islaike gal tik 30% studentu.. labai jau sukti klausimai.. jei neturite laiko atidziai ruostis egzaminui - parasykite a.z. atsiusiu Jums testus, kuriuos jis dazniausiai duoda.. gaila, pati gavau 'po laiko' juos..
Skubiai ieskau zmogaus, galincio padeti pasiruosti Teises Teorijos valstybiniam egzaminui MRU.
Vilniuje. Pasiulymu laukiu i AZ.
Laba visoms besimokancioms
Gal kuriai teko daryti interviu (kokybini tyrima)? Butu idomu ir naudinga uzinoti kaip visa tai vyksta praktiskai? O gal kas zino geros literaturos kurioje patikiami moksliniai tyrimo metodai? buciau labai dekinga

Gal kuriai teko daryti interviu (kokybini tyrima)? Butu idomu ir naudinga uzinoti kaip visa tai vyksta praktiskai? O gal kas zino geros literaturos kurioje patikiami moksliniai tyrimo metodai? buciau labai dekinga

Sveikos baigineju bakalauro studijas ir magistra ketinu sstudijuoti MRU arba viesaji audita arba sveikatos apsaugos istaigu valdyma. Gal galetumete man placiau papasakoti apie siuos dalykus?
labas 
gal kas turi konspektus NAUJOJI VIEŠOJI VADYBA IR VALSTYBES VALDYMO REFORMA pas Stasiukyna? kaip jis kaip destytojas?

gal kas turi konspektus NAUJOJI VIEŠOJI VADYBA IR VALSTYBES VALDYMO REFORMA pas Stasiukyna? kaip jis kaip destytojas?
Sveikutes,
esu naujoke, todel jei ka nepykite
zadu stot i magistra taciau niekaip neapsisprendziu ka rinktis tad bukit geros padekit apsisprest.
Domintu tarptautine ES arba verslo teise.
gal yra studijuojanciu ir atsilieptu ar labai sunku, o gal kas zino ka labiau apsimoka
Papildyta:
Daugiau nezinau kur kreiptis
esu naujoke, todel jei ka nepykite

zadu stot i magistra taciau niekaip neapsisprendziu ka rinktis tad bukit geros padekit apsisprest.
Domintu tarptautine ES arba verslo teise.
gal yra studijuojanciu ir atsilieptu ar labai sunku, o gal kas zino ka labiau apsimoka

Papildyta:
Daugiau nezinau kur kreiptis