Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

Sveikos ir sveiki smile.gif

Kitą savaitę prasideda įžanginių paskaitų metas (truks tris savaites). Man reikia prašytis nemokamų atostogų, bet čia juk ne sesija, o tik paskaitos. Ar universitetas man išduos pažymą, ar ne?
Ir kaip ten su laisvai pasirenkamais dalykais? Jų yra trys, kiek galima rinktis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 09 28, 14:14)
Sveikos ir sveiki smile.gif

Kitą savaitę prasideda įžanginių paskaitų metas (truks tris savaites). Man reikia prašytis nemokamų atostogų, bet čia juk ne sesija, o tik paskaitos. Ar universitetas man išduos pažymą, ar ne?
Ir kaip ten su laisvai pasirenkamais dalykais? Jų yra trys, kiek galima rinktis?  ax.gif

Taip universitetas isduoda pazyma, seip ta pazyma gali rasti savo pazymiu knygeleje, bent mes rasdavome ten smile.gif
Asmeniskai ateidavau i pirmas paskaitas, susipazindavau sudestytojais ir pasirinkdavau keles paskaitas i kurias butinai eidavau.
Atsakyti
QUOTE(adadas @ 2010 09 28, 09:58)
Sveikas as ne sveika jei ka smile.gif
Dekui uz atsakyma, lauksim pasirodant temoms ir ziuresim ka pavyks pasirinkti  smile.gif

oi SORRY nepasiziurejau:4u:
Atsakyti
QUOTE(latwiesa @ 2010 09 28, 12:24)
Taip universitetas isduoda pazyma, seip ta pazyma gali rasti savo pazymiu knygeleje, bent mes rasdavome ten smile.gif
Asmeniskai ateidavau i pirmas paskaitas, susipazindavau sudestytojais ir pasirinkdavau keles paskaitas i kurias butinai eidavau.

Tai kad negaliu dar prisijungti prie knygelės. Sužinosiu kažkokį ID numerį per paskaitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 09 28, 14:53)
Tai kad negaliu dar prisijungti prie knygelės. Sužinosiu kažkokį ID numerį per paskaitas smile.gif

Tai parašyk emailą savo metodininkei, ji paruoš tau pažymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2010 09 28, 12:08)
adadai, gal mes vienoj grupėj, nes aš irgi teisės ir valdymo magistarantūroj, tik nebuvau susirinkime, nei paskaitose, tai kaip iš medžio iškritus.Elektroniniam pašte taip  pat jokios informacijos blink.gif  blink.gif

Tai nei viena diena dar nebuvai per sias dienas ? smile.gif Jei tau sesija izangine nuo 20 iki 30 dienos, tai turbut grupiokai gal, nes ten tik dvi grupes berots yra, bet visiems kartu paskaitos buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adadas: 28 rugsėjo 2010 - 19:23
nu jei dvi grupes, tai gal ir ne vienoj, nebuvau nei karto, aš kažkaip važiuoju tik į egzus.O tu buvai paskaitose, jei taip tai ar verta?

Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2010 09 29, 11:44)
nu jei dvi grupes, tai gal ir ne vienoj, nebuvau nei karto, aš kažkaip važiuoju tik į egzus.O tu buvai paskaitose, jei taip tai ar verta?

Na as pats tai kasdien einu i paskaitas, nes izangines paskaitos ir panasiai, tai vistiek galvoju reikia paziureti kas ir kaip smile.gif Visos tvarkos paziureti ir pan. Tai skaitau gal ir verta, aisku ne i visas paskaitas smile.gif
Siaip kiek teko susidaryti ispudi, tai teises sociologija bus rimtas dalykas.. Destytoja griezta,o ir dalykas pats sunkiai "virskinamas: smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla! @ 2010 09 28, 14:13)
Tai parašyk emailą savo metodininkei, ji paruoš tau pažymą.  smile.gif

Jau susitvarkiau mirksiukas.gif

Pakomentuokit, kas žinot:
bus trys laisvai pasirenkami dalykai, metodininkė sakė, kad jų galima visai nesirinkt g.gif Ką daryt ir ką rinktis? Žaliuoju doh.gif
O dalykai tokie:
teisės istorija, lekt. D. Tarvainytė
civilinio proceso teisė, lekt. I. Žemkauskienė
finansų teisė, lekt. N. Genys
Atsakyti
Pakomentuokit, kas žinot:
bus trys laisvai pasirenkami dalykai, metodininkė sakė, kad jų galima visai nesirinkt g.gif Ką daryt ir ką rinktis? Žaliuoju doh.gif
O dalykai tokie:
teisės istorija, lekt. D. Tarvainytė
civilinio proceso teisė, lekt. I. Žemkauskienė
finansų teisė, lekt. N. Genys
[/quote]

dzolana doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif jei skolu nenorit, teises istorijos rinktis nepatariu smile.gif kazkada mano kursiokai laaabai ja keike..
Atsakyti
jeigu galima neimti nė vieno - taip ir daryčiau. teisės istorija ir cpt gan sunkūs ir kalimo reikalaujantys dalykais. finansai dar dar jei bent biški gabumų į tą pusę yra, šiaip daugiau supratimo nei kalimo reikalaujantis dalykas. tik apie dėstytoją nieko nežinau...
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 29, 17:25)
dzolana  doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  jei skolu nenorit, teises istorijos rinktis nepatariu  smile.gif  kazkada mano kursiokai laaabai ja keike..

Ta Džolana neišlenda iš "Žmonių" su savo "labutinais". Gal verta gyvai pažiūrėt kaip ji su jais pastovi hihihi.gif
Juokauju biggrin.gif
Atsakyti