Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(miau @ 2010 09 29, 13:51)
Jau susitvarkiau  mirksiukas.gif

Pakomentuokit, kas žinot:
bus trys laisvai pasirenkami dalykai, metodininkė sakė, kad jų galima visai nesirinkt  g.gif  Ką daryt ir ką rinktis? Žaliuoju  doh.gif
O dalykai tokie:
teisės istorija, lekt. D. Tarvainytė
civilinio proceso teisė, lekt. I. Žemkauskienė
finansų teisė, lekt. N. Genys

Tarvainytė, kaip dėstytoja, per gerai apie save galvoja, žiauriai pasikėlusi, sunku pas ją mokytis ir atsiskaityti (tokie buvo atsiliepimai prieš 2 metus iš pirmūnės blokiokės)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 30 rugsėjo 2010 - 09:00
Aišku smile.gif

Gal dar kokių nuomonių, visos labai laukiamos ax.gif

Kažkaip apie finansų teisę mąstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 09 30, 09:32)
Aišku smile.gif

Gal dar kokių nuomonių, visos labai laukiamos  ax.gif

Kažkaip apie finansų teisę mąstau  g.gif

Man asmeniškai labai sunku buvo finansai. Antrąkart tikrai nesirinkčiau. Gerai, kad mūsų nespaudė, pasirašė ir tiek, bėdų būčiau tikrai turėjusi. Man ten pasirodė per daug sausa, nuobodi info ir be kalimo nė iš vietos. Visokius apibrėžimus reik iškalt ir t.t. O aš jau nebemoku kalt pažodžiui seniai. Bet čia gal kaip kam.
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif

gal zinote kada bus paskelbtos magistro diploniniu darbu temos Politikos ir vadybos fakultete?
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 09 30, 07:29)
Ta Džolana neišlenda iš "Žmonių" su savo "labutinais". Gal verta gyvai pažiūrėt kaip ji su jais pastovi  hihihi.gif
Juokauju  biggrin.gif

nū žinoce, jei jin spirs neišlaikius,tai man širdį neglosto ar su lobotinais, ar su guminiais čebatais lotuliukas.gif o nusirašyt yra įmanoma?
Atsakyti
Nieko nežinau. Kaip sakiau, nuomonės laukiamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2010 10 01, 21:14)
nū žinoce, jei jin spirs neišlaikius,tai man širdį neglosto ar su lobotinais, ar su guminiais čebatais  lotuliukas.gif o nusirašyt yra įmanoma?

Kiek pamenu, labai nemiela persona, ir lyg ir niekas pas jos nenusirašinėjo, bet čia jau senokai buvo, kaip dabar nežinau.
Atsakyti
pas tarvainytę būdavo egzas žodžiu, labai retai raštu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Studijuoju verslo teises magistra ir greitu metu teks rinktis magistrinio temas, gal kas yra susidure su:

Doc. dr. L.ina Novikovienė

Doc. dr. E.gidijus Baranauskas
Atsakyti
Sveikos, jei kam reikia pagalbos dirbant su SPSS programa, kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Knygutėj jau po truputi pasirodo magistrinių temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet jau sistemos lėtumas... doh.gif Pasirinkau blush2.gif Nors labai sunku buvo biggrin.gif
Atsakyti