Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

Sveikutes,

Gal kas kalite pasakyti apie lektoriu Antana Bukauska? kaip jis kaip darbo vadovas? ar visi studentai pas ji apsigina magistrinius darbus?

Lauksiu info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2010 10 06, 10:19)
Bet jau sistemos lėtumas...  doh.gif Pasirinkau  blush2.gif Nors labai sunku buvo  biggrin.gif

Sistema lūžta vis biggrin.gif
Atsakyti
sistema visad taip biggrin.gif ypač pirmom dienom, kai visi griebia temas.
Atsakyti
O kokia panika ima - kai nusižiūri vieną, spaudi pasirinkti ir išmeta tave, o prisijungus jau tos temos nėra... biggrin.gif doh.gif
Pasirinkau pas Novikienę - l'eau - gal ką gali pasakyti apie ją blush2.gif
Atsakyti
o jetau,kiek streso apturejau siandiena tema besirinkdama biggrin.gif studijuoju verslo teise(istestines), tai kaip ir pridera rinktis kazka is civilines teises puses,ale taip sirdis linko prie visu abortu,geju,eutanazijos ir kitu nenaudingu temu(nenoriu nieko izeisti:) ),taciau atejo mano virsininke i darba,pamate kaip merdeju prie kompo as ir issirinkom tema kartu biggrin.gif rasysiu apie paeiliui krovinio vezima vykdanciu vezeju civilines atsakomybes ypatumus keliu,gelezinkelio ir oro transporte..na,dirbu su vezimais,tai bent jau literaturos darbe kruvos:D
Papildyta:
beje,gal turit kokiu atsiliepimu apie E.Sinkeviciu? malonus is veido vyriskis atrodo,kaip realybej su juo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimannche: 06 spalio 2010 - 11:29
nu blin as kiek bandau, tai niekaip neprisijungiu
Atsakyti
oi pagaliau pasirinkau, bet is BPK , tai nezinau kas bus g.gif g.gif
Atsakyti
bukit gerutes parasykit ka zinot apie lektoriu Bukauska?
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

O galbūt turit kas nors kokią nuomonę apie dėstytoją kaip magistro vadovą A. Guogį (VA katedra)? Labai idomu, koks jis? Akyse jo net neteko matyt... smile.gif

Ir galbūt dar pagelbėsit tokiu klausimu:
Ar galiu siūlyti savo temą/ pakeisti pasirinktą? Su kuo tai būtina suderinti? Su darbo vadovu ar katedra? (jeigu e-knygutėje nėra nurodyta, kad galiu siūlyti savo temą).

Ir, apskritai, man lb keista, kai esame įsprausti į kažkokius rėmus, ir negalime laisvai rinktis.. mokiausi bakalaurą VDU - buvo lb gera sistema - tema laisva, dėstytojas pasirenkamas taip pat laisvai. Ir jokių problemų..

Iš anskto dėkoju už ats. ir patarimus. Dėkui dėkui.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Kokie atsiliepimai apie Lekt. Irma Čaplinskiene kaip darbo vadove?
Atsakyti
QUOTE(rugiliukasz @ 2010 10 06, 15:13)
bukit gerutes parasykit ka zinot apie lektoriu Bukauska?

Jis man anksčiau dėstė personalo vadybą. Tai tikrai normalus ir komunikabilus dėstytojas. Ne kirvis biggrin.gif Mėgsta padiskutuot ir pašnekėt, o ne tik skaityt nuo lapų smile.gif Kaip darbo vadovas jis bus, tai nežinau, bet šiaip paliko malonaus dėstytojo įspūdį 4u.gif

QUOTE(Staugunas @ 2010 10 06, 16:38)
Sveikos, mielosios,
O galbūt turit kas nors kokią nuomonę apie dėstytoją kaip magistro vadovą A. Guogį (VA katedra)? Labai idomu, koks jis? Akyse jo net neteko matyt...  smile.gif

Guogis irgi man dėstė biggrin.gif Reiklus, net kažkada dvejetą per seminarą gavau, bet užtat egzamine 10 parašė lotuliukas.gif Daug reikalauja, visada įdėmiai klausos ir nesuprasi ar šneki gerai ar ne, tik paskui verdiktą pasako lotuliukas.gif Kaip vadovas jis gal ir nieko bus, kaip daug reikalaujantis, turėtų ir literatūros ar patarimų kokių duot. Bent jau taip spėju biggrin.gif
Atsakyti

man ir jis deste personalo vadyba, neblogas destytotas. tik va neaisku, kaip jis, kaip darbo vadovas? butu lb malonu suzinoti daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiliukasz: 06 spalio 2010 - 17:43