Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Aš saviškius miegui pradedu ruošti 20 val., kol nusiprausia, persirengia, paskui su dukryte raideles pasimokinam (dabar labai prašo thumbup.gif ), mažius tuo metu knygelę pats "paskaito" biggrin.gif , žiūrėk jau ir 21 val. Seniau 21.15 jau abu miegodavo. dabar mažius kažko įsibaiminęs bijau.gif g.gif , tai užmiega apie 22 ir būtinai turiu gulėti šalia ir dainuoti aa pupa, kitos netinka ax.gif . Seniau tai buvo gerai, ritualas baigėsi, išjungiu šviesą ir išeinu, dabar kol neužmiega tai ir sėdžiu (arba miegu blush2.gif )
Atsakyti
Mano dukra paprastai eina miegoti tarp 22,30-23,30 val.Iki 22 val -tikrai retenybė. Kartais jai pavyksta iki 24 val išsisukti nuo miego. Jaučiu, kad čia aš tokia nepareiginga mama, nesugebu sureguliuoti pastovaus režimo. Tačiau giliai viliuosi , kad pradejus lankyti mokyklą, viskas savaime išsispręs. Vaikas bus be pietų miego, taigi labiau pavargs, greičiau nulūš. O mama turės 2-3 laisvas valandas knygai paskaityti, manikiūrui pasidaryti , geram filmui ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlas: 10 sausio 2006 - 14:59
Mano 3 m. dukrytė tiksli, kaip laikrodukas. Prieš 21 val. ji pas mane atbėga ir sako: "Jau mane lovytė šaukia." Tada aš turiu būtinai paklaust: "O ką ji sako?" "Elzyte, ateik."-atsako ir juokiasi. Tada bėgam praustis, persirengiam pižamytę ir į lovytę. Tada aš jai ir meškučiui, su kuriuo miega, turiu palinkėt ramios naktelės ir viskas, išeinu ir uždarau duris. Ir kiekvieną vakarą tas pats. Pietų miegelio taip pat pati pasiprašo. Žodžiu, jokių problemų- Ir vaikas laimingas, ir aš laiko sau ir vyrui turiu. thumbup.gif
Atsakyti
oi mamytes nejuokaukite.gyvenant vieno kambario bute suprantu kad gali buti sudėtinga užmigdyti,bet vaikai eina į darželi,laikas ruoštis į mokykla.kai reik 7keltis,kaip pratinsis užmigti 21.saviskius suguldau tik 21val.mažieji tuojau sumiega,o 6vyresnėlis muistosi kai kada net iki23val.
vakare vaikams kuo maziau teliko,kompo rodyti,jei nebesekate pasaku,visa šeima pavakarokite sugule,paplepėkite.vaikai tada nurimsta.as juos nuprausiu,labai švelniai paaiškinu ,jog jiems laikas ilsėtis,mamai dar daug darbų,o telikas rodo filmus tik suaugusiems.jau metai neturiu jokių bėdų nes elgiuosi griežtai bet švelniai.maniškiai nelanko darželio,tai kasdiena kambariai atrodo kaip po karo.laimė tik kad angsti sugula,tvarkausi ir dar daug galiu pailsėti.siurpstu pagalvojusi,jog pati gult einu po vidurnakčio ir vaikai tik tada sugulę.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Paporinsiu ir prisijungsiu prie jusu. 4u.gif
Turiu du lelius, tai nuo mazens pirmojo namuose isvedziu grafika. Miegoti - 21 val. Tad jau nuo 20 val prasideda maudynes, pasaku skaitymai, tiesa pirma eina lovos klojimai:)
Man labai gerai ir dziaugiuosi, kad isisimiega berniukas iki darzo ax.gif Mes ji keliam 6,30 , nes i darza su teciu 7 val isvaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
na sauniai jus cia su tais vaikuciais tvarkotes... taip noreciau kad ir maniske nors kokia 22 val jau miegotu.. bet kur tau biggrin.gif nuo tada tik derybos prasideda.. ir dazniausiai kaprizu milijonas.. niu siaip dazniausiai tik kokia 23,30 vaikas i lova nukeliauja... o man taip noretusi, kad 21 val ji jau miegotu.. bet kai viena yra tai ir nesusitvarkau 4u.gif Apsileidus as situo klausimu g.gif
Atsakyti
Mano vaikas eina mėgoti 21 ar 21.30, nes paskui ryte sunku prisikelti į darželį. Per išeigynius gal truputi vėliau eina į lovą, bet jau kaip pripratęs 22 val. jau mėgoti tai gali žaidžiant užmigti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2006 01 11, 16:05)
Mano vaikas eina mėgoti 21 ar 21.30, nes paskui ryte sunku prisikelti į darželį. Per išeigynius gal truputi vėliau eina į lovą, bet jau kaip pripratęs 22 val. jau mėgoti tai gali žaidžiant užmigti. bigsmile.gif

tai ka darai, kad eitu miegot kada pasakyta.. nes mano mergaiciukes neveikia jokios kalbos.. smile.gif ji tada visokiu reikalu prisigalvoja.. oj kokiu tik kurjozu nepasitaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2006 01 11, 12:15)
na sauniai jus cia su tais vaikuciais tvarkotes... taip noreciau kad ir maniske nors kokia 22 val jau miegotu.. bet kur tau biggrin.gif nuo tada tik derybos prasideda.. ir dazniausiai kaprizu milijonas.. niu siaip dazniausiai tik kokia 23,30 vaikas i lova nukeliauja... o man taip noretusi, kad 21 val ji jau miegotu.. bet kai viena yra tai ir nesusitvarkau  4u.gif Apsileidus as situo klausimu g.gif

Tai mes likimo draugės. Vis galvoju, na reikės įvesti tvarką, bet atidedu iki sekančio sekmadienio vakaro blush2.gif .
Atsakyti
As jau sakiau isilaikysiu sesija ir uzsiimsiu auklejimu.. biggrin.gif bet kazko bijau kad eilini karta nepavyks.. blush2.gif
Atsakyti
Mano sunus nuo mazens gerai ir ilgai miega...Iki 4riu metu miegodavo diena 2 - 2.5 val ir nakti nuo 8 iki 9 - 9.30. Siuo metu pietu miego atsisako bet kartais tenka (kai gryzta is darzelio apie 2 val , o tevelis miega po naktinio darbo tai tenka pamiegot). Vakare darbo dienom guldau apie 8 - 8.30, savaitgaliais 9 - 9.30.
Galiu pasigirti kad sunus "istreniruotas" smile.gif savaitgaliais duot mamytei pamiegot..atsikelia 9 - 9.30, pats jogurtuka pavalgo ar danonki isgeria, ar siaip lovoj pazaidzia ar knygutes varto (kartais dar uzmiega)...o mamyte parpia iki 11 - 11.30 biggrin.gif
Nuostabus vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2006 01 11, 13:15)
na sauniai jus cia su tais vaikuciais tvarkotes... taip noreciau kad ir maniske nors kokia 22 val jau miegotu.. bet kur tau biggrin.gif nuo tada tik derybos prasideda.. ir dazniausiai kaprizu milijonas.. niu siaip dazniausiai tik kokia 23,30 vaikas i lova nukeliauja... o man taip noretusi, kad 21 val ji jau miegotu.. bet kai viena yra tai ir nesusitvarkau  4u.gif Apsileidus as situo klausimu g.gif

Oi, ne vieni jūs tokie. Pas mus tas pats. Viskas prasideda dar prieš 21 val. Prasideda derybos, kad reikia eiti miegoti, o baigiais 22.30-23 val. ir taip kiekvieną vakarą. Jau supykau ir liepiau, kad 21 val. jau lovoje gulėtu, bet dėja.. nieko mums neišeina. Anksčiausiai kada nueina miegoti būna 22 val. Nors tu ką. Keliasi 7 val. ir amžinai su ožiukais. Tik vienas išsigelbėjimas yra, jei neklauso yra pasakoma: "jei neklausysi mamos ir tėčio į darželį neisi. "Taip taip neisi. Tada greitai ir be ašarų susitvarkoma.
Atsakyti