Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Tik vienas išsigelbėjimas yra, jei neklauso yra pasakoma: "jei neklausysi mamos ir tėčio į darželį neisi.
Nataleja, as irgi taip manau, kad be spaudimo tvarkos nebus. Ir be griezto rezimo, be pastovumo, aisku.O jeigu padeda,- kodel gi ir ne? mirksiukas.gif
Bet manau, kad bent jau maziuka tai ir pries devyniasd uzsimigdai? juk su tokiais dar ne taip labai sunku...
Atsakyti
na ka vakar jau pradejau savo amziau kova su savo mazyles miego ritmu lotuliukas.gif
Vakar labai grieztu ir rimtu veidu ~22val sakau, jau ugne prasau eit gult i lova ir be jokiu gincu... tada ji ziuri i mane nesuprasdama ka as nusikalbu, tai vat tada prasidejo graziu mielu zodziu etapas, mama mayte, as su tavim biski pagulesiu pasildsiu tau lova ir t.t., paskui mamyte noriu gerti i toleta ir t.t., o kai jau niekas nepadejo manes perkalbeti prasidejo baisus asaru etapas... verkia ir ziuri mane.. tada as jai sakau nori verkt, gali verkti kiek nori, bet tada eik i kolidoriu kad as negirdeciau... niu bet ji sako as nenoriu but kolidoriuj ir t.t. tai vat galiausiai sako nu gerai jau gerai guliu ramiai... guli guli ir sako mamyte as jau beveik miegu, as tikra saunuole taip? nu tai vat teko kokius 15 kartu pagirt kad ji saunuole ir kad labai gera... ir jau taip speju kokia 22.30 jau miegojo... mumi tai nemzas pasiekimas biggrin.gif
Atsakyti
Musiske miegot pradeda eit po 20 val. Kol nusiprausia, kol pasakele paskaitom, pasimyluojam ir 21 val dazniausiai jau pradeda snaust. Dabar jau uzmiega pati. Ir miega viena savo kambary. thumbup.gif
Kai darzely labiau pavargsta, tai daznai pati prasosi eit miegot.
Atsakyti
Aš irgi pradėjau kitaip vaikus migdyti biggrin.gif , nors guldau tokiu pačiu laiku 20 val., bet truputį pakeičiau taktiką umn.gif. Dabar pasilieku smulkių darbelių, kuriuos atlieku jau suguldžius vaikus ir juos darau taip kad vaikai mane matytų ar girdėtų, kad aš šalia. Pvz.: sakau, dabar mamytė eina sutvarkyti vonią, paskui ateisiu. Jei mažius kviečia neinu, bet pakartoju, kad ateisiu kaip sutvarkysiu vonią. Po kiekvieno darbelio visada nueinu ir truputį pastoviu, paskui vėl pasakau ką einu daryti ir padarius ateisiu. Rezultatas: jau užmiegam 21.30 yahoo.gif
Atsakyti
Mes tai einam miegoti(...na bent jau stengiamės...) apie 21 val. smile.gif Jei iš vaiko pusės girdžiu kažkokius prieštaravimus, tai paprasčiausiai juos ignoruoju ir laikausi savo... nesvarbu ar ožiukai vaikui į užpakalį duria wink.gif ar dar kažkas... rolleyes.gif Nuprausiu, paguldau, paskaitau pasakėlę, pasakau labanakt, bučiukas ir išeinu iš kambario biggrin.gif Būna, kad iš kart neužmiega... kartais girdžiu kaip su kažkuo dar kalbasi.... blink.gif bet nekreipiu dėmesio... cool.gif
Atsakyti
Mes tai stengiamės pradėti ruoštis miegeliui nuo 20 val.: tvarkomės žaisliukus, klojamės lovytes, prausiamės, paskaitau pasakėlę ir... labanakt. Tiesa dar leidžiame paklausyti lopšinių blush2.gif
Atsakyti
Meda apie 20.30 val jau pati ateina ir sako mamyte jau laikas miegučio.Ir nepriklauso ar einam i darželį tą dieną ar ne vistiek 20.30 jos miegelio laikas smile.gif
Atsakyti
20:30 pradedam ruoštis miegui, aišku, būna visko- užmiega ir 21val, ir iki 22:30 prasivarto...
Atsakyti
Dukryte guldau 9:00 ar 9:30 ...Ir ji dar kokia 1 kartais net 2 valandas viena prasivarto lovoje kol uzmiega..Su lelyte dar pazaidzia.... biggrin.gif Turi tokia mylima...
Atsakyti
mes 21 jau begam dantuku valytis
kartais biski anksciau, ziuriu kaip leliukas atrodo ar labai pavarges
a savaitgaliais tai biski ilgiau pavakroja iki 22-23 jei pats nenueina gulti

per naujus saliutus ziurejom - bet paskui jau i lovyte gulem ir saldziai miegojo biggrin.gif
Atsakyti
mano vyresnysis ir jaunele eina gulti 20val uzmiega mazdaug is karto tongue.gif bet vidurinioji tai jau ne ji be 23val neina gulti ,o jei atsigula anksciau tai vistiek keliasi tai jai toletan,tai ji valgyti uzsimano ir t.t prisigalvoja ko nori doh.gif vistiek uzmiega apie 23val tai as jos labai ir nevarau miegoti unsure.gif
Atsakyti
MANO VAIKUCIAI ENA MIEGUCIO APIE 21VAL.TIK SAV AITGALIAIS LEIDZIU ILGIAU NEMIEGOT KAD ILGIAU PAMIEGOT LEISTU RYTE,O PAPRASTA DIENA NUVARGE DARZELI UZMIEGA BE PROBLEMU,DAZNIAUSIAI PRIE TELIKO,SU SIA BLOGYBE NIEKAIP NEGALIU KOVOT schmoll.gif
Atsakyti