ne taip senai rašiau, jog labai bijom vėjaraupių, o štai sau ir turim

. jau 5 dienos kai mano sūnų paberinėja, iš tikro labai džiaugiames, kad bent kol kas tai nedaug per dieną tų spuogelių pridygsta, o ir temperatūros neturim(nors gyd prigazdino, kad iki 39 kils )

. tikėkimes lengvai mes čia praslysim

. tik nežinau, ar čia susiję ar ne, bet kelias dienas stipriai viduriavo mano pipiras, ir dabar dar skystokai daro....

bet gal ir ne del to, nes vaikis alergiskas kone viskam, ir acetonas kyla, tad gali buti, kad viskas kartu supuolė... o dėl randelių, tai baisoka, nors nelabai kasosi, tik patį pirmą spuogą nakty miegodamas nusidraskė ir dar ant veiduko, bet gal nieko neliks...

tik būtų baisoka paciai susirgus dėl randų... juk jau nebe maža, gali ir neužgyti. dabar ir sėdžiu kaip ant adatų, vis tikrinu, ar koks spuogas neišdygęs

.
Papildyta:o dėl vaistukų, tai gyd mums liepė tepti tik briliantinį žaliasį(zelionkę). sakė veiksmingiausia priemonė. o burnytę ( kuri dar nėra išberta ir tikiuosi neišbers) ir aplink mano mažojo vyriškio pasididžiavimą su acic tepaliuku, taip pat liepė duoti acic tabletes.