Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

ne taip senai rašiau, jog labai bijom vėjaraupių, o štai sau ir turim ax.gif . jau 5 dienos kai mano sūnų paberinėja, iš tikro labai džiaugiames, kad bent kol kas tai nedaug per dieną tų spuogelių pridygsta, o ir temperatūros neturim(nors gyd prigazdino, kad iki 39 kils ) blink.gif . tikėkimes lengvai mes čia praslysim ax.gif . tik nežinau, ar čia susiję ar ne, bet kelias dienas stipriai viduriavo mano pipiras, ir dabar dar skystokai daro.... g.gif bet gal ir ne del to, nes vaikis alergiskas kone viskam, ir acetonas kyla, tad gali buti, kad viskas kartu supuolė... o dėl randelių, tai baisoka, nors nelabai kasosi, tik patį pirmą spuogą nakty miegodamas nusidraskė ir dar ant veiduko, bet gal nieko neliks... mirksiukas.gif tik būtų baisoka paciai susirgus dėl randų... juk jau nebe maža, gali ir neužgyti. dabar ir sėdžiu kaip ant adatų, vis tikrinu, ar koks spuogas neišdygęs blink.gif .
Papildyta:
o dėl vaistukų, tai gyd mums liepė tepti tik briliantinį žaliasį(zelionkę). sakė veiksmingiausia priemonė. o burnytę ( kuri dar nėra išberta ir tikiuosi neišbers) ir aplink mano mažojo vyriškio pasididžiavimą su acic tepaliuku, taip pat liepė duoti acic tabletes.
Atsakyti
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 05 25, 15:22)
ne taip senai rašiau, jog labai bijom vėjaraupių, o štai sau ir turim  ax.gif . jau 5 dienos kai mano sūnų paberinėja, iš tikro labai džiaugiames, kad bent kol kas tai nedaug per dieną tų spuogelių pridygsta, o ir temperatūros neturim(nors gyd prigazdino, kad iki 39 kils )  blink.gif . tikėkimes lengvai mes čia praslysim  ax.gif . tik nežinau, ar čia susiję ar ne, bet kelias dienas stipriai viduriavo mano pipiras, ir dabar dar skystokai daro....  g.gif  bet gal ir ne del to, nes vaikis alergiskas kone viskam, ir acetonas kyla, tad gali buti, kad viskas kartu supuolė... o dėl randelių, tai baisoka, nors nelabai kasosi, tik patį pirmą spuogą nakty miegodamas nusidraskė ir dar ant veiduko, bet gal nieko neliks...  mirksiukas.gif  tik būtų baisoka paciai susirgus dėl randų... juk jau nebe maža, gali ir neužgyti. dabar ir sėdžiu kaip ant adatų, vis tikrinu, ar koks spuogas neišdygęs  blink.gif .
Papildyta:
o dėl vaistukų, tai gyd mums liepė tepti tik briliantinį žaliasį(zelionkę). sakė veiksmingiausia priemonė. o burnytę ( kuri dar nėra išberta ir tikiuosi neišbers) ir aplink mano mažojo vyriškio pasididžiavimą su acic tepaliuku, taip pat liepė duoti acic tabletes.

sveikutes, mes jau kitoj temoj irgi pridiskutavom smile.gif
va cia http://www.supermama...;#entry27276408

nenaudokite zelionkos, jau po truputi pediatrai pradeda ismokti, kad tai atgyvena... smile.gif
ir taip pat del randu- reikia veiksmingo antiseptiko, kuris apsaugotu nou bakterines infekcijos ir gero losjono, kuris nuimtu niezuli ir viskas
o dazai (zelionka)- psichoterapija smile.gif
Atsakyti
na taip zelionkos išties jau senokai neberekomenduoja, maniškiai sirgo prieš 3,5 metų, mažasis buvo tik 4,5mėn tada, nė vieno nenudažiau ir labai tuo džiaugiausi....didysis labai lengvai prasirgo, turėjom gal kokiu 15-20 spuogų, o va mažasis tai doh.gif , išbertas buvo visas, džiaugiausi, kad bent gleivinės liko neišbertos, o šiaip visur turėjo, net netipinėse vietos, tokiose, kaip padai ir delniukai....tai jis turėjo kurį laiką keletą randelių, dabar jau išnyko smile.gif ....
o dėl bril. žalumos, tai dabar medicinos studentus mokina, kad jos nebenaudoti...juk yra daugybė bespalvių spiritinių tepaliukų, purškaliukų.....
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pasisakysiu ir as susirgom vejaraupiais tai yra sunelis pries savaite nepilna,jam 5metai ir 3men.tai vargsiukas taip kankinos,dabar jau lengviau,matau spuogiukai traukiasi,bet ju begalo daug nesuskaiciuosi,visur,pirmas dienas draskydavo,nors neleisdavau budedavau nakti,nes budavo neramus verysad.gif ,su briliantine zaluma netepiau,mes gyvenam ne LT.TAI MUM ISRASE ANTISEPTINI PIENELI BALTA,PRIMENA akvarelinius dazus ,nusiplauna vandeniu lengvai smile.gif ,aukstos temperaturos neturejom virs 38 aciu dievui,ir dar toki sirupa gert israse tai thumbup.gif ,tikuosi jau kita savaite busim visiskai pasveike smile.gif
Atsakyti
tai smagu girdeti, kad vis maziau mamyciu naudoja briliantine ir kad net naujus gydytojus nebemokina jos naudoti thumbup.gif
o niezuliuka butu prausimas sumazines, jau rasiau auksciau sitoj temoj, bet siaip dziugu girdet protingas tendencijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2008 10 28, 18:45)
Mano mergyte sirgo budama 4 metuku,bet manau kadangi buvom skiepine nuo vejaraupiu tai sirgom labai lengva forma.O kas del randuku tai mano drauges mergyte sirgo labai sunkei net burnyteje buvo spuogeliu ir visi visi pulingi,reikedavo net raminamuju kad uzmiktu,temperatura laikesi 2 savaites  ir ten kur buvo spuogelis visur liko randukai-duobytes tokios,nu bet va praejo beveik metai ir jie mazeja.Gal delto kad dar augantis vaikas g.gif

doh.gif mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif
Pati pradejau sia tema, visada skaitydavau jusu zinutes cia, dabar ir pati pasisakysiu rolleyes.gif
Mano mazytei jau 1,4 metuku. Ir randelio beveik nesimato!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif Zinoma jis neisnyko visai, yra mazyte demele, bet taip kaip buvo anksciau (duobute verysad.gif ) dabar jos nebera smile.gif teisingai rasydavo mamos, kad vaikiukas auga, tempiasi ir jo odyte, tai tas duobute irgi issitempe. Esame labai laimingi!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arneja: 20 liepos 2009 - 10:03
manoji susirgus buvo pries menesi tai dar iki siol matosi zymes kur buvo spuogeliai,tikuosi praeis ,as tepiau visa tokiu losijonu su cinku,mes ne lietuvoje ir vedeme pas gyditoja o ji tik liepe kremu tepti su silikonu,tai kita diena ziuriu tie spuogeliai dauk skyscio prisikaupe viduje ir patys spuogai dideja tai vaistineje pasiule losijona su cinku,tepiau visa,nes buvo visa isberta ir rankytes su padukais,net burnyte,labiausai bijojau spuogeliu netoli akies,laime jokiu akies infekciju nekilo....buvo sunku priziurejau kad nesikasytu, net nakti kartu miegojau.kai pradedavo kasytis paimdavau jos rankas ir liepdavau skaicuoti,o diena labai gerai uzsimirsimui kompiuteris.taip isvengeme dideliu nusidraskymu.
Atsakyti
o mano vyresnele vejaraupius parsinese is darzelio unsure.gif . Mazajai buvo 7 men ir ta susirgo. Blogiausia, kad mazoji kasydavosi, ir nudraske nuo nosies sasa verysad.gif . Liko maza duobute ant nosytes, kuri nedingo. Labai tikiuosi, kad su laiku ji isnyks. 4u.gif
Beje, tuo paciu susirgau ir as vejaraupiais, nors ligos istorijoj uzfiksuota, kad jau buvu sirgus doh.gif
Jausmas buvo ne koks
Atsakyti
smile.gif
mano maziuke persirgo vejaraupiais balandi....tepliojau zelionka,ir kitu besplaviu tepaliuku...man kas geriausiai tiko ir geriau padejo zelionke...randeliu ne vieno nelike 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Amore Dea**: 22 liepos 2009 - 21:02
ten kur nudrasko, ten lieka randas. maniskei du randai tiesiai virs nosies, o matosi labai labai.
Atsakyti
Ir pas mus liko randelių. Ir ant veiduko keli, ir ant nugarytės. Ką padarysi... ax.gif gal su amžiumi išnyks dar.
Atsakyti