Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

Mums temperatūra buvo 39 ir daugiau kol spuogeliai iškilo. Tada sumažėjo: 37- 38. Laikytis gali kokias 5 dienas kaip suprantu.
Man iškilo klausimas: ar visi spuogeliai turi pereit tas stadijas: dėmelė- pūslytė- šašiukas? Ar gali pūslytė neiškilt vėlesniems spuogiukams? g.gif Nes man atrodo, kad būtent taip mums ir yra g.gif
Ir vis laukiam kada brolis susirgs smile.gif
Atsakyti
Mums irgi kazkaip ne visi spuogiukai pasidare puslytes iskart sasiukai uzsidejo.
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2011 06 05, 12:10)
Mums temperatūra buvo 39 ir daugiau kol spuogeliai iškilo. Tada sumažėjo: 37- 38. Laikytis gali kokias 5 dienas kaip suprantu.
Man iškilo klausimas: ar visi spuogeliai turi pereit tas stadijas: dėmelė- pūslytė- šašiukas? Ar gali pūslytė neiškilt vėlesniems spuogiukams?  g.gif  Nes man atrodo, kad būtent taip mums ir yra  g.gif
Ir vis laukiam kada brolis susirgs  smile.gif

nea,ne visi.Gali būt tik spuogelis-šašiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif Šiandien pajutau, kad liga ritasi į antrą pusę, temperatūra mažesnė (37), vaikas guvesnis, spuogeliai nebe tokie baisūs. Šaindien 5 diena (nuo temperatūros atsiradimo), 4 diena nuo spuogelių atsiradimo
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2011 06 05, 12:10)
Ir vis laukiam kada brolis susirgs  smile.gif

Mūsų brolis susirgo lygiai po dviejų savaičių. Ir regis situacija sunkesnė. Vėl dvi savaitės išmestos , o dar tie karščiai. Beto kūdykiui nepasakysi- nesikasyk verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mano mazasis susirgo vejaraupiais,varksiukas temperatura neauksta,bet visas kaip margutis,norisi kad greiciau pasveiktu,nes gaila ziureti,as pati lyg ir persirgus bet nelabai atsimenu. Vaikutis as galvoju kad is mokyklos tuos vejaraupius parsinese,nes dabar jo visi klases draugai serga sia liga,turbut cia sueme visus 6 - 7 metuku vaikucius
Atsakyti
Maniski irgi isbere pries dvi dienas, temperatura pakilo dvi naktis iki 38,5 C numuseme ir daugiau nebekilo.
Tik maniski isbere keistai kazkaip, kojas, rankas, kelius ir uzpakaliuka. Pilvukas, nugaryte ir galvyte svarus, rankytes ir tas tik delnukus isbere nuo rieso nevieno spuogelio, ar taip gali isberti? ne visa kuneli? gal kas zino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 13 birželio 2011 - 09:16
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 06 13, 10:16)
Maniski irgi isbere pries dvi dienas, temperatura pakilo dvi naktis iki 38,5 C numuseme ir daugiau nebekilo.
Tik maniski isbere keistai kazkaip, kojas, rankas, kelius ir uzpakaliuka. Pilvukas, nugaryte ir galvyte svarus, rankytes ir tas tik delnukus isbere nuo rieso nevieno spuogelio, ar taip gali isberti? ne visa kuneli? gal kas zino?

Na as manau kad gali,nes skaiciau kad buna kad ne visa kuna isberia. Mano vaikuciui tai ant pilvuko,at veido yra o ant koju ranku dauk maziau, o siandien nakti prasikankinom,labai vaikuciui niestejo,labai kasesi, sunkiai sekesi uzmigti,bet jau siandien lyg ir geriau
Atsakyti
Na va, vakar susirgo ir brolis, tarpas- 13dienų. Bus abu prasirgę smile.gif
Atsakyti
laba, mano mažiukę po 2 dienų aukštos temperatūros išbėrė, bet gydytoja pasakė - alergija nuo braškių. Dabar sužinojau, kad darželio grupiokai vėjaraupiais susirgo. panašu, kad ir mums vėjaraupiai, tik galva ir veidukas švarūs, kūnas smulkiai, o kojos rankos - jau pūslikės ir šašiukia, bet dydis įvairus, yra keli stambūs... bet NESIKASO. Ar kas susidūrėte, jog prie vėjaraupių neniežti? nes man tai regis, turi būti siaubingas niežulys... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2011 06 16, 11:47)
laba, mano mažiukę po 2 dienų aukštos temperatūros išbėrė, bet gydytoja pasakė - alergija nuo braškių. Dabar sužinojau, kad darželio grupiokai vėjaraupiais susirgo. panašu, kad ir mums vėjaraupiai, tik galva ir veidukas švarūs, kūnas smulkiai, o kojos rankos - jau pūslikės ir šašiukia, bet dydis įvairus, yra keli stambūs... bet NESIKASO. Ar kas susidūrėte, jog prie vėjaraupių neniežti? nes man tai regis, turi būti siaubingas niežulys...  Ačiū 4u.gif

Maniškei neniežtėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu liko keletas smile.gif ir mb sirgo pas ji tai daug liko doh.gif
Atsakyti