Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

sveikos, turiu likusiu vaistu nuo niezejimo, "clemastinum" prireike mazajai, nes ramiai negalejo miegoti , kaunietems tik, iskeisciau i koki jogurta geriama.i az
Atsakyti
Sirgom prieš tris metus.Pradžioj atrodė, kad neliko jokių randelių, o dabar, kai įsižiūri, tai matai nedidukes duobutes. Iš tolo nesimato, bet, kai esi maždaug 50cm atstumu, tai matosi.
Atsakyti
Sirgo mano visai maziukas 10 menesiu,pasigavom ligoninei,kadangi as nebuvau sirgus tai pirma as uzsikreciau poto ir mano saulyte,man tai buvo kosmaras,nei prasneketi negalejau....O maziukui tai nedaug buvo randeliu tepiau viska "zilionka" kekviena diena ,tai viena spuogiuka buvo nusikrapstes liko iki pat sioliai randelis,o man ant veido gal 4 liko,ypac vienas prie lupos,uzpuliavo baisiai,poto kaip uzsidejo šašas maziuka keliau ir netycia su rankyte uzkabino man, tai ir liko,kiek visokiu tepaliuku naudojau nuo randu niekas nepadeda doh.gif Tai tik po viena ir toki matoma randeli ir turim nuo sitos ligos rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mano sūnų neliko jokių randelių.
Atsakyti
Abu vaikai persirgo vejaraupiais pries pat Kaledas,mazoji lengvesne forma,dickis sunkesne.Bet nei pas viena randeliu neliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renite @ 2011 01 15, 14:35)
Aciu uz pasisakyma,neatakingi tievai prie to,kad,mama man pasiule pries mienesi nuvesti vaika specialiai,kad persirgtu vaikas,as jai paaiskinau savo pozicija siuo klausimu,mano vaikas vartoja metais gormonini gydyma,turim sunkia alergine bronhu astma,buvo baisus priepuoliai,dielto as maziau dirbu vaika kolkas i darzeli nevedu,mes tik po ligos,po astmos priepuolio tikrai baisaus,as gyvenu ir taip streso rezimu,ir kad speciaaliai as tikrai nieko panasaus savo vaikui nedarysiu,jinai nuvede savo vaika visdielto kad apsikriestu per naujus metus kaip siandien suzinuojau ir pirmadieni as buvau darbe,vaikas su vyru namuose ir tietis atvede ta vaika pas mus,tai yra 10,12 diena ta mergaite jau susirgo pirmais spuogais,sakykit man dabar prasau ar tai atsakingi tievai??????????????? ar as neteisi????????

Bijau diel ko irgi paaiskinau jau,duok dieve,kad butu ta forma lengva,as labai noriu tikiet,kad tai bus,bet zinant apie galymybe,turet ir sunkia forma,vartojant hormoninius vaistus man tikrai labai baisu,gyvent dabar sitokiam strese,diel tokiu zmoniu neatsakingumo,man galvoi netelpa tokie dalykai tiesiog,ar cia normali mama,tietis kurie taip pasielge????????????

P.S. ir siaip dabar gyvenime ne pats ramiausias laikas verysad.gif  ir dar sitokius darbus pridirba kaikurie tai jau atsiprasau bash.gif

Papildyta:
Gal ir as dziaugsiuos,kai praeis mums ta liga.. dieve,kad taip tik ir butu 4u.gif

gun_bandana.gif

Vajei blink.gif Na, as turbut gyvenime nebenoreciau matyti tokiu draugu! jei jiems paaiskini savo pozicija tuo klausimu, jei rimtai su mazyliu yra taip sunkiai, o draugai sitaip vos ne slapta nuo mamos ateina vaika apkresti - tai gyvenime neatleisciau zu tokius dalykus!!!
Atsakyti
QUOTE(ciukute @ 2011 03 19, 23:08)
Pamastykit mamytes,taip ar taip mes tu skiepu visokiu gaunam,tai vienu daugiau,ar vienu maziau g.gif Sekmes jums.

kad serga tei vaikai ir skiepyti, ir po dviejų vakcinų. ir guasiai beria, nors ir be temperatūros.
ir be vėjaraupių yra tų lių jei ne viena, tia kita susilpnina imunitetą ir toka pati gradininė reakcija gali prasidėt.
o antrieji vaikai beje pastebėjau dažnai sirgaliukai būna, kai vyresnėlis daržely, ir mano taip pat, ir daug dragų tą patį patyrė, tai čia jei ne vėjaraupiai, tai bus kitų ligų wink.gif

ir mes persirgom urmu, mažoji 9 mėn., ir su 40 temperatūra, ir su daug bėrimų. praėjo, ir ačiūdiev, nėra diskusijos, ar skiepyti. juolab, 9 mėn tikrai dar nieks neskiepys, skiepai tik vyresniems skirti, kai jau ir liga lengvesnės eigos būna dažniausiai,.
Atsakyti
Laba diena,
turim mes šitą džiaugsmą. Ir perėjusių tuos vargus norėjau paklausti ar pūliningi spuogiukai iškarto pasidaro ar tik po kiek laiko? Mano didyjį labai išbėrė. Daug mažų raudonų spuogiukų, kai kurie jų su mažu mažu lašeliu skysčio viduje. Dabar yra trečia bėrimo diena. Temperatūra kartais pakyla iki 37,5-37,7.
Nors vaikis ir didelis bet kartais nagų nenulaiko, nori pasikasyti. Tai vat ir įdomu ar randai lieka nuo didelių pūliningų kasymosi ar nuo bet kokių. Ir ar iš tų mažų - pasidaro dideli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2011 05 26, 10:05)
Laba diena,
turim mes šitą džiaugsmą. Ir perėjusių tuos vargus norėjau paklausti ar pūliningi  spuogiukai iškarto pasidaro ar tik po kiek laiko? Mano didyjį labai išbėrė. Daug mažų raudonų spuogiukų, kai kurie jų su mažu mažu lašeliu skysčio viduje. Dabar yra trečia bėrimo diena. Temperatūra kartais pakyla iki 37,5-37,7. 
Nors vaikis ir didelis bet kartais nagų nenulaiko, nori pasikasyti. Tai vat ir įdomu ar randai lieka nuo didelių pūliningų kasymosi ar nuo bet kokių. Ir ar iš tų mažų - pasidaro dideli?  g.gif

kuo tepat ir mes nuo siandien turim sita bjaurasty?niekaip neapsisprendziu pasirinkti senaja''zelionka''ar kazka naujesnio?
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2011 05 26, 10:05)
Laba diena,
turim mes šitą džiaugsmą. Ir perėjusių tuos vargus norėjau paklausti ar pūliningi  spuogiukai iškarto pasidaro ar tik po kiek laiko? Mano didyjį labai išbėrė. Daug mažų raudonų spuogiukų, kai kurie jų su mažu mažu lašeliu skysčio viduje. Dabar yra trečia bėrimo diena. Temperatūra kartais pakyla iki 37,5-37,7. 
Nors vaikis ir didelis bet kartais nagų nenulaiko, nori pasikasyti. Tai vat ir įdomu ar randai lieka nuo didelių pūliningų kasymosi ar nuo bet kokių. Ir ar iš tų mažų - pasidaro dideli?  g.gif

mums buvo visokių ir mažų ir didelių, kai kurie iš mažų išdidėjo ir nuo tų didžiųjų paliko randukai smile.gif

QUOTE(Leo2006 @ 2011 05 26, 14:14)
kuo tepat ir mes nuo siandien turim sita bjaurasty?niekaip neapsisprendziu pasirinkti senaja''zelionka''ar kazka naujesnio?

mes tepėm su zelionke kol kilo vis nauji, o kai jau naujų nebeatsirado tai tepliojom su spiritu 6 ar 9 % nebeatsimenu, vaistinėj žino.
Atsakyti
QUOTE(Leo2006 @ 2011 05 26, 14:14)

Zelionka tai netepam. Iš pradžių tepiau kūną Menovazinu N , o veiduką Salicilo rūgštimi. Bet šiandien jau purškiau Octonisep n es sunku tuos visus taškiukius taškuoti. Dar duodu papildomai tavigilio, o kai pasako jog niešti patepu psilo balzamu.

Bet vat įdomu ką daryti su "pimpaliku". Ar galima ten kuo nors tepti?
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2011 05 26, 18:03)
Zelionka tai netepam. Iš pradžių tepiau kūną Menovazinu N , o veiduką Salicilo rūgštimi. Bet šiandien jau purškiau Octonisep n es sunku tuos visus taškiukius taškuoti. Dar duodu papildomai tavigilio, o kai pasako jog niešti patepu psilo balzamu.

Bet vat įdomu ką daryti su "pimpaliku". Ar galima ten kuo nors tepti?

na va pasirodo mes siuo momentu ne vieni tokie, jungiames ir mes su vejaraupiais - siandien baigiasi 3 diena. jau berimu pas mus tai ohoho kiek....
doh.gif laukiu nesulaukiu pabaigos.
sakykit o kaip tas ostonisep veikia? mes tai likom prie "zelionkes",nors nupirkau ir psilo balzamo,bet vien tik juo nemanau,kad spuogiukus uzdegintu,nors kitur raso,kad tinka. labai skiritngos tiek daktaru tiek vaistininku nuomones ka naudot.
Atsakyti