Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(lovely @ 2009 10 07, 21:49)
Manau mano mazaji vejaraupiai uzpuole, ryt vaziuosime pas pediatre. doh.gif

aš irgi dabar parsivežiau vaiką iš darželio visą spuoguotą doh.gif grupėje buvo vaikiukų, kurie anksčiau apsirgo, tai matyt, dabar visi kol persirgs biggrin.gif

O aš tik skambinau daktarei, sakė, nebūtina važiuot į polikliniką, susakė, ką daryt, ir psio, po 10 dienų tik pas gydytoją eisim unsure.gif
Atsakyti
o sakykite jei kas zinote, jeigu vaikas nepersirgo vejaraup., ar taip gali nutikti ateityje, nes manoji neina i darzeli ir neuzsikrecia?
Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2009 10 28, 13:29)
o sakykite jei kas zinote, jeigu vaikas nepersirgo vejaraup., ar taip gali nutikti ateityje, nes manoji neina i darzeli ir neuzsikrecia?

Tai aišku, kad gali susirgti bet kada. O kuo didesni, tuo statistiškai sunkiau serga. Geriau būtų, kad vaikystėje persirgtų
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 05 26, 11:21)
o dėl bril. žalumos, tai dabar medicinos studentus mokina, kad jos nebenaudoti...juk yra daugybė bespalvių spiritinių tepaliukų, purškaliukų.....

Hmm, pamenu, jog skaičiau, kad zelionka yra tokia tik todėl, kad matytume kokius spuogelius jau dezinfekavome, o kurių ne. Juk jei dezinfekuosime bespalve priemone, tai labai sunku atsekti kuriuos jau patepėme, o kurių ne.
Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2009 10 28, 14:29)

mano taip pat nėjo į darželį,bet 5.5 met7 susirgo doh.gif visas žalias buvo thumbup.gif ir nėra ko bijot tos žalumos g.gif O randelis tik 1 liko,bet kaip berniukui nieko baisaus tongue.gif
Atsakyti
Aš jau išgydžiau vieną savo vaikelį nuo vėjaraupių bigsmile.gif , na truputį dar šašų liko ir žali taškai biggrin.gif Tik bėda, kad ir mano mažasis rodos sirgs, kuriam tik 6 mėn. verysad.gif nors gydytoja sakė, kd didesnė tikimybė, kad jis turės imunitetą, nes pati maitinu ir esu sirgusi vėjaraupiais. Atsiranda labai nedaug pūslelių, gal lengvai persirgs unsure.gif
Atsakyti
Prašyčiau mamų.... kurios nujaučia, kad mažiai greit sirgs, pasidalinti.. vėjaraupiais. Nenoriu vaiko skiepyti. Manau, kad geriau jau natūraliai persirgti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 11 01, 15:01)
Prašyčiau mamų.... kurios nujaučia, kad mažiai greit sirgs, pasidalinti..  vėjaraupiais. Nenoriu vaiko skiepyti. Manau, kad geriau jau natūraliai persirgti  blush2.gif

Na va mano mazasis vakar ir susirgo vejaraupiais bigsmile.gif sese didesnes sirgo jais pries 2 sav.tai tik dabar mano mazyliui jie islindo mirksiukas.gif Pasidalintume kas nori,bet manau kad mums atstumas trukdo ax.gif
Atsakyti
maniskei 3, lanko darzeli, bet dar nesirgo vejaraupiais, bet lankant darzeli gali bet kada susirgt doh.gif
Atsakyti
Maniskei beveik 4m, na ir ka siandien atsikele visa spoguota unsure.gif , jau vakar vakare buvo pakilusi temperatura, bet va per nakti ir ismete spuogiukais. buvom ligoninei, tai mum issaiskino kad uzsikreciama pries 11-12d iki isberimo.toks yra inkubacinis periodas. kadangi mes lankom darzeli, tai is ten vejarauoius ir parsinesem schmoll.gif . gydytoja prisake, gerti tavigili(ar siaip koki vaista nuo elergijos) ir aisku tepti briliantine zaluma. klausiau gal koks naujas tepaliukas atsirado vietoj "zelionkos", sako yra vienas bet pavadinimo taip ir nepasake, tik sake kad jis skirtas, kad maziau niezetu. o kuo maziau vaikas kasosi, tuo maziau pusleliu susidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš saviškius paskiepijau nuo vėjaraupių.

Bet vis tiek sirgo. Tik jau taip lengvai, kad jokių randų tikrai neliko ir net zelionkos neprireikė. Tepiau alavijų kremuku, kad nesikasytų ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 10 29, 12:26)
Hmm, pamenu, jog skaičiau, kad zelionka yra tokia tik todėl, kad matytume kokius spuogelius jau dezinfekavome, o kurių ne. Juk jei dezinfekuosime bespalve priemone, tai labai sunku atsekti kuriuos jau patepėme, o kurių ne.

Skaiciau, kad zelionkos gydymui nebeturetu skirti, nes ji toksiska ir jei vaiko letesne organizmo apykaita ji labai kenkia.. Dabar jau yra daug kitu priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti