Įkraunama...
Įkraunama...

Kalendorius su šeimos nuotraukomis

QUOTE(Aurinija @ 2009 10 27, 21:57)
Sveikos.  smile.gif  Turiu klausimą ir manau, kad čia jis bus arčiausiai temos ax.gif Norėčiau padaryti Kalėdoms sesių  albumą, padaryti savo ir sesės nuotraukas, prirašyti prisiminimus ir pan. Tai va, ar žinot kaip būtų galima padaryti kopijas senų nuotraukų? Ar galima jas nukopijuoti nunešus į ateljė?  ax.gif

Patarimas:
paimk normalu skaitmenini foto aparata, nufotografuok kiekviena nuotrauka be blico, bet geram dieniniam apsvietime (prie lango).
tada susidek i kokia USB laikmena ir bek i "Copy 1" arbna i bet kuria foto atelje ir tau atspausdins ant pasirinkto popieriaus
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 10 30, 01:33)
Patarimas:
paimk normalu skaitmenini foto aparata, nufotografuok kiekviena nuotrauka be blico, bet geram dieniniam apsvietime (prie lango).
tada susidek i kokia USB laikmena ir bek i "Copy 1" arbna i bet kuria foto atelje ir tau atspausdins ant pasirinkto popieriaus

O nuskenuot nepaprasciau butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 10 30, 00:33)
Patarimas:

O, tikrai, net nepagalvojau apie tokią mintį blush2.gif Ačiū labai labai, taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 10 29, 17:03)
Sveikos,

susidūriau su problema, kurios pačiai kažkaip niekaip nepavyksta išspręsti  g.gif  doh.gif

Parsisiunčiau aš tą programą TKexe, susiinstaliavau ir galvoju na dabar tai gaminsiu ... bigsmile.gif
Ir nei pro kur nesuprantu kaip su ja reik elgtis schmoll.gif

Kai atsidarau programą iškyla lentelė kur pasirenku "Create new file... "

tada iššoka dar vienas langiukas, kur prašo pasirinkti failą  - ir niekas man netinka!!!!!!!!!!!  unsure.gif

Ką darau ne taip?  blink.gif

Gal kas paaiškinsit  blush2.gif

Ten ne failą pasirinkt reikia, o sukurti naują
Atsakyti
QUOTE(babiele @ 2009 10 30, 19:08)
Ten ne failą pasirinkt reikia, o sukurti naują

Jau visai žliba aš matomai - kaip pasufleravot - tai dabar supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na, einu bandysiu ką nors pasigamint biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Galiu paaiskinti vaizdiskai:
spaudziam: creat new file
user posted image
ivedam norima pavadinima, spaudziam save
user posted image
ir pasirenkam kokio tipo norim kalendoriaus!
user posted image
Viskas 4u.gif
Atsakyti
O iš kur ta lentelė? blush2.gif Pas mane tokios nėra verysad.gif Atidarius atsisiųstą failą atsidaro iškart kalendorius ir viskas. Nuotrauką bandžiau įkelt per copy, bet gaunas arba maža arba per didelė, o taisyt neduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ta_pati @ 2009 10 31, 14:13)
O iš kur ta lentelė? blush2.gif Pas mane tokios nėra verysad.gif Atidarius atsisiųstą failą atsidaro iškart kalendorius ir viskas. Nuotrauką bandžiau įkelt per copy, bet gaunas arba maža arba per didelė, o taisyt neduoda doh.gif

Hm, negaliu pasakyti kas pas jus vyksta...
Rasykite i "mano kompiuteris".
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 31, 17:00)
Hm, negaliu pasakyti kas pas jus vyksta...
Rasykite i "mano kompiuteris".

ačiuks už komentarą 4u.gif
jau taisyt foto galiu biggrin.gif bet tos lentelės tai nerasta... g.gif
Labai smagu "pažaisti" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ta_pati: 31 spalio 2009 - 17:35
man uzlipo vienas ant kito du psl ir ju nebeatskiriu as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 10 06, 00:46)
Sveikos, mamos,

Radau kalendoriaus paruoštuką 2010 metams, gal ir jums pravers. Susidėjau vaikų nuotraukas - bus liuks dovana seneliams Kalėdų proga. Pasigaminau per valandą, tad dalį dovanų jau turim  thumbup.gif

Kalendorius su intrukcijomis štai čia: Kalendorius su šeimos nuotraukomis - nebrangi, praktiška, linksma dovana Kalėdoms.

supe ideja smile.gif aciu aistuzka
o gal kas turi sablona tokio kalendoriaus, kaip buna ant a3formato iskart visi menesiai? ir ten isikelt savo norima foto?
Atsakyti
aciu uz ideja 4u.gif

tik kazkodel man kai kurias gerai ikelia, o kai kurias istampo idomu kodel g.gif
Atsakyti