QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 07, 16:00)
as pernai uosviams dovanojau kalendoriu kuri uzsakiau www.tuka.lt nu likau patenkinta labai nes vieninteliai siule kalendoriu su kilpele metaline pakabinimui. labai fainai gavosi 

Dauguma spaustuviu irisa su metaline spyrale. Svarbu - grazus maketas

Tiesa, galima ir ne tik kompiuteriu apipavidalinti, o ir karpiniais, lidpukais, kaspinukais

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 10, 19:09)
Dauguma spaustuviu irisa su metaline spyrale.
as ne apie spirale kalbejau, o metaline kilpa uz kurios butu galima pakabinti. nes siaip tik surisa spirale ir pasikabink kaip nori

QUOTE(medlink @ 2010 10 12, 09:31)

Dabar nelabai popoliaru tapo nuotraukas spausdinti, na, bent jau ne taip, kaip seniau is juostu, kitaip nepaziuresi. Todel, pvz, seneliams, galima kas metai dovanoti. Arba su vaikais, arba dar geriau - visos seimos..

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 12, 09:35)

Dabar nelabai popoliaru tapo nuotraukas spausdinti, na, bent jau ne taip, kaip seniau is juostu, kitaip nepaziuresi. Todel, pvz, seneliams, galima kas metai dovanoti. Arba su vaikais, arba dar geriau - visos seimos..

na taip, bet vistiek jau tas dziaugsmas pakuojant dovana kasmet - ir vel kalendorius

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 10:07)
na taip, bet vistiek jau tas dziaugsmas pakuojant dovana kasmet - ir vel kalendorius
na bet cia tik mano nuomone,, man patinka kasmet vis kakzaip nustebint, maciau gamina laikrodzius su seimos nuotrauka , visai patiko si mintis 

Man cia daugiau kaip priedas prie dovanos, na vietoj foto, kur siaip be progos kartais atvezam

O laikrodis su foto man nepatinka. Laikrodis turi buti rimtas laikrodis (su rimtu mechanizmu), o ne plastmasiukas su foto

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 12, 10:10)
Man cia daugiau kaip priedas prie dovanos, na vietoj foto, kur siaip be progos kartais atvezam
O laikrodis su foto man nepatinka. Laikrodis turi buti rimtas laikrodis (su rimtu mechanizmu), o ne plastmasiukas su foto
Kazkaip tas savo veidu kisimas i kiekviena daikta.. geda pries svecius butu, kai pamatytu, kokie savimylos

kiekvienam savo

Siaip tai, jei normalios ir grazios foto, tai ir be pintikliusku jas graziai sudejus, gautusi grazus kalendorius
O kai nuotraukos nekokios ir visiskai buitines, tai ne apipavidalinimai nepades...
As irgi darysiu kalendoriu dukrytes seneliams, bet pati paprasciausia...
http://www.picturehappy.lt/calendars2/
Su ju specialia programyte sukelsiu nuotraukytes ir nereikes ne rupintis, kas man paskui atspausdins kalendoriu, iris..

As irgi darysiu kalendoriu dukrytes seneliams, bet pati paprasciausia...
http://www.picturehappy.lt/calendars2/
Su ju specialia programyte sukelsiu nuotraukytes ir nereikes ne rupintis, kas man paskui atspausdins kalendoriu, iris..

Nesutinku
Butent, bereikalingu 'siuksliu' iskirpimas ir gali pagrazinti foto. O dizainas - kiekvieno skonio ir, aisku, sugebejimu reikalas. Man ir programeles nereikia, kad sumaketuociu individualu dizaina, kuris suteiktu nuotaika, kokios noriu butent as.
Nesiplesiu.

Butent, bereikalingu 'siuksliu' iskirpimas ir gali pagrazinti foto. O dizainas - kiekvieno skonio ir, aisku, sugebejimu reikalas. Man ir programeles nereikia, kad sumaketuociu individualu dizaina, kuris suteiktu nuotaika, kokios noriu butent as.
Nesiplesiu.