Įkraunama...
Įkraunama...

Kalendorius su šeimos nuotraukomis

Aš irgi labai laukiu ... ax.gif vis pažiūriu, bet ir internete dar nieko gražaus nėra...
Atsakyti
Aš porą tokių radau, paprastų... blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
as pernai uosviams dovanojau kalendoriu kuri uzsakiau www.tuka.lt nu likau patenkinta labai nes vieninteliai siule kalendoriu su kilpele metaline pakabinimui. labai fainai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 07, 16:00)
as pernai uosviams dovanojau kalendoriu kuri uzsakiau www.tuka.lt  nu likau patenkinta labai nes vieninteliai siule kalendoriu su kilpele metaline pakabinimui. labai fainai gavosi  4u.gif

Dauguma spaustuviu irisa su metaline spyrale. Svarbu - grazus maketas ax.gif Mano aistra zaidimams su photoshopu ir gime, kai pati nusprendziau padaryti artimiesiems kalendorius. Jei seimos biudzetas nera beribis, tai man viena geriausiu dovanu. Ypac, kai dedamos visos seimos foto, galima suzymeti ir tos seimos svarbiausias datas, parasyti gimtadieniniu palinkejimus, ar siaip kazka atmintino. Tada bus asmeniskas, o ne vienas is daugeliu masiniu blush2.gif

Tiesa, galima ir ne tik kompiuteriu apipavidalinti, o ir karpiniais, lidpukais, kaspinukais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 spalio 2010 - 18:10
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 10, 19:09)
Dauguma spaustuviu irisa su metaline spyrale.

as ne apie spirale kalbejau, o metaline kilpa uz kurios butu galima pakabinti. nes siaip tik surisa spirale ir pasikabink kaip nori doh.gif mano kalendoriuje taip pat buvo visos svarbios datos, pradedant tevu vestuvine nuotrauka nuo sausio, ir baigiant vaiku vestuvemis ties gruodziu, labai gerai kai pats zmogus moka ir turi laiko dirbti su tokiom programom kaip photoshopas, man kaip neismananciai tai buvo super gerai tiesiog parinkti nuotraukas ir suzymeti datas, ir dar manau pigiau isejo nei paciam kazkur nesti spausdinti, nes domejausi ivairiais variantais. manau kalendorius gera dovana, tik kasmet galbut jei dovanot nusibosta.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 12 spalio 2010 - 07:56
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 09:53)
manau kalendorius gera dovana, tik kasmet galbut jei dovanot nusibosta....  doh.gif

Bet kalendoriaus juk kasmet reikia wink.gif Tik reiktų kita temą sugalvoti ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 12, 09:31)
Bet kalendoriaus juk kasmet reikia wink.gif Tik reiktų kita temą sugalvoti ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif
Dabar nelabai popoliaru tapo nuotraukas spausdinti, na, bent jau ne taip, kaip seniau is juostu, kitaip nepaziuresi. Todel, pvz, seneliams, galima kas metai dovanoti. Arba su vaikais, arba dar geriau - visos seimos.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 12, 09:35)
drinks_cheers.gif
Dabar nelabai popoliaru tapo nuotraukas spausdinti, na, bent jau ne taip, kaip seniau is juostu, kitaip nepaziuresi. Todel, pvz, seneliams, galima kas metai dovanoti. Arba su vaikais, arba dar geriau - visos seimos..  ax.gif

na taip, bet vistiek jau tas dziaugsmas pakuojant dovana kasmet - ir vel kalendorius smile.gif na bet cia tik mano nuomone,, man patinka kasmet vis kakzaip nustebint, maciau gamina laikrodzius su seimos nuotrauka , visai patiko si mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 10:07)
na taip, bet vistiek jau tas dziaugsmas pakuojant dovana kasmet - ir vel kalendorius smile.gif na bet cia tik mano nuomone,, man patinka kasmet vis kakzaip nustebint, maciau gamina laikrodzius su seimos nuotrauka , visai patiko si mintis  4u.gif

Man cia daugiau kaip priedas prie dovanos, na vietoj foto, kur siaip be progos kartais atvezam ax.gif

O laikrodis su foto man nepatinka. Laikrodis turi buti rimtas laikrodis (su rimtu mechanizmu), o ne plastmasiukas su foto blush2.gif Kazkaip tas savo veidu kisimas i kiekviena daikta.. geda pries svecius butu, kai pamatytu, kokie savimylos lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 10 12, 10:10)
Man cia daugiau kaip priedas prie dovanos, na vietoj foto, kur siaip be progos kartais atvezam ax.gif

O laikrodis su foto man nepatinka. Laikrodis turi buti rimtas laikrodis (su rimtu mechanizmu), o ne plastmasiukas su foto  blush2.gif Kazkaip tas savo veidu kisimas i kiekviena daikta.. geda pries svecius butu, kai pamatytu, kokie savimylos  lotuliukas.gif  blush2.gif

kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Siaip tai, jei normalios ir grazios foto, tai ir be pintikliusku jas graziai sudejus, gautusi grazus kalendorius ax.gif O kai nuotraukos nekokios ir visiskai buitines, tai ne apipavidalinimai nepades... cool.gif
As irgi darysiu kalendoriu dukrytes seneliams, bet pati paprasciausia...
http://www.picturehappy.lt/calendars2/
Su ju specialia programyte sukelsiu nuotraukytes ir nereikes ne rupintis, kas man paskui atspausdins kalendoriu, iris.. thumbup.gif
Atsakyti
Nesutinku schmoll.gif
Butent, bereikalingu 'siuksliu' iskirpimas ir gali pagrazinti foto. O dizainas - kiekvieno skonio ir, aisku, sugebejimu reikalas. Man ir programeles nereikia, kad sumaketuociu individualu dizaina, kuris suteiktu nuotaika, kokios noriu butent as.
Nesiplesiu.
Atsakyti