Įkraunama...
Įkraunama...

Kalendorius su šeimos nuotraukomis

turiu klausimėlį, kaipgi sukūrus kalendorių su tkexe reikia jį išsaugoti, kad galima būtų išspausdinti? ačiukas smile.gif
Atsakyti
labukas, ir as cia turiu klausimuka. jei galit, padekit. su ta programa tkexe man viskas aisku, isskyrus tai, kad nerandu lietuviu kalbos.
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2009 11 25, 13:56)
turiu klausimėlį, kaipgi sukūrus kalendorių su tkexe reikia jį išsaugoti, kad galima būtų išspausdinti? ačiukas smile.gif

man tai taip pat įdomu g.gif nes visas darbas nuėjo peėrniek - neįmanoma atidaryti padaryto kalendoriaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2009 11 28, 23:28)
labukas, ir as cia turiu klausimuka. jei galit, padekit. su ta programa tkexe man viskas aisku, isskyrus tai, kad nerandu lietuviu kalbos.

Ten angliška programa, tik rasyti leidzia lietuviskom raidem [š,ž,ė..]
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2009 11 29, 22:39)
man tai taip pat įdomu  g.gif  nes visas darbas nuėjo peėrniek - neįmanoma atidaryti padaryto kalendoriaus  verysad.gif

Kai paspaudi ant nuorodas kad atidarytu tą programa, tau turi išmesti lentele kurioje bus 4 'mygtukai'. Pasirenki 'open selected file' tada faila ir štai tavo darbas.
Atsakyti
Jei norite atspausdinti kalendoriu visu pirma paverskite ji i pdf faila.
Pasirinkite spausdinti:
user posted image
Pasirinkite puslapius, kuriuos tvarkete, t.y. bus is viso 13ps, su virseliu. Po to spauskite next, ir virsuje lenteleje kur Name pasirinkite CutePpdf Writer
user posted image

4u.gif
Atsakyti
bet namu salygomis nemanau kad butu tikrai supeine kokybe, o kaip irasyt i cd as pvz neradau todel visas dabar suniui ant uodegos nuejo sad.gif
Atsakyti
kaledinis kalendorius
http://s41.radikal.r...5ec8869ec22.jpg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina4u: 08 gruodžio 2009 - 09:06
Oj kaip gerai, ksip tik su kalendoriais per gimine "prasinest planavom biggrin.gif
Dar datas irasysiu atsimintinas - tikiuos viskas gausis chiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2009 11 25, 13:56)

išsisaugoti reikia jpg formatu ir spausdinti tokiu dydžiu kokį nusistatėte t.y. 20*30 cm ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atile: 08 gruodžio 2009 - 15:19
QUOTE(Atile @ 2009 12 08, 15:18)
išsisaugoti reikia jpg formatu ir spausdinti tokiu dydžiu kokį nusistatėte t.y. 20*30 cm ir pan.  smile.gif

o kdl pasmane nero tokio uzraso saugant jpg CutePpdf Writer
Atsakyti
Sveiki,
Atidaryti issaugota faila imanoma, tik reikia eiti per Open with - ir nurodyti su kuria butent programa atidaryti. Puikiai atidaro smile.gif
Sekmes

P.S. Programa leidzia isssaugoti .jpg formatu: File_Save whole year to image file... - pasirenkate .jpg ir nurodote kur issaugoti. Taip issaugomi visi lapai atskirai.

Tikrai nuostabi programa. Aciu labai uz ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tereze: 21 gruodžio 2009 - 13:35
hmm, gal kas nors imes 2011m kalendoriu ax.gif
Atsakyti