Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(deimapov @ 2009 10 06, 17:22)

3. skanus man tas manų obuolių pyragas, čia gal mickutės įdėtas?

Aš ir jį šeštadienį kepiau ir į svečius vežiausi, tai pasirodo per mažai nusivežiau blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2009 10 06, 14:57)
manau kad neverta, tada bus kelios temos, čia visai nebebendrautumėm, kai ten parašytumėm meniu. o man čia faina tokia temute, ne tik apie maistą pakalbam, o dar ir šiaip pasipaakojam, kaip geri kaimynai gėrybių atneša (ane ssiimmaa), kaip katinas iš šaldytuvo moka maistą pasiimti (mickute), akcijas visas primename viena kitai ir t.t.  thumbup.gif  bet jei atidarysit tą temą tai beabejo pasireikšiu ir aš jei ką turėsiu įdomaus

drinks_cheers.gif man ir čia miela bendraut wub.gif drinks_cheers.gif
Ja, mano Kytka ir toliau badu nemiršta lotuliukas.gif vakar prie grikių įsipyliau pieno į puoduką, pusę nugėriau, na ir aišku kaip visada alkanoji prisistatė biggrin.gif apuostė, pabandė galvą įkišt, nepasiekia tongue.gif aha, galvoju, ot gerai tau išdykele. O ji tik šast leteną į puoduką, pamakalavo, ištraukus nulaižė ir vėl į puoduką, ir vėl laižo doh.gif lotuliukas.gif nu ką ką bigsmile.gif teko atiduot jai tą pienelį ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Bandysiu ir as jungtis i jusu rata blush2.gif
Skaitau jau seniai sia tema ir buna,kad pasisemiu nemazai informacijos blush2.gif
Gaila,kad jums is manes nekokia nauda bus,nes kai vyras komandiruoteje...tai su dukra valgome belenka blush2.gif Bet dabar pas mus taupymo programa tad teks dazniau virti koias sapokliakas,kad issisukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 10 06, 18:11)
Na, aš tik pasiūliau idėją, nes man užkliuvo tai, kad norint rasti kažkokį receptuką, reikia eiti n puslapių ir ieškoti. Senesnės temos patiko receptų gausa, o dabar gaunasi daugiau plepėjimų, negu receptukų. Bet kaip dauguma nuspręs, taip ir bus. Tenorėjau pataupyti ir savo ir kitų laiką, kai prisireikia kokio nors nebrangaus receptuko, ir kad būtų jį galima rasti tam tikroje temoje.

Tai dabar sutarėm, kad paryškinsim pigius receptus, o seniau tai jei kas man tikdavo,dauguma įsitraukdavau pas save į kompą tuos receptus, kad nereiktų tiek ieškoti. o jei pamirštu įsitraukti, priminus apie kažką greitai tos idėjos savininkas pakartoja receptuką. 4u.gif
QUOTE(okkey @ 2009 10 06, 19:40)
o ba, prisisnekejau  doh.gif  lotuliukas.gif as cia tarp Kauno ir Kaisiadoriu, tarpine tokia  lotuliukas.gif ale vsio mergai vesta, zuvys miegot eina jau, alit meskeriu nevynioti  lotuliukas.gif

tai nieko, kitą sezoną atvyksim bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2009 10 06, 20:16)
...O ji tik šast leteną į puoduką, pamakalavo, ištraukus nulaižė ir vėl į puoduką, ir vėl laižo  doh.gif  lotuliukas.gif  nu ką ką  bigsmile.gif  teko atiduot jai tą pienelį  ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Kirste @ 2009 10 06, 21:27)
Labas vakarelis  4u.gif

4u.gif smagu, kad mūsų gretos didėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 06, 19:16)
O ji tik šast leteną į puoduką, pamakalavo, ištraukus nulaižė ir vėl į puoduką, ir vėl laižo  doh.gif  lotuliukas.gif  nu ką ką  bigsmile.gif  teko atiduot jai tą pienelį  ax.gif

pavare katuke thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(deimapov @ 2009 10 06, 21:08)
tai nieko, kitą sezoną atvyksim  bigsmile.gif  biggrin.gif

- tinka, iki to laiko atsersiu as dar zuvis, banginius tiesiog lupsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 06, 22:08)
Tai dabar sutarėm, kad paryškinsim pigius receptus, o seniau tai jei kas man tikdavo,dauguma įsitraukdavau pas save į kompą tuos receptus, kad nereiktų tiek ieškoti. o jei pamirštu įsitraukti, priminus apie kažką greitai tos idėjos savininkas pakartoja receptuką.  4u.gif

Aš ir keliuosi pas save į kompą mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
prasau priimt ir mane i savo bureli saunu gathering.gif
kadangi vyro alga su kiekvienu menesiu vis mazeja, tai taupymas labai svarbi tema - ko tiesa es ojojoi kaip nemokam daryt...
Mes esam 4 asmenu seima, tiesa sunus valgo darzelyj, o mazoji dar tik mano pienuka valgo. Bulves gaunam is kaimo, is rudens gaunam ir kai kurias darzoves, tokias kaip morkos, svogunai. + gaunam uogienes, marinuotus agurkus, pomidorus ir darzoviu misraines, deja kuriu nelabai kas valgo...
tai ar galiu tiketis, kad priimsit?

Del receptu iskelimo i kita tema - nesamone gausis.
PASIULYMAS: perziuret senas temas ir pries atidarant nauja sudet tiesiog i pirma lapa nuorodas su receptais... Nesvarbu taupus ar ne - jei sitoj temoj yra reiskia kazkam jie taupus... O nuo sitos temos rasyt receptus raudonai, tai kitose temose bus lengviau surinkt receptus...

Pasiulyciau savo pagalba renkant senus receptus, bet kurie jie taupus, o kurie ne jau neapsiimu sprest... Variantas - jeigu suabejoju - keliu i tema ir nusprendziam?
Aisku jei atsirastu kita norinti - tada puiku irgi

Ka manot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 07 spalio 2009 - 09:05
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(deimapov @ 2009 10 06, 14:03)
tai kai surasi ir iškepus bus skanu, parašyk čia receptuką, nes aš niekaip neužsirašau, kadangi retai kepu, tai prieš kepdama internete pasiskaitau ir dasikuriu biggrin.gif

taigi su tais kotletais nuėjau lengviausiu keliu biggrin.gif , šiek tiek žvilgtelėjau į receptą ir namie jau kūriau "kaip gavosi":
Kepenis numirkiau piene, sumaliau kartu su svogūnais. Įmušiau kiaušinį, šaukštą manų, šaukštą miltų dėjau, prieskonių, druskos. Gavosi skystoka masė, tai dėjau tiesiog šaukštu į keptuvę. Prie kotlečiukų dar raudoną padažą padariau, aštresnį tokį: čiliukų kiek įpjausčiau, česnakiuko, tai MB labai gyrė. smile.gif Ir vaikui, sakė, netgi skaniau, nei guliašas.. rolleyes.gif

O šiandien aš nieko negaminu. sokiai.gif Išeiginė tsakant.. biggrin.gif Vakar mama pridėjo karbonadų, tai prasimaitins šeimyna savarankiškai. Bandysim valgyt taip:
Pusryčiams - varškė su serbentų drebučiais, kava arbata
Pietums - kepenėlių kotletus užbaigsim
Vakarienei - mamos karbonadai su ragintais agurkiukais. Nu bet va, nors ryžių reiks pravirt.. g.gif Bet čia jau neskaitysiu už gaminimą.. rolleyes.gif

Atskiros temos receptams, tai manau nereikia gal..balsuočiau tik už paryškinimą, jei receptas naujas. cool.gif O geri seni taupūs taigis ir taip jau visiems žinomi, tik gal primiršti būna.. ax.gif

Geros dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 06, 20:16)
Ja, mano  Kytka ir toliau badu nemiršta  lotuliukas.gif 

thumbup.gif Aisku, o kas gi pasirupins, jei ne pati ? biggrin.gif Manoji tai nea, jai tik konservu "padavai" ir daug.O siaip sausu minta, zmoniu maisto nelabai- ir aplamai kuo toliau, tuo labiau kazkaip nenori zmoniu maisto.Aisku, labai ir nepratinom, ale koki nugnybtuka nuo kotleto tai vis duodavau blush2.gif .O geriausiai buna, kad abu su MB neleidziam siaip jau (esam susitare nuo pradziu) to daryti- neduoti jai ko nors nuo stalo, o pvz. viena karta imam ir issiaiskinam- kad ta megsta, ana megsta - sakau is kur zinai? O jis- o tu is kur zinai? lotuliukas.gif Nu zodziu abu geruliai, palepinam kartais...
Niam biggrin.gif
[attachmentid=185644]

QUOTE(Kirste @ 2009 10 06, 21:27)
Labas vakarelis  4u.gif
Bandysiu ir as jungtis i jusu rata  blush2.gif

Sveika prisijungus! 4u.gif

QUOTE(okkey @ 2009 10 07, 08:00)
- tinka, iki to laiko atsersiu as dar zuvis, banginius tiesiog lupsim  lotuliukas.gif

O!! O cia tai rimta kalba!! bigsmile.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif
Pas mus siandien pusryciams,pietums ir vakarienei-Makaronai sumaisyti su kepinta slapianke,svogunais ir morkomis.O jeigu vakare uzsimanysiu dar ko nors, tai susitepsiu koki sumustiaka blush2.gif
Mergytes aciu uz priemima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2009 10 07, 11:19)
Laba dienele  4u.gif
Pas mus siandien pusryciams,pietums ir vakarienei-Makaronai sumaisyti su kepinta slapianke,svogunais ir morkomis.O jeigu vakare uzsimanysiu dar ko nors, tai susitepsiu koki sumustiaka  blush2.gif
Mergytes aciu uz priemima  4u.gif

Pas mus irgi makaronai- vakar padariau, tai dar siandien uzteks. Mesyte pakepinau su svogunu, krapais ir uzpyliau grietinele ir pritarkavau surio.Gavosi tokia balta mase, ja uzpyliau i puoda ant makaronu ir ismaisiau.
Beja, Maximoje visoms kruopoms ir makaronams -20 % mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2009 10 07, 08:00)
- tinka, iki to laiko atsersiu as dar zuvis, banginius tiesiog lupsim  lotuliukas.gif

oj mums su vyru tai svarbiausia pažvejoti, kad kas kibtų, ne kiek žuvis biggrin.gif

QUOTE(aaagnex @ 2009 10 07, 09:49)
Laba diena,
prasau priimt ir mane i savo bureli saunu  gathering.gif

sveija prisijungusi thumbup.gif dėl tų mišrainių, kad niekas nevalgo ir pas mus taip buvo žinok, dabar kai nutarėme taupyti, širdis neleidžia pirkti agurkų, pomidorų sintetikos pripurkštų kai yra namie mišrainių iš kaimuko thumbup.gif
Dėl paryškinimo audonai pritariu, o dėl to, kad dabar iš senų temų ieškoti taupius receptus aj gal nesiknisk, nuo dabar pradėsime juos rinkti ir beabejo taupiausius išradingiausius galėsime pirmame psl paskelbti thumbup.gif
QUOTE(Zaklada @ 2009 10 07, 10:27)
šiek tiek žvilgtelėjau į receptą ir namie jau kūriau "kaip gavosi":
Kepenis numirkiau piene, sumaliau kartu su svogūnais. Įmušiau kiaušinį, šaukštą manų, šaukštą miltų dėjau, prieskonių, druskos. Gavosi skystoka masė, tai dėjau tiesiog šaukštu į keptuvę.

na kadangi neparyškinai, tai aš pasidarbuosiu biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2009 10 07, 10:51)
O geriausiai buna, kad abu su MB neleidziam siaip jau (esam susitare nuo pradziu) to daryti- neduoti jai ko nors nuo stalo, o pvz. viena karta imam ir issiaiskinam- kad ta megsta, ana megsta - sakau is kur zinai? O jis- o tu is kur zinai?  lotuliukas.gif  Nu zodziu abu geruliai, palepinam kartais...

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Kirste @ 2009 10 07, 11:19)
Laba dienele  4u.gif
Pas mus siandien pusryciams,pietums ir vakarienei-Makaronai sumaisyti su kepinta slapianke,svogunais ir morkomis.O jeigu vakare uzsimanysiu dar ko nors, tai susitepsiu koki sumustiaka  blush2.gif
Mergytes aciu uz priemima  4u.gif

makaronus praėjusią savaitę dariau, bet MV buvo išvykęs, tai aš jų vėl pasiilgau ir sakiau reikės vėl kada padaryti
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 07, 10:51)
thumbup.gif  Aisku, o kas gi pasirupins, jei ne pati ?  biggrin.gif  Manoji tai nea, jai tik konservu "padavai" ir daug.O siaip sausu minta, zmoniu maisto nelabai- ir aplamai kuo toliau, tuo labiau kazkaip nenori zmoniu maisto.Aisku, labai ir nepratinom, ale koki nugnybtuka nuo kotleto tai vis duodavau  blush2.gif .O geriausiai buna, kad abu su MB neleidziam siaip jau (esam susitare nuo pradziu) to daryti- neduoti jai ko nors nuo stalo, o pvz. viena karta imam ir issiaiskinam- kad ta megsta, ana megsta - sakau is kur zinai? O jis- o tu is kur zinai?  lotuliukas.gif  Nu zodziu abu geruliai, palepinam kartais...
Niam biggrin.gif
[attachmentid=185644]

fainuole taviske thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif mes ir siaip jau savo maisto neduodam, bet kartis jau kaip valgai, tai naglai trinasi, i akis ziuri, kniaukia, nu kaip gali atsispirt ir kokio gabalelio neduot ax.gif siaip irgi sausiako visada duodu, o konservu noretu daugiau, bet tik ryte ir vakare idedu ax.gif
Oi jus cia apie kepenels pasnekejot ir as uzsimaniau. Ryt maciau MAXIMOJE vistienos kepenelems 3.99 Lt/kg. Reiks varyt uzsipirkt
Atsakyti