Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(Kirste @ 2009 10 07, 13:37)
Keisti padarai tie vyrai  doh.gif Jiems tik mesos duok  doh.gif

tikrai taip smile.gif mes tarkim beveik jokių pieno produktų nevalgome apart sviesto ir grietinės
Atsakyti
As prie vyru tada biggrin.gif ! Man mesos turi buti.As galiu valgyti viska, bet mesos turi buti ir taskas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 07 spalio 2009 - 13:04
QUOTE(Kirste @ 2009 10 07, 13:37)
Keisti padarai tie vyrai  doh.gif Jiems tik mesos duok  doh.gif

As tai kokias dvi dienas galiu pratempt be mesos, bet treciaja, tai jau butinai kas nors bent su trupuciu mesos turi but doh.gif kitaip sapnuojas visokie kotletai, kumpiai lotuliukas.gif

Atsakyti
Aciu, kad priimat.
Siandien pusryciams blynai su obuoliais like nuo vakar vaiko vakarienes - taip ir galvojau jam kepdama, kad liks man pusryciams.
Vyras ir vaikas darbo dienom namuose valgo tik vakariene...
Pietums iseis kaip ir nieko, nes atejo i svecius vyro sese, tai prie arbatos kelis saldainius ja bevaisindama suvalgiau (o paskui stebiuosi, kodel svoris nekrenta doh.gif )
Vakarienei yra like nuo vakar pupeliu sriubos, nuo uzvakar troskintu vistu skranduku su grietine+3 bulves virtos, tai vakarienei negaminsiu nieko, nebent kokios pieniskos koses ar sriubos pavirsiu jei pritruks, nes like tik po 1 porcija kazkur abieju patiekalu...
Atsakyti
Šiandien man vėlyviems pusryčiams - kava ir makaronai su sūriu, MB į darbą nešės tų pačių makaronų (daug gavosi, tai dar liko),
pietums - kepta lydeka (MB buvo sugavęs), bulvės ir kopūstų, morkų, porų salotos su majonezu (daržovės iš kaimo, tai pigiai gausis);
vakarienei - lydeka ir makaronus reik pabaigt smile.gif

Makaronų pagal šitokį receptuką mums užtenka dviems kartams pavalgyti, sotus ir todėl man gan
TAUPUS RECEPTAS:
Reikės: pakelio makaronų, 4parūkytų dešrelių (visad dedu "Kaimo", man skaniausiai su jom, bet galima kitokių arba rūkytos vištienos),2 šaukštai lydyto sūrelio, makaronų prieskonių, kario.
Baigiant virt makaronams sudedam pjaustytas dešreles, o kai išvirs - lydytą sūrį, prieskonius. Skanaus! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 07 spalio 2009 - 13:38
dar šiandien buvo likę vakarykščių šaltibarščių su bulvių koše, tai tik greit apkepiau mėsytės gabaliukus, tada į puodą, morkų, cukinijų, patroškinau, į pabaigą grietinės, pomidorų padažo, sauja krapų, petražolių. ir taip skaniai su raugintu agurku suėjo rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 10 07, 13:34)
TAUPUS RECEPTAS:
Reikės: pakelio makaronų, 4parūkytų dešrelių (visad dedu "Kaimo", man skaniausiai su jom, bet galima kitokių arba rūkytos vištienos),2 šaukštai lydyto sūrelio, makaronų prieskonių, kario.
Baigiant virt makaronams sudedam pjaustytas dešreles, o kai išvirs - lydytą sūrį, prieskonius. Skanaus! ax.gif

labai panasiai ir as darau bet pateiksiu ir savo ale MAKARONU PLOVO lotuliukas.gif receptuka:
TAUPUS RECEPTAS:
pakelis makaronu
svogunu
morku
desreliu/kartais naudoju virta vistiena - ta prasme vz du ketvircius nuverdu ir mesike nugliaudau
galima konservuotu zireneliu
prieskoniu

taigis makaronus isverdu, svogunus pakepinu, sumetu i keptuve morkas, siek dar vandenuko, kad aliejaus nereiktu daug ir nebutu labai jau riebu, troskinu, tada sudedu arba desreles arba visteina, krapus, petrazoliu, siaip prieskoniu, jeituriu tai zirneliu konservuotu bent kelis saukstus i vsio..isvirtus makaronus nusunkiu, i puoda, ant makaronu visa keptuves mase, ismakaluoju ir vualia viska i lekstes thumbup.gif

Na o siandien mano meniu tokis: vyrui i darba likutis grybu sriubos - ale pusryciai, as isminu i vilniu, tai nezinau ar ten ka perkasiu ar ne - geriau kad nea..pusdienis iskrovos nepakenks lotuliukas.gif o tada koleges gimtadienis, ta visada gausiai prisiruosia, taigis gryztu is vilniaus is kart i baliu, vyrui pietu nereiks, nes irgi i ta pati baliu eina lotuliukas.gif vakarienei tikriausiai nieko ir nebereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu nuo vakar pasipjaučius ir paprieskoniavus cukinijų, tai reiks pietums išsikept. Dar pusė cukinijus guli, tai gal reiks blynelius su kitomis daržovėmis išsikept g.gif o tai bus ir į darbą nusinešt. MB šiandien budės, negrįš, tai galiu su daržovėmis draugaut. Ai dar sparnelių kelis turiu su nugarėlėmis, tai pravirsiu sriubytę su ryžiais rolleyes.gif
Atsakyti
Pusryčiai man-dešrelės tešloje, čęburėkai, arbata, vyras nepusryčiavo
Pietūs: čeburėkai, burokėlių sriuba
Vakarienė dar neaiški, bet tikriausiai makaronai, su sūriu ir keliomis dešrelėmis, galiukas parūkytos dešros dar yra
Atsakyti
Makaronu manija biggrin.gif ! Mes irgi dvi dienas valgem, o siandien jau teks kazka susigalvoti...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 08, 10:42)
Makaronu manija  biggrin.gif ! Mes irgi dvi dienas valgem, o siandien jau teks kazka susigalvoti...

bet tai čia pastoviai taip biggrin.gif Kirste, jūs, dabar mes makaronus biggrin.gif ir taip visos iš eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 08, 10:42)
Makaronu manija  biggrin.gif ! Mes irgi dvi dienas valgem, o siandien jau teks kazka susigalvoti...

Mes irgi pagaliau makaronus pabaigem biggrin.gif

Siandien pusryciams - sumustiniai su desra, kava.
MB susidejo likusia lydeka, bulves, salotas, tai pietums tikriausiai darysiu balandelius, nes tris kopustus dar turim, o savaitgali vaziuojam i kaima, tai vel kurio nors mama jauciu ides sviezia doh.gif
Vakariene - dar nezinau blush2.gif
Atsakyti