Man patinka didesnes,galingesnes masinos
Man patinka didesnes,galingesnes masinos
O as vairuoju citroen c3, man patinka, maza, ekonomiska, vazineju viena, mieste man ji nepakeiciama, nors vyras i ja ziuri su pasaipa, sako barškutis.
Vairuoju Opel Signum,labai ekonimiška ir erdvi
QUOTE(spin2liux @ 2012 05 31, 11:34)
Tai jau tikrai...
QUOTE(Sirenaa @ 2012 05 31, 10:14)
turejau 2001 BMW 320 , paskuj 2003 BMW 325 , na ir stai vakar isigyjau 2005 BMW 320
dziaugiuos begalo o jausmelis sedint uz vairo visi vyrai atsisugdami ziuri 
ko jau čia žiūrėti, atsisugdamiems? Bene nėra šustresnių automobilių
oas jei issilaikysiu teisestai dzipo noresiu man tai labaicool atodo is gubaus dzipo islipanti smulki moteriske
QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 09, 23:40)
ko jau čia žiūrėti, atsisugdamiems? Bene nėra šustresnių automobilių
Nebent mažame miestelyje važinėjat. Į mane žiūri ir kai pėškom einu.
Man labiau pasisekė 
Mes kai birbinomes per kaimus su senuteliu opeliu ir nutrauktu duslintuvu,tai visi vyrai pravaziuodami net per langus virsdami ziurejo...
QUOTE(denaxa @ 2012 07 16, 07:20)
Mes kai birbinomes per kaimus su senuteliu opeliu ir nutrauktu duslintuvu,tai visi vyrai pravaziuodami net per langus virsdami ziurejo...
I dvi blondines masinoj...

Malačius panos, jaučiu vaizdas buvo topinis
QUOTE(Taurė @ 2012 07 16, 18:19)
Ne,ji ne is tu,kurios po sedynem lenda
As turiu CITROEN C3. Fainas, moteriskas masiniukas. Kelias kuo puikiausiai matosi, manevringa... Mano vyrui irgi patinka.
Jis vazineja su CITROEN xantia.
Jis vazineja su CITROEN xantia.
Denaxa, manau puikiai atrodek
As dabar vairuoju mitsubishi outlander (dzipukas) rinkausi 2008m, o ne 2010m, nes jis man toks minkstesnis, apvalesnis is formu atrodo
Anksciau vairavau sportinuka 3litriuku, tai sutinku su kai kuriu dalyviu issakyta nuomone, kad nerealus jausmas lekti, jausti kaip paspaudus gazo pedala masina sokteli i prieki ir klausytis geros garsios muzikos
As dabar vairuoju mitsubishi outlander (dzipukas) rinkausi 2008m, o ne 2010m, nes jis man toks minkstesnis, apvalesnis is formu atrodo
Anksciau vairavau sportinuka 3litriuku, tai sutinku su kai kuriu dalyviu issakyta nuomone, kad nerealus jausmas lekti, jausti kaip paspaudus gazo pedala masina sokteli i prieki ir klausytis geros garsios muzikos
As vairuoju visai ne moteriska automobili. Chrisler Grand Voyager. 98m. Didelej masinoj jauciuosi saugiau