Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 01, 11:04)
gal steigiam raudonų audi klubą lotuliukas.gif

O ko ne,galim laisvai lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 01, 12:42)
O ko ne,galim laisvai  lotuliukas.gif .

koks taviškės modelis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 09 01, 20:38)
koks taviškės modelis? ax.gif

A4 ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 08, 20:39)
Man patinka dideles masinkos. Tokia ir vairuoju.  biggrin.gif

Man irgi patinka didesnės,bet...kai persėdu iš savo tigros į MB espeisą,tai važiuot labai gerai,matomumas čiki,bet parkavimas doh.gif Nu jaučiu kiekvienas kaimynas jau prifilmavęs,kaip statau kieme atbulom ar šonu,nes stengiuosi pastatyt nors artimai idealumui.Kiemai gi ne guminiai ax.gif Priekis to šeimyninio daug trumpesnis,užpakaliniai ir šoniniai langai aptemdyti,o gabaritų lig šiol šito dirižablio vis dar nejaučiu blush2.gif Kokius tris kartus išlipu apsižiūrėt ax.gif Nea,man jau geriau maliukė,tos užpakalį visaip iškraipyt moku biggrin.gif
Atsakyti
Ford Focus, 1.8 sidabrinis dyzeliukas 4u.gif
Atsakyti
reno clio, su vaikais mazais pats tas, nieko joje negaila
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 31, 16:06)
Vairuoju toki user posted image  wub.gif

Wow as irgi tokio noriu wub.gif Tik deja dabar neturiu jokio masiniuko,nors jis laaabai reikalingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa_pet @ 2012 09 18, 12:39)
reno clio, su vaikais mazais pats tas, nieko joje negaila

įdomiai išsireiškėte "nieko negaila". O tai ką tie vaikai gali mašinai padaryt ? Blogiausiu atveju maniškės gali apvemti kelionės metu ir daug kartų yra mažoji privėmus prieš tai turėtoje mašinoje. Vyresnėlė yra pradūrus odinę sėdynę. Tas pradūrimas buvo blogiausias dalykas ką sugebėjo padaryti vaikas. Visokie apvėmimai, trupiniai nuo maisto lengvai nusiplauna. Daugiau nesugalvoju ką vaikai gali pridirbti g.gif Nebent vaikučiai nežino elgesio taisyklių ir žodžio ne. Ir dar klausimas, kaip gali kažką blogo pridirbti, kai būna prisegti ?
Na dar reikia priekinių sėdynių nugarėles uždengti apsauga, nes vaikai nuspardo jei mažesni, o didesni netyčiom lipant ir išlipant gali subraižyti. Apsaugos gerai saugo, praitos maišnos sėdynės liko kaip naujos dėl apsaugų.
Atsakyti
VOLVO S60 2.4 dyzeliuka wub.gif
Atsakyti
O kaip jum toks moteriskas ar nemoteriskas automobiliu katalogo dailusis kokki radau - seat altea ( https://www.google.l...a...680&bih=896 )?
Jei automata imant turiu omenyje smile.gif
Atsakyti
manau pats tas thumbup.gif
Atsakyti
o as vairuoju nelabai moteriska masiniuka - BMW 730d
Tiksliau cia vyras labai norejo tokios masinos, bet tenka ir man ja vairuoti smile.gif gana didele, bet esam istikimi BMW ax.gif o dar ir automatas - nieko nera geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 21 lapkričio 2012 - 15:37