Sveikos, registruojuos ir aš, vairuoju Subaru Outback, kol kas šiai mašinai lygių neesu radus

QUOTE(k_linele @ 2009 10 06, 21:38)
Labutis visoms vairuotojoms
Ar tiesa, kad automobiliai yra skirstomi į vyriškus ir moteriškus? Tada kokie tinka vyrui, o kokie moteriai? Pasidalinkite savo patirtimi: kokį automobili vairuojate? Sudarysime moteriškų automobilių sąrašą

Ar tiesa, kad automobiliai yra skirstomi į vyriškus ir moteriškus? Tada kokie tinka vyrui, o kokie moteriai? Pasidalinkite savo patirtimi: kokį automobili vairuojate? Sudarysime moteriškų automobilių sąrašą

Na nelabai sutiksiu ,kad skirstoma,tik gal pačios visuomenės nuomonė susidariusi yra,kad moteris turi vairuoti maža mašinyte,iš esmės nematau skirtumo kuria vairuoti,visos jos maždaug tokio pačio ilgio ar pločio

mane tai labai žavi šis mažylis http://lt.brcauto.eu...1.6l-automatine. vis žiūrinėju žiūrinėju... gal kuri vairuojat miniuką? kokia būtų jūsų nuomonė apie jį?
QUOTE(mirta33 @ 2015 01 30, 14:21)
mane tai labai žavi šis mažylis http://lt.brcauto.eu...1.6l-automatine. vis žiūrinėju žiūrinėju... gal kuri vairuojat miniuką? kokia būtų jūsų nuomonė apie jį?
Teko kaip keleivei važiuoti porą kartų panašiame, tai galiu pasakyti, kad man labai nepatiko interjeras - totali pigiena, barškaliukas, o kaina jų didelė. Ir už pakankamai didelę kainą gaunama komplektacija yra skurdi.
Tai tie mazi visi barskaliukai,vien masinos svoris viska pasako,jie ir negali buti kitokie
As kai servise del clio pasiskundziau kad kazkaip keistai ji nelygiu keliu vaziuoja,tai chebra juoktis pradejo,sako- jus tiesiog nepripratusi mazom masinom vazinet,cia taip turi buti

Ir mažiukai būna skirtingos kokybės
Šitas man viduje absoliučiai pigumu atsidavė. Iš pirmo žvilgsnio dizainas atrodo įdomus, bet užtenka pasėdėti kelias minutes ir pasidairyti, kad pamatytum nelogiškus, neergonomiškus sprendimus ir tų visų dizaino detalių pigumą.

Kas kokybe liecia tai taip,skirtingi. Bet kas liecia vaziavima-komforto tokiose maliavkese nebuna. As po clio kai atsisedu i savo astra tai pasijuntu kaip limuzinu vaziuojanti
Nors ta clio toli grazu ne barskaliukas,priesingai-astroj kebulas zlega jau nuo senatves,nebera sandarumo,gumos issidevejusios,bet su astra vaziuojant vis tik yra komforto jausmas

Prisiduodu
Renkuosi moteriškus automobilius, ar bent jau tuos, kuriuose drūtas vyras, jeigu įsirangytų, atrodytų juokingai.
Dėvėjau Fiesta, Corsa, šiuo metu Yaris.
Jūsų minėtas Mini Cooper, tai kaip tos rūgščios vynuogės, lyg ir norėtum, bet labiau teoriškai.
Pas mus važinėja toks geltonas su Anglijos vėliava. Gražu pažiūrėt. Bet aš labiau mėgstu susiliet su fonu, o ne iš jo išsiskirti.
Fiat 500 toks nieko boružėlė, jei nesustorėsiu senatvėj, tai pirksiu.
Papildyta:
Išsiunčiau inžinierių mechaniką, kuris važinėja "laivais", su savo Yaris, tai galvojau, grįš, žaibais spjaudysis kaip slibinas.
Pasirodo, visai patenkintas liko, jam ir stabilumo ir garso izoliacijos užteko, kaip tokiai mažai.

Renkuosi moteriškus automobilius, ar bent jau tuos, kuriuose drūtas vyras, jeigu įsirangytų, atrodytų juokingai.

Dėvėjau Fiesta, Corsa, šiuo metu Yaris.
Jūsų minėtas Mini Cooper, tai kaip tos rūgščios vynuogės, lyg ir norėtum, bet labiau teoriškai.

Fiat 500 toks nieko boružėlė, jei nesustorėsiu senatvėj, tai pirksiu.

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2015 01 31, 12:05)
Kas kokybe liecia tai taip,skirtingi. Bet kas liecia vaziavima-komforto tokiose maliavkese nebuna. As po clio kai atsisedu i savo astra tai pasijuntu kaip limuzinu vaziuojanti
Nors ta clio toli grazu ne barskaliukas,priesingai-astroj kebulas zlega jau nuo senatves,nebera sandarumo,gumos issidevejusios,bet su astra vaziuojant vis tik yra komforto jausmas 

Išsiunčiau inžinierių mechaniką, kuris važinėja "laivais", su savo Yaris, tai galvojau, grįš, žaibais spjaudysis kaip slibinas.

QUOTE(žavesėlis @ 2015 01 31, 19:46)
Pasirodo, visai patenkintas liko, jam ir stabilumo ir garso izoliacijos užteko, kaip tokiai mažai. 

As viena karta vaziavau i darba su clio,ir papuoliau Oze i kamsti,o cia tuoj jau keistis reikia,nu,galvoju,krastutiniu atveju vaziuosiu pasikeitiman su masina o porininkas nuvarys ja prie darbo... bet kai isivaizdavau ji toje clio

Stabilumas priklauso nuo vaziuokles tvarkingumo,o garso izoliacija man asmeniskai tai dzin- tos masinytes netinka ilgoms kelionems,pavargtum paprasciausiai,bet,pvz.,po miesta palakstyti tai pats tas,tai miesto masinos,ir butent mieste su jom labai smagu,+ landzios labai ir vikrios- visur ilysi,visur pralysi...

QUOTE(denaxa @ 2015 01 31, 19:36)
Stabilumas priklauso nuo vaziuokles tvarkingumo,o garso izoliacija man asmeniskai tai dzin- tos masinytes netinka ilgoms kelionems,pavargtum paprasciausiai,bet,pvz.,po miesta palakstyti tai pats tas,tai miesto masinos,ir butent mieste su jom labai smagu,+ landzios labai ir vikrios- visur ilysi,visur pralysi...
Su situo sutinku

QUOTE(denaxa @ 2015 01 31, 19:36)

Ne tik stiprus vejas pavojingas, bet ir stiprus lietus, sniegas tiek mieste, tiek uzmiestyje

Su tokiom masinytem, kaip tik sausas oras, tai pats tas

QUOTE(Aristokratė @ 2015 02 01, 22:06)
Ne tik stiprus vejas pavojingas, bet ir stiprus lietus, sniegas tiek mieste, tiek uzmiestyje
, per kelio nelygumus pradeda metyti
.

Joms reikia geresniu padangu,nes slidziam kely stiprus vejas gali tiesiog nupusti/nustumti nuo kelio

Dukra vaziavo uz miesto,pilna masina zmoniu buvo ir bagazine biski krauta-ir vis tiek svorio nepakako,buvo vejas,tai visa kelia reikejo labai stipriai vaira laikyti,po to sake net rankos pavargusios buvo

Ir per kelio nelygumus- jo,labai jauciasi