Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

Sveikos, registruojuos ir aš, vairuoju Subaru Outback, kol kas šiai mašinai lygių neesu radus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k_linele @ 2009 10 06, 21:38)
Labutis visoms vairuotojoms  4u.gif

Ar tiesa, kad automobiliai yra skirstomi į vyriškus ir moteriškus? Tada kokie tinka vyrui, o kokie moteriai? Pasidalinkite savo patirtimi: kokį automobili vairuojate? Sudarysime moteriškų automobilių sąrašą  thumbup.gif

Na nelabai sutiksiu ,kad skirstoma,tik gal pačios visuomenės nuomonė susidariusi yra,kad moteris turi vairuoti maža mašinyte,iš esmės nematau skirtumo kuria vairuoti,visos jos maždaug tokio pačio ilgio ar pločio g.gif Man asmeniškai patinka didelės ir aukštos,tokias vairuoti smagu ir lengva tokie kaip dzipai,vitukai ir t,t good.gif su maža pvz dviejų vietų mašiną nevairuočiau,bijočiau net iš kiemo išvažiuoti blink.gif
Atsakyti
mane tai labai žavi šis mažylis http://lt.brcauto.eu...1.6l-automatine. vis žiūrinėju žiūrinėju... gal kuri vairuojat miniuką? kokia būtų jūsų nuomonė apie jį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirta33: 30 sausio 2015 - 14:22
QUOTE(mirta33 @ 2015 01 30, 14:21)
mane tai labai žavi šis mažylis http://lt.brcauto.eu...1.6l-automatine. vis žiūrinėju žiūrinėju... gal kuri vairuojat miniuką? kokia būtų jūsų nuomonė apie jį?
Teko kaip keleivei važiuoti porą kartų panašiame, tai galiu pasakyti, kad man labai nepatiko interjeras - totali pigiena, barškaliukas, o kaina jų didelė. Ir už pakankamai didelę kainą gaunama komplektacija yra skurdi.
Atsakyti
Tai tie mazi visi barskaliukai,vien masinos svoris viska pasako,jie ir negali buti kitokie biggrin.gif As kai servise del clio pasiskundziau kad kazkaip keistai ji nelygiu keliu vaziuoja,tai chebra juoktis pradejo,sako- jus tiesiog nepripratusi mazom masinom vazinet,cia taip turi buti biggrin.gif
Atsakyti
Ir mažiukai būna skirtingos kokybės smile.gif Šitas man viduje absoliučiai pigumu atsidavė. Iš pirmo žvilgsnio dizainas atrodo įdomus, bet užtenka pasėdėti kelias minutes ir pasidairyti, kad pamatytum nelogiškus, neergonomiškus sprendimus ir tų visų dizaino detalių pigumą.
Atsakyti
Kas kokybe liecia tai taip,skirtingi. Bet kas liecia vaziavima-komforto tokiose maliavkese nebuna. As po clio kai atsisedu i savo astra tai pasijuntu kaip limuzinu vaziuojanti smile.gif Nors ta clio toli grazu ne barskaliukas,priesingai-astroj kebulas zlega jau nuo senatves,nebera sandarumo,gumos issidevejusios,bet su astra vaziuojant vis tik yra komforto jausmas smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu 4u.gif
Renkuosi moteriškus automobilius, ar bent jau tuos, kuriuose drūtas vyras, jeigu įsirangytų, atrodytų juokingai. biggrin.gif
Dėvėjau Fiesta, Corsa, šiuo metu Yaris.
Jūsų minėtas Mini Cooper, tai kaip tos rūgščios vynuogės, lyg ir norėtum, bet labiau teoriškai. bigsmile.gif Pas mus važinėja toks geltonas su Anglijos vėliava. Gražu pažiūrėt. Bet aš labiau mėgstu susiliet su fonu, o ne iš jo išsiskirti. biggrin.gif
Fiat 500 toks nieko boružėlė, jei nesustorėsiu senatvėj, tai pirksiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2015 01 31, 12:05)
Kas kokybe liecia tai taip,skirtingi. Bet kas liecia vaziavima-komforto tokiose maliavkese nebuna. As po clio kai atsisedu i savo astra tai pasijuntu kaip limuzinu vaziuojanti smile.gif Nors ta clio toli grazu ne barskaliukas,priesingai-astroj kebulas zlega jau nuo senatves,nebera sandarumo,gumos issidevejusios,bet su astra vaziuojant vis tik yra komforto jausmas smile.gif

Išsiunčiau inžinierių mechaniką, kuris važinėja "laivais", su savo Yaris, tai galvojau, grįš, žaibais spjaudysis kaip slibinas. biggrin.gif Pasirodo, visai patenkintas liko, jam ir stabilumo ir garso izoliacijos užteko, kaip tokiai mažai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2015 01 31, 19:46)
Renkuosi moteriškus automobilius, ar bent jau tuos, kuriuose drūtas vyras, jeigu įsirangytų, atrodytų juokingai.  biggrin.gif 

Išsiunčiau inžinierių mechaniką, kuris važinėja "laivais", su savo Yaris, tai galvojau, grįš, žaibais spjaudysis kaip slibinas. biggrin.gif Pasirodo, visai patenkintas liko, jam ir stabilumo ir garso izoliacijos užteko, kaip tokiai mažai. rolleyes.gif

As viena karta vaziavau i darba su clio,ir papuoliau Oze i kamsti,o cia tuoj jau keistis reikia,nu,galvoju,krastutiniu atveju vaziuosiu pasikeitiman su masina o porininkas nuvarys ja prie darbo... bet kai isivaizdavau ji toje clio doh.gif lotuliukas.gif Toks drutas karlsonas-clio... zvengas vien nuo minties tokios sueme,neee,galvoju,nepazorinsiu savo porininko,reikia kazkaip suspet... uzjuoktu gi ji jei pamatytu kas,negyvai uzsisaipytu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Stabilumas priklauso nuo vaziuokles tvarkingumo,o garso izoliacija man asmeniskai tai dzin- tos masinytes netinka ilgoms kelionems,pavargtum paprasciausiai,bet,pvz.,po miesta palakstyti tai pats tas,tai miesto masinos,ir butent mieste su jom labai smagu,+ landzios labai ir vikrios- visur ilysi,visur pralysi... lotuliukas.gif Uz miesto tai labai nekazka su tokia vaziuoti,o jei stiprus vejas,ypac ziema-tai ir pavojinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 31 sausio 2015 - 19:37
QUOTE(denaxa @ 2015 01 31, 19:36)

Stabilumas priklauso nuo vaziuokles tvarkingumo,o garso izoliacija man asmeniskai tai dzin- tos masinytes netinka ilgoms kelionems,pavargtum paprasciausiai,bet,pvz.,po miesta palakstyti tai pats tas,tai miesto masinos,ir butent mieste su jom labai smagu,+ landzios labai ir vikrios- visur ilysi,visur pralysi...

Su situo sutinku drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(denaxa @ 2015 01 31, 19:36)
lotuliukas.gif Uz miesto tai labai nekazka su tokia vaziuoti,o jei stiprus vejas,ypac ziema-tai ir pavojinga.

Ne tik stiprus vejas pavojingas, bet ir stiprus lietus, sniegas tiek mieste, tiek uzmiestyje doh.gif , per kelio nelygumus pradeda metyti unsure.gif .

Su tokiom masinytem, kaip tik sausas oras, tai pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2015 02 01, 22:06)
Ne tik stiprus vejas pavojingas, bet ir stiprus lietus, sniegas tiek mieste, tiek uzmiestyje  doh.gif , per kelio nelygumus pradeda metyti  unsure.gif .

Joms reikia geresniu padangu,nes slidziam kely stiprus vejas gali tiesiog nupusti/nustumti nuo kelio smile.gif
Dukra vaziavo uz miesto,pilna masina zmoniu buvo ir bagazine biski krauta-ir vis tiek svorio nepakako,buvo vejas,tai visa kelia reikejo labai stipriai vaira laikyti,po to sake net rankos pavargusios buvo smile.gif Nu bet svarbiausia sugebejo masina ant kelio islaikyti smile.gif
Ir per kelio nelygumus- jo,labai jauciasi smile.gif
Atsakyti
Vairuoju Saab 9-3 dyzeliuka, labai patinka smile.gif
Atsakyti