Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

as vairuoju salotine 2010 FORD FIESTA
esu audi vairavus,fokusa,mazda,pasata,man visos geroas,kad tik automatine pavaru deze biggrin.gif
Atsakyti
VW Golf 4 tamsiai melynas smile.gif neatrodo moteriskas, bet labai jau maziukas hecbekas wub.gif tokia "bandele" apvalute
Atsakyti
QUOTE(~Darija~ @ 2013 06 08, 23:12)
VW Golf 4 tamsiai melynas smile.gif neatrodo moteriskas, bet labai jau maziukas hecbekas  wub.gif  tokia "bandele" apvalute

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vazineju su Ford Focus. Labai patenkinta, nes nepalyginamai maziau genda uz buvusia Renault 4u.gif Ir siaip, patinka vairo jautrumo laipsnis (jei suprantamai issireiskiau), ir dinamiskumas smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
manoji tamsiai melyna opel vectra - nezinau, ar labai moteriska, bet man labai patinka: aptaki forma, erdvi bagazine
Atsakyti
VW Polo sidabrine,2003. Nediduke, laaabai ekonomiska masina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 30 birželio 2013 - 18:22
Mano visiškai nemoteriška Peugeot 406, vyšninis. biggrin.gif , aišku čia draugo tai tenka dalintis. Bet kaip ji traukia. thumbup.gif
Atsakyti
Penkis metus vairavau Peugeot 306 ax.gif liuks masiniukas

Bet po langais greit stoves Opel Astra teks susidraugauti bigsmile.gif
Atsakyti
asmenines masinos neturiu,turim bendra su vyru.
pirma FORD MONDEO universalas.
antra FORD GALAXY
neisivaizduoju saves vairuojant mazos biggrin.gif
Atsakyti
Sidabrine Audi A6 universalas,mazesnes nenoreciau blush2.gif
Atsakyti
tamsiai melyna Audi A3,cia jau mano asmenine.Anksciau vairuodavau tevu Audi A6,bet sita daug labiau patinka,tokia lengvute tai gerai traukia,net draugui patinka kartais pasidraskyt biggrin.gif ir del parkavimosi paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(NaktisV @ 2013 10 10, 09:17)
tamsiai melyna Audi A3,cia jau mano asmenine.Anksciau vairuodavau tevu Audi A6,bet sita daug labiau patinka,tokia lengvute tai gerai traukia,net draugui patinka kartais pasidraskyt biggrin.gif ir del parkavimosi paprasciau.

su audi A3 vazineju jau 6metai,liux masiniukas!!! wub.gif
Atsakyti