Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 5 tema

QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 03, 20:59)
Sveikos visos,
perskaiciau visa tema, bet atsakymo i mane dominanti klausima neradau: gal kas nors galetu pakomentuoti, su kokiais siulais siuva tarpviete po gimdymo - su tirpstanciais ar su veliau istraukiamais? Nes esu girdejusi, kad pries kokius 5 metus, tai siudavo su istraukiamais  doh.gif  tai va gal ir kvailas klausimas, bet man kazkaip neramu...  unsure.gif

as kazkur jau skaiciau, kad su tirpstanciais tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 12 03, 22:43)
as kazkur jau skaiciau, kad su tirpstanciais tikrai  blush2.gif

man irgi taip atrodo g.gif Manau, jau seniai nieks nebesiuva su paprastais siūlais.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 03, 21:16)
nu aš dar biški ir viską būčiau dėjus į kelioninį lagaminą ant ratų, bet nesinori idijotiškai atrodyti biggrin.gif

O as viska i viena lagamina ir susidejau mirksiukas.gif nes sita lagamina kol nepagimdysi reikejo bent jau mum palikt masinoj, nebent ne su savo masina atvaziuosit, tai teks tampytis kartu. O persirengti chalata, tapkes ir naktinius sau, leliukui pampersiuku pora bent jau mums prireike, kepuryte, pirstinytes ir rubelius buvau susidejus i viena maiseli. Kai ateini i priimamaji, tai liepe persirengti ir vyrui nunesti mano rubus i masina, jei su masina. Tai daug ir nesitampem po ligonine. Ir dar isimeskit atsigerti jei ilgai tektu gimdyt mirksiukas.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 03, 22:59)
Sveikos visos,
perskaiciau visa tema, bet atsakymo i mane dominanti klausima neradau: gal kas nors galetu pakomentuoti, su kokiais siulais siuva tarpviete po gimdymo - su tirpstanciais ar su veliau istraukiamais? Nes esu girdejusi, kad pries kokius 5 metus, tai siudavo su istraukiamais  doh.gif  tai va gal ir kvailas klausimas, bet man kazkaip neramu...  unsure.gif

Siuva su tirpstanciais mirksiukas.gif Nereiks papildomai kazko daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(|kyo @ 2009 12 03, 22:45)
O as viska i viena lagamina ir susidejau  mirksiukas.gif nes sita lagamina kol nepagimdysi reikejo bent jau mum palikt masinoj, nebent ne su savo masina atvaziuosit, tai teks tampytis kartu. O persirengti chalata, tapkes ir naktinius sau, leliukui pampersiuku pora bent jau mums prireike, kepuryte, pirstinytes ir rubelius buvau susidejus i viena maiseli. Kai ateini i priimamaji, tai liepe persirengti ir vyrui nunesti mano rubus i masina, jei su masina. Tai daug ir nesitampem po ligonine. Ir dar isimeskit atsigerti jei ilgai tektu gimdyt  mirksiukas.gif

na ne su savo.... ir viską reikės tampytis. tiksliau vyrui tampyt
Atsakyti
O CP man pries metus susiuvo su paprastais siulais g.gif Kita diena po israsymo reikejo atvaziuoti isimti doh.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 03, 22:59)
Sveikos visos,

Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiklausti, gal kas buvo taresis su daktare Kitoviene del gimdymo priemimo, ir kiek tas malonumas (susitarimas) kainuoja pas ja? rasau cia nes Kitovienes skiltyje jau senokai kas berase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 03, 23:55)
na ne su savo.... ir viską reikės tampytis. tiksliau vyrui tampyt

Tai krauk viska i dydele tase ar lagamina ir maisiuka maza,kad nereiketu rankiot ko prireiks iskart kai atvaziuosi gimdyt mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rankenele @ 2009 12 04, 12:02)
Sveikos,

norejau pasiklausti, gal kas buvo taresis su daktare Kitoviene del gimdymo priemimo, ir kiek tas malonumas (susitarimas) kainuoja pas ja? rasau cia nes Kitovienes skiltyje jau senokai kas berase  biggrin.gif

Na plius minus mazdaug jau ziurek pagal ankstesnias kainas arba paklausk tiesiai sviesiai jos biggrin.gif
Nepamenu kazkas su kazkokiu ar kazkokia gydytoja tares VGN (rase ankstesnej temoj man atrodo) tai 1500 Lt pasake, kad ima cool.gif
Papildyta:
QUOTE(olga25 @ 2009 12 04, 09:47)
O CP man pries metus susiuvo su paprastais siulais g.gif Kita diena po israsymo reikejo atvaziuoti isimti doh.gif

O gal del to, kad po CP, o ne po naturalaus gimdymo? Kad geriau laikytu ir nebutu atvira g.gif
Atsakyti
man po natūralaus gimdymo prieš 4,5 metų siuvo tirpstančiais unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(agurčikas @ 2009 12 03, 16:13)
Jeigu neturėsi duos, bet tikrai geriau savo turėti. Nelabai norėčiau su jų įrankiais valgyti  schmoll.gif

tai jau taip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 04 gruodžio 2009 - 11:37
QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 03, 23:59)
Sveikos visos,

tiktai su tirpstanciais, man jau po keliu d pradejo tirpti, nereikia bijoti niekas netrauks mirksiukas.gif
bet asmeniska as neesu geros nuomones apie VGN verysad.gif
Atsakyti
as taip pat nelabai geros nuomones, galiu pasakyti tik tiek, kad jei nebuciau gavusi vienvietes palatos tai butu tikrai pogimdymine depresija uzpuolus.....
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2009 12 04, 18:28)
as taip pat nelabai geros nuomones, galiu pasakyti tik tiek, kad jei nebuciau gavusi vienvietes palatos tai butu tikrai pogimdymine depresija uzpuolus.....

o tai gal galima konkrečiau? Kas būtent nepatiko ar nuvylė?
Atsakyti
Pries 9 metus susiuvo tarpviete tirpstanciais 4u.gif
Atsakyti