QUOTE(busima mama 22 @ 2009 12 04, 21:16)
na taip jau yra , kad dvivieciu palatu daugiau nei vienvieciu.. man tai jus juokingos , kai galvojat , jog i gimdykla vaziuojat kaip i kurorta . jau is anksto reik pasiruost moraliskai...

kaip suprast " kas cia taip ruosiasi? is savo patiries zinau... tai , jei norit grozio , ramybes , tai vaziuokit i baltijos klinikas ir gimdykit
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(techno @ 2009 12 04, 19:28)
as taip pat nelabai geros nuomones, galiu pasakyti tik tiek, kad jei nebuciau gavusi vienvietes palatos tai butu tikrai pogimdymine depresija uzpuolus.....
QUOTE(busima mama 22 @ 2009 12 04, 23:09)
kaip suprast " kas cia taip ruosiasi? is savo patiries zinau... tai , jei norit grozio , ramybes , tai vaziuokit i baltijos klinikas ir gimdykit
nemanau, kad chia i gimdykla kas nors ruoshiasi kaip i kurorta... chia lyg ir kalbama apie palatas, kad butu galimybe su vyrais pasilikt... apie prabanga lyg ir nebuvo kalbama, arba eilini karta ka nors prazhiopsojau

QUOTE(busima mama 22 @ 2009 12 04, 19:16)
na taip jau yra , kad dvivieciu palatu daugiau nei vienvieciu.. man tai jus juokingos , kai galvojat , jog i gimdykla vaziuojat kaip i kurorta . jau is anksto reik pasiruost moraliskai...
oi kokie piktuliai cia mus uzpuole! bu bu bu

cia kaip ir kalbame jau seniai, kad visoms nesvarbu kokio naujumo ar gerumo palatoj - kad tik vyras galetu buti salia

gimdziau rugsejo men. vyrai tikrai gali likt su zmonom nuon kokiu 8 ryto iki 9 vakaro , gal paprasius ir daugiau. o viena mergina buvo su vyru 2 palatoj , jis tik sumokejo uz savo nakvyne 50 lt i para seselem , tik as jau per velai suzinojau apie tokia galimybe . o man tikrai juokinga , kai kai kurios tikisi , jog vaziuos kaip i kurorta ... juk buni tik kelias paras . negi rupi labai , koks ten bus dusas , ar , kad pakliutum tik i vieneviete ....ar , kad girdesi kaimynes verkianti vaikeli... asmeniskai man , buvo svarbiausa glaust savo angeleli ir dziaugtis , jog viskas sklandziai praejo.
Gal ir palepus esu, bet man buvo nepaprastai nemalonu matyt nešvarias sienas (tokiu jau įsisenėjusio purvo sluoksniu pasidengusios), grindis, išklibusias lovas, suplyšusius čiužinius, klaikias spunteles ir pan. Apie bendrą dušą tyliu. Kaip ne kaip moterys į tą vietą gimdyt atvyksta, o ten tokia netvarka
Gimdžiau du kartus VGN, išbuvau abu kartus nepilną parą (nuo atvykimo pradžios), bet man su kaupu pakako tos klaikios aplinkos, kad jausčiaus negerai dar ilgą laiką.
Juk yra valytojos, kurios gauna atlyginimą už tai, kad viskas spindėtų ir dirba jos ne kokiam tvarte, o GN...
Kaži kodėl mes tokios atlaidžios tokiems dalykams? Tai tokiu tempu greit sandeliuose, rūsiuose, garažuose pradėsim gimdyt ir guostis "svarbu viskas gerai ir vyras greta"...

Juk yra valytojos, kurios gauna atlyginimą už tai, kad viskas spindėtų ir dirba jos ne kokiam tvarte, o GN...
Kaži kodėl mes tokios atlaidžios tokiems dalykams? Tai tokiu tempu greit sandeliuose, rūsiuose, garažuose pradėsim gimdyt ir guostis "svarbu viskas gerai ir vyras greta"...
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 05, 00:42)
Gal ir palepus esu, bet man buvo nepaprastai nemalonu matyt nešvarias sienas (tokiu jau įsisenėjusio purvo sluoksniu pasidengusios), grindis, išklibusias lovas, suplyšusius čiužinius, klaikias spunteles ir pan. Apie bendrą dušą tyliu. Kaip ne kaip moterys į tą vietą gimdyt atvyksta, o ten tokia netvarka
Gimdžiau du kartus VGN, išbuvau abu kartus nepilną parą (nuo atvykimo pradžios), bet man su kaupu pakako tos klaikios aplinkos, kad jausčiaus negerai dar ilgą laiką.

visikai sutinku

Papildyta:
QUOTE(busima mama 22 @ 2009 12 04, 23:20)
gimdziau rugsejo men. vyrai tikrai gali likt su zmonom nuon kokiu 8 ryto iki 9 vakaro , gal paprasius ir daugiau. o viena mergina buvo su vyru 2 palatoj , jis tik sumokejo uz savo nakvyne 50 lt i para seselem , tik as jau per velai suzinojau apie tokia galimybe . o man tikrai juokinga , kai kai kurios tikisi , jog vaziuos kaip i kurorta ... juk buni tik kelias paras . negi rupi labai , koks ten bus dusas , ar , kad pakliutum tik i vieneviete ....ar , kad girdesi kaimynes verkianti vaikeli... asmeniskai man , buvo svarbiausa glaust savo angeleli ir dziaugtis , jog viskas sklandziai praejo.
siaip tai cia kalbama apie tai, kad dabar karantinas ir jei guli ne vienvietej palatoj, tai vyro net aplankyti neileidzia, jau nekalbant apie pasilikima...

As tai irgi negalvokite kad cia prabangos ieskojau ar dar kazko. Tiesiog man po cezario buvo labai negera, dar iki dabar negaliu normaliai vaiksciot, turbut toks organizmas, ir jei nebutu buvus galimybes but vienvietej kartu su vyru tai nezinau kaip buciau istverus nes reikejo gulet 5 dienas. Naujagimiu skyriuj kaip supratau tu vaiku jie nelinke laikyti ir kuo greiciau stengiasi atiduoti mamoms, o as pati vos is lovos iki tualeto galejau daeiti, kiekvienas zingsnis atrodo metai is gyvenimo buvo ir atrodo niekad nebuvau jautri skausmui, netgi pravaiksciojau tris dienas su atsiverusiu 6 cm kakleliu ir nejauciau, galvojau kad paruosiamieji saremiai. Ta prasme noriu pasakyt kad tikrai nesu popa kazkokia, bet jei man butu reikeje dar ir vienai vaiku pasirupint, plius kaimynes, kuriu ateina lankyt vyrai, pastovus nepailsejimas ir panasiai tai tikrai butu blogai buve man.....
QUOTE(busima mama 22 @ 2009 12 04, 23:20)

Skaitau sia temele ir kartais juokingos tos moteriskos diskusijos, nes visos kalba is esmes apie ta pati tik kitu kampu ir viena kitos nesupranta.
Kaip ten bebutu, vienviete ar ne. su vyru ar ne, lengvo ir greito Jums gimdymo Damos
Kaip ten bebutu, vienviete ar ne. su vyru ar ne, lengvo ir greito Jums gimdymo Damos

QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 03, 21:59)
Sveikos visos,
perskaiciau visa tema, bet atsakymo i mane dominanti klausima neradau: gal kas nors galetu pakomentuoti, su kokiais siulais siuva tarpviete po gimdymo - su tirpstanciais ar su veliau istraukiamais? Nes esu girdejusi, kad pries kokius 5 metus, tai siudavo su istraukiamais
tai va gal ir kvailas klausimas, bet man kazkaip neramu... 
perskaiciau visa tema, bet atsakymo i mane dominanti klausima neradau: gal kas nors galetu pakomentuoti, su kokiais siulais siuva tarpviete po gimdymo - su tirpstanciais ar su veliau istraukiamais? Nes esu girdejusi, kad pries kokius 5 metus, tai siudavo su istraukiamais

man pries dvi savaites siuvo su tirpstanciais

QUOTE(rankenele @ 2009 12 04, 11:02)
Sveikos,
norejau pasiklausti, gal kas buvo taresis su daktare Kitoviene del gimdymo priemimo, ir kiek tas malonumas (susitarimas) kainuoja pas ja? rasau cia nes Kitovienes skiltyje jau senokai kas berase
norejau pasiklausti, gal kas buvo taresis su daktare Kitoviene del gimdymo priemimo, ir kiek tas malonumas (susitarimas) kainuoja pas ja? rasau cia nes Kitovienes skiltyje jau senokai kas berase

Siaip tai Kitoviene labai megsta pinigus ir, kaip man pasakojo, tai drasiai galima jos klausti, kiek skolingi, nes pasakojo viena istorija, kad sukvite prie gimdyves visus, kurie dalyvavo, ir pirstu parode - sitam duodi tie, o sitam tiek.. Pati paprase 600 lt, bet tikrai negaliu pasakyti, pries kiek cia laiko buvo