Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 5 tema

QUOTE(Nekantruolė @ 2009 12 07, 19:50)
Kadangi mano vyras nelabai norejo likti nakvoti tai net nesiteiravau sios galimybes. Bet kiek zinau, jei nera daug gimdyviu ir gali skirti atskira arba dviviete palata tada vyras geli pasilikti nakciai. Jei kita karta vel teks gimgyti su cezariu butinai reikalausiu,kad vyras nakvotu ir kad leliuka paliktu mums. Turiu toki itarima, kad mano vaika pamaitino is buteliuko, del to jis man papuko nelabai ima ir tenka nusitraukineti. o jei blogai jautiesi po cezario antra nakti taip pat vaika gali paimti.

VGN naujagimius aitina is plastmastmasiniu vienkartiniu taureliu, ne is buteliuko. O kad maitina, tai faktas, negi leis leliukui zviegti alkanam kai mama po cp ilsisi.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 07, 17:37)
Sveikos, grįžau iš VGN su TURTU jau smile.gif

Sveikinimai Tau didziausi 4u.gif 4u.gif Dziaugiuosi, kad viskas taip puikiai susikloste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2009 12 08, 10:15)
VGN naujagimius aitina is plastmastmasiniu vienkartiniu taureliu, ne is buteliuko. O kad maitina, tai faktas, negi leis leliukui zviegti alkanam kai mama po cp ilsisi.

Tikrai, VGN naujagimius maitina iš vienkartinių plastikinių taurelių.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 12 08, 13:25)
Tikrai, VGN naujagimius maitina iš vienkartinių plastikinių taurelių.

Džiugu girdėti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2009 12 08, 11:15)

prie mamos tai tikrai zinau, kad maitina is tu taureliu, bet ten, kur buna vaikai paimti, nezinia ,kaip maitina.
Atsakyti
QUOTE(Nekantruolė @ 2009 12 10, 14:23)
prie mamos tai tikrai zinau, kad maitina is tu taureliu, bet ten, kur buna vaikai paimti, nezinia ,kaip maitina.

irgi is taureliu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, pries pora dienu grizome su Turteliu is VNG. Karantino nejautem. Gavom mokama nauja palata. super. svaru nauja silta. 313 palata thumbup.gif. Siaip su palatom problematiska, nes pvz. sestadieni gimde 14 mamyciu. ir daugelis nori mokamos, juk ne tokie dideli pinigai.
Vyras gyveno kartu, jis galejo iseiti ir grizti kada nori. sekmes visoms, jei daugiau kuo galesiu padeti i az, nes nebeaktuali si tema tongue.gif
Atsakyti
o gal kas ka girdejot del karantinu? kada jie zhada baigtis??
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 12 11, 13:39)

Kai valdžia leis wink.gif

šiaip nėra blogai tie karantinai. Bent jau ramu ligoninėje. Ypač kai guli dvivietėj palatoj su kaimynka, ir vos ropšties iš lovos su susiūtu klynu.
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 12 11, 13:39)

kol kas dar karantinas. Buvau šiandien galutinai dėl cp, kuris numatytas pirmadienį, apsitart. Tai ir gydytojos užklausiau ir visur ant durų kabo užrašai.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 12 11, 16:43)
Kai valdžia leis wink.gif

šiaip nėra blogai tie karantinai. Bent jau ramu ligoninėje. Ypač kai guli dvivietėj palatoj su kaimynka, ir vos ropšties iš lovos su susiūtu klynu.

jooo, gal is tikro gerai g.gif tai reik spet kol dar ramu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 12 11, 19:49)
jooo, gal is tikro gerai  g.gif tai reik spet kol dar ramu smile.gif)

gal nebent jei CP daro gali būti liūdna penkias dienas gulėt. Bet jei gimdymas sklandus... aš ten viso labo dvi naktis nakvojau smile.gif
Atsakyti