Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 5 tema

Prieš porą savaičių gimdžiau VGN, buvau iš pradžių nemokamoj keturvietėj palatoj, paskui mokamoj, ir nieko panašaus nemačiau - visur buvo švaru ir tvarkinga, palatos suremontuotos smile.gif
Atsakyti
As noriu mamyciu pasiklausti del leliuko daiktu...
Sakykit, kiek drabuzeliu leliukui ir kokiu pasiimti. Nes prisidejau skirtingu dydziu ir storumo, bet kazkaip daug gaunasi. Norisi kuo maziau daiktu prisikraut...
Ar reikia viso pakio sauskelniu?
Kokiu drabuzeliu reikia dar gimdykloj? Atskirai isidejau pora pampersiuku, vilnones kojinytes ir medvilnine kepuryte. Ar VNG aprengia savais drabuziais?
Atsakyti
QUOTE(*Ausryte* @ 2009 12 06, 20:36)
Sakykit, kiek drabuzeliu leliukui ir kokiu pasiimti. Nes prisidejau skirtingu dydziu ir storumo, bet kazkaip daug gaunasi. Norisi kuo maziau daiktu prisikraut...
Kokiu drabuzeliu reikia dar gimdykloj? Atskirai isidejau pora pampersiuku, vilnones kojinytes ir medvilnine kepuryte. Ar VNG aprengia savais drabuziais?

VGN mums liepė duoti savus drabužėlius. Gimdykloj užtenka vieno pampersiuko, vilnonių kojinyčių reikia, kepurytės, marškinėlių, šliaužtinukų. Mes dar turėjom ir švarkelį, aprengė ir juo.
Pampersų turėjom visą pakuotę, ne pačią didžiausią, aišku, ir kadangi mus išleido namo po trijų, o ne po dviejų parų, tai dalį parsivežėm, bet ne tiek jau ir daug jų liko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukez @ 2009 12 06, 21:43)
VGN mums liepė duoti savus drabužėlius. Gimdykloj užtenka vieno pampersiuko, vilnonių kojinyčių reikia, kepurytės, marškinėlių, šliaužtinukų. Mes dar turėjom ir švarkelį, aprengė ir juo.
Pampersų turėjom visą pakuotę, ne pačią didžiausią, aišku, ir kadangi mus išleido namo po trijų, o ne po dviejų parų, tai dalį parsivežėm, bet ne tiek jau ir daug jų liko  tongue.gif

Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif Tai įsidėsiu atskirai ir drabužėlius pirmuosius.
Ech, kraustau tas tašes jau keliną kartą ir vis neaiškumų iškyla, vis ko nors pritrūksta. Nors kai reiks važiuot, tai vyras visų daiktų per kartą greit ir nepaneš doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ausryte*: 06 gruodžio 2009 - 21:45
QUOTE(Jurgitukez @ 2009 12 06, 16:58)
Prieš porą savaičių gimdžiau VGN, buvau iš pradžių nemokamoj keturvietėj palatoj, paskui mokamoj, ir nieko panašaus nemačiau - visur buvo švaru ir tvarkinga, palatos suremontuotos smile.gif

Tai aš pati gimdžiau praeitų metų vasarą smile.gif Tuo metu kaip tik remontai vyko, tai tikiu, kad turėjo vaizdas pagerėt. Bet netikiu, kad valo ten geriau, nei tada, kai aš gimdžiau schmoll.gif Tiesiog kol dar remontas šviežias ir neapskreto tos sieno, tai ir geresnis vaizdass. Praeis keli meteliai ir vėl viskas taip atrodys. Nebent valytojos pasikeistų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 07 gruodžio 2009 - 09:34
Remontai ten tebevyksta, ir ne tik fasado, bet ir viduj. Gerai, kad man dvi dienos iš trijų ten praleistų buvo savaitgalis, nes pirmadienio rytą pažadino statybininkų garsiai paleistas radijas ir skardūs balsai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ausryte* @ 2009 12 06, 20:36)

skaiciuokite, kad per diena susinaudos apie 6-7 pamperius. gulesite max tris paras, jei viskas gerai ir ne cezaris.
gimdykloje vaikui tureti pampersa, vilnos kojinytes ir kepuryte isvirksciom siulem (aprengia gimdymo namu drabuziais, jusiskiais perrengs pogimdyvineje po prausimo - nebent pareiksite nora, kad rengtu jusiskiais pries prausima).
tiesa, pastebiu, kad klausimai ir info vis kartojasi ir kartojasi - perzvelkite bent kas antra temos puslapi, jei kiekvienam neturite laiko - tikrai rasite atsakymus i visus rupimus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

as norejau pasidometi del epidurinio nuskausminimo VGN smile.gif buvau ten nuvaziavus ir man pasake, kad jei noresiu epiduro, tai reikia ji nusipirkti paciai ir tureti su savimi g.gif ir dabar net nezinau ka daryti, nes noreciau pagimdyti be epiduro, bet ne visada buna kaip nori... tai va ir galvoju ar pirkti ta epiduro rinkini ar ne? Nes jei neprireiks, tai bus ismesti pinigai g.gif o jei prireiks - negi nepadarys, jei neturesiu savo??? doh.gif be to net nezinau kokioj vaistineje jo buna pirkti? Akropolio Eurovaistineje man pasake, kad tokiu dalyku pas juos nera... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 07 gruodžio 2009 - 11:45
QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 07, 10:43)
Sveikos,

as norejau pasidometi del epidurinio nuskausminimo VGN  smile.gif  buvau ten nuvaziavus ir man pasake, kad jei noresiu epiduro, tai reikia ji nusipirkti paciai ir tureti su savimi  g.gif  ir dabar net nezinau ka daryti, nes noreciau pagimdyti be epiduro, bet ne visada buna kaip nori... tai va ir galvoju ar pirkti ta epiduro rinkini ar ne? Nes jei neprireiks, tai bus ismesti pinigai  g.gif  o jei prireiks - negi nepadarys, jei neturesiu savo???  doh.gif  be to net nezinau kokioj vaistineje jo buna pirkti? Akropolio Eurovaistineje man pasake, kad tokiu dalyku pas juos nera...  schmoll.gif

as kazkaip nezinau. kai jau buvau susiruosusi eiti pasikalbeti, apsiziureti i VGN, prasidejo epidemijos, karantinai ir pan. Tad nebuvau viduj, ir neteko kalbeti su niekuo. Telefonu - nieko nesake apie epiduro nusipirkima ar pan. Viena akusere, kuri privacioje klinikoje dirba, kur lankausi nestumo metu, paminejo tik kad jei nesunku, butu gerai nusipirkti "ringeri" ar kaip jis ten...

susiduriau, kad tikrai skirtinga informacija pasiekia is to pacio personalo ten dirbancio, ka reiktu tureti su savimi, o visko juk nesusipirksi.

Tad kazkaip galvoju, kad per daug jaudintis nereikia, viska ko reikes jie juk tikrai tures, na o jei paprasys atpirkti ar pan - tai tuomet ir bus matyt, reiks, tai atpirksime.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2009 12 07, 11:43)
Sveikos,

as norejau pasidometi del epidurinio nuskausminimo VGN  smile.gif  buvau ten nuvaziavus ir man pasake, kad jei noresiu epiduro, tai reikia ji nusipirkti paciai ir tureti su savimi  g.gif  ir dabar net nezinau ka daryti, nes noreciau pagimdyti be epiduro, bet ne visada buna kaip nori... tai va ir galvoju ar pirkti ta epiduro rinkini ar ne? Nes jei neprireiks, tai bus ismesti pinigai  g.gif  o jei prireiks - negi nepadarys, jei neturesiu savo???  doh.gif  be to net nezinau kokioj vaistineje jo buna pirkti? Akropolio Eurovaistineje man pasake, kad tokiu dalyku pas juos nera...  schmoll.gif

Siaip kiek esu girdejusi, jei noresi, padarys tau epidiura, bet po to gali paprasyti ji atpirkti. As irgi galvoju juo pasinaudoti, todel nusipirkau is anksto del sventos ramybes. Is tikruju ju yra ne visose vaistinese. As pirkau Antakalnio poliklinikos vaistineje, dar zinau, kad tikrai buna vaistineje prie VGN. Rinkinys kainuoja apie 42 lt.
Atsakyti
Vat tame ir esme, kad pasake jog ringeri galima bus atpirkti jei jo reiks, o epidurini rinkini liepe tureti is anksto g.gif tai galvoju, kad gal reikia kokioj budincioj vaistineje pasidometi ar turi, jei turi - tai problema isspresta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos busimo mamytes.
Noriu pasidalinti savo patirtimi. is VGM namu grizome penktadieni. Man dare cezari. Tai tom, kurioms bus cezaris vaikui is rubeliu reikia paruosti tik kepuryte, kojinaites ir pamperiuka.
Jokiu vaistu ar ringeriu man pirkti ar atpirkti nereikejo. Labai siulyciau visoms nusipirkti ir pora pampersu triusikeliu tipo, nes labai patogu buvo po operacijos ir siaip manau labai patogu visoms pagimdziusioms, nes busi tikra, kad jokioje baloje negulesi. Man is savo rubu reikejo tik chalato ir slepeciu. Marskinius dave. Beto kiekviena diena i palata ateina moteriske ir klausia ar nieko nereikia is patalines (pasikeitimui) tai pas ja paprasykit kad duotu naujus svarius, nes prakaitas begs upeliu, kai maitinsite. Taip pat siulau su savimi kas turite pasiimti pientrauki, nes kai issprogs krūtinė bus labai sunku ja suminkstinti, o jausmas toks kad ji tuoj tuoj susprogs.
Siaip personalas ten tikrai labai fainas, tik pediatre, kuri kiekviena diena ateis paziureti leliuka labai yra nemaloni moteriske. siaip lygtais viska pasakiau jei ka klauskite pabandysiu atsakyti i klausimus.

Sekmes belaukiant savo angeleliu 4u.gif
Atsakyti