QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 20, 10:42)
Kodel manau?.. Todel kad dauguma mane laiko blogu zmogumi, kuris griauna seima. Todel kad manau jog neatsiras toks zmogutis su kuriuo as busiu laiminga. Juk as ne siaip panele, as esu mama. Kam tokia reikalinga?!...
Vyras vis kartoja kad as gailesiuos kad ji palikau, daznai sako - va liksi viena, nesurasi tu geresnio uz mane. Sako kad as sunkus zmogus, kad nieks nenoretu salia saves tokios turet. Daznai kalba ir apie gyvenimo uzbaigima nes zino kad as gailestinga.. As pati jau pastebiu kad per daug susileidziu, bet kai matau zmogaus asaras, kancia, man plysta sirdis..
Vyras vis kartoja kad as gailesiuos kad ji palikau, daznai sako - va liksi viena, nesurasi tu geresnio uz mane. Sako kad as sunkus zmogus, kad nieks nenoretu salia saves tokios turet. Daznai kalba ir apie gyvenimo uzbaigima nes zino kad as gailestinga.. As pati jau pastebiu kad per daug susileidziu, bet kai matau zmogaus asaras, kancia, man plysta sirdis..

As irgi jau nebe nekalta panele, o jauna mama, bet del to mano moteriskumas ne kiek nenukentejes, gal net sustiprejas, ir man ne minties nekilo, kad liksiu viena

Yra galybe pavyzdziu kai, vienos vaikus auginancios mamytes, susikuria saunia seima.Mesk tas mintis, su vaikuciu tu kai kam gali pasirodyti dar zavesne

Vyrams jau esami vaikai niekada nebuvo kliutis, nebent butu koks mamyciukas, kuriam mama uzdraustu prasidet su mergina turincia vaikuti.
Del seimos griovimo;

Zinai, geros seimos niekas negali sugriauti.
Vyras jauciasi praspirtas, del to tau tokiu budu kersija, jokiu budu nepasiduok jo manimuliacijoms.Jis jaucia tavo silpnas vietas ir kas i jas tol kol tu leisiesi.
Jei man mano buves ka panasaus kalbetu, apie tai kad su manim nieks nenoretu but, as ji pasiusciau nx,