Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 23, 13:44)
Taip, vaikus gimdome ne sau o pasauliui  4u.gif

Siandien tik nervu prisitampiau kiek per visa savaite nebuvau istampiusi.. Zmones kalba kad as turiu meiluzi, ne meiluzi, o du meiluzius!! O kalba pradejo vyras!!! Dabar tie, kurie man paskutiniuoju metu tikrai padejo tures jaustis nejaukiai nes kitu akimis - jie isarde musu seima!! Dieve, kokia nesamone. Toks jausmas kad turiu visiskai atsiriboti nuo draugu pagalbos, uzsidaryti savyje ir neprisileisti jokio zmogaus artyn. Taip uzsiutau.. Dar pora naktu ir vyro cia nebebus..

O 4u.gif Tur būt Jūsų vyras mano ex brolis g.gif
Labai Jus suprantu. Kažkada ir man tokia situacija buvo. Pats nei velnio nepadėdavo, tai tais meilužiais tapo net draugių vyrai. Gerai, kad draugės tik pasijuokė iš durniaus ir tiek. Bet kita problema-miestelis pas mus mažas... doh.gif tai kas manes artimiau nepažinojo ojojoj ko aš tik neprisiklausiau. Galima nekreipti dėmesio, nes artimi žmonės buvo kartu ir suprato, bet kaip sunku 'NEKREIPTI DĖMESIO' Blogiausiai, kad vaikai nuo to taip pat kentėjo. Tipo va mama tokia ir kitokia buvo net kai kurios mamos uždraudę draugauti su mano dukra. Na bet viskas susideliojo i savo vietas, kai jį palikau ir išėjau su visais vaikais, tai ką jūs manot trečioj dienoj pas jį jau gyveno jaunutė dailutė panelė...
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2009 10 23, 20:25)
Blogiausiai, kad vaikai nuo to taip pat kentėjo. Tipo va mama tokia ir kitokia buvo net kai kurios mamos uždraudę draugauti su mano dukra. Na bet viskas susideliojo i savo vietas, kai jį palikau ir išėjau su visais vaikais, tai ką jūs manot trečioj dienoj pas jį jau gyveno jaunutė dailutė panelė...

Nu blam kaip buna!!! Tikrai zmones kai kurie negailestingi, negalvoja kad ju nefaktiskos kalbos paveikia ta zmogu, jo artimuosius ir ypatingai vaikus. Vaikai vaikam kartais buna ziauresni nei suaugusieji... Bet tu saunuole kad isejai, o dar ir matai - neuzilgo vyrukas su kita. Fui blink.gif
Atsakyti

Sveikutes, siandien man buvo gan itempta ir sunki diena. Visa diena vyras krapstesi, kraustesi.. Tai ta daikta, tai ana.. Ar galiu paimt ta, ar galiu ana.. Visalaik asaros akyse. Man is to gailescio net galva apsisuko... Poto buvo graudziausia akimirka kai paeme suneli i rankas ir kalbejo jam, kad tetukas iseina, kad nebebusim visi kartu, kad.., kad.. kad.. Tada isvaziavo. Dabar tylu, ramu. Susikaustymas nuslugo. Butu taip gera pabut kartu su kuo nors, su sese, su teta.. ar dar kuo nors, bet siuo metu artimu nera kurie galetu buti kartu verysad.gif
Turiu gyvenime viena svieciausia zvaigzdute - sunu.. Del jo stengiuosi "nenuproteti". Vis mastau.. kas bus po menesio, po dvieju.. Ar kazkas paikeis, ar tikrai darau gera sprendima kad nepuoliau iskart prie popierizmo o tik paprasiau kad iseitu, kad leistu man pabuti vienai?.. Paprasiau, vadinasi man to reikejo.. Gavau. Dabar man daug daug stiprybes reikes. Bet as tikiu. Pasitikiu savimi. Tai mane daro stipresne...
Parasiau ka norejau.. Noreciau gal daugiau, bet ne rasyti o pasakoti.. Kalbetis..
Pirmakart nutiko taip kai as norejau: as cia, namuose, viena be vyro. Tik pirma diena. Ir ji sunki...
Atsakyti
Linkiu jums kuo didžiausios stiprybės 4u.gif
Atsakyti
aš, panašu, esu gerokai vyresnė už Jus, bet mokausi iš Jūsų stiprybės, ryžto... Stebiuosi Jūsų išlaikytomis emocijomis. Laikykitės... Panašu, kad bus sunku... Bet svarbiausias žingsnis žengtas.
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 25, 23:13)
Pirmakart nutiko taip kai as norejau: as cia, namuose, viena be vyro. Tik pirma diena. Ir ji sunki...

viskas bus gerai, tik nepasiduok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien man buvo gan itempta ir sunki diena. Visa diena vyras krapstesi, kraustesi.. Tai ta daikta, tai ana.. Ar galiu paimt ta, ar galiu ana.. Visalaik asaros akyse. Man is to gailescio net galva apsisuko... Poto buvo graudziausia akimirka kai paeme suneli i rankas ir kalbejo jam, kad tetukas iseina, kad nebebusim visi kartu, kad.., kad.. kad.. Tada isvaziavo. Dabar tylu, ramu. Susikaustymas nuslugo. Butu taip gera pabut kartu su kuo nors, su sese, su teta.. ar dar kuo nors, bet siuo metu artimu nera kurie galetu buti kartu  verysad.gif
Turiu gyvenime viena svieciausia zvaigzdute - sunu.. Del jo stengiuosi "nenuproteti". Vis mastau.. kas bus po menesio, po dvieju.. Ar kazkas paikeis, ar tikrai darau gera sprendima kad nepuoliau iskart prie popierizmo o tik paprasiau kad iseitu, kad leistu man pabuti vienai?.. Paprasiau, vadinasi man to reikejo.. Gavau. Dabar man daug daug stiprybes reikes. Bet as tikiu. Pasitikiu savimi. Tai mane daro stipresne...
Parasiau ka norejau.. Noreciau gal daugiau, bet ne rasyti o pasakoti.. Kalbetis..

Kitaip ir būt negalėjo, pripranti prie to,kaip yra, ir nors tavęs tai netenkina, bet esi pripratus, žinai ko tikėtis, žinai ką pasakys, o dabar viskas, nebus kas sako, nebus net balso, atrodys, kad gal ir nebuvo taip viskas blogai, nes jis buvo šalia, o tai reiškia, kad nors ne viena buvai, ir tas vienatvės jausmas dabar ilgai kankins... tikrai nepakenktų draugė ar kitas artimas žmogus, su kuriuo galėtum tiesiog pabūt kartu, pakalbėt, o gal net nekalbėt, pažiūrėt filmą, pasivaikščiot, pažvelgt į viską kitaip, jau iš naujo gyvenimo taško console.gif 4u.gif
Atsakyti
console.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien man buvo gan itempta ir sunki diena. Visa diena vyras krapstesi, kraustesi.. Tai ta daikta, tai ana.. Ar galiu paimt ta, ar galiu ana.. Visalaik asaros akyse. Man is to gailescio net galva apsisuko... Poto buvo graudziausia akimirka kai paeme suneli i rankas ir kalbejo jam, kad tetukas iseina, kad nebebusim visi kartu, kad.., kad.. kad.. Tada isvaziavo. Dabar tylu, ramu. Susikaustymas nuslugo. Butu taip gera pabut kartu su kuo nors, su sese, su teta.. ar dar kuo nors, bet siuo metu artimu nera kurie galetu buti kartu  verysad.gif

Sveikute, pasielgiai kaip labai stipri moteris..sveikinu, naujas etapas prasidejo..tik svarbu nesustoti..labai gaila kad nera nieko kas sia sunkia akimirka padetu atsitiesti..bet tas kas musu nepalauzia, padaro mus stipresniais as labai gerbiu tokius zmones kurie sugeba ne tik kalbeti, bet ir veikti...
nera ko gailetis..nes siame gyvenime musu tikslas yra atrasti "tai kas mes istikru esame" ir tai vienintelis svarbiausias tikslas..bet ji ir pasiekti galime tik gyvenadmi, bandydami, klysdami, taisydami ir budami drąsūs, o tu tokia ir esi 4u.gif
Atsakyti
Sekmadienio vakara vyrui issikrauscius, buvo sunku del tustumos. Taip, kaip kulka sake, buvau pripratusi prie zinojimo ko tiketis, ka sakys, kam priestaraus. Bet pirmadieni isauso nauja diena. Ir as per visa diena tiek apsisukau namuose kiek dar nebuciau pagalvojus: Visas dulkes nuo visu kampeliu ir aukstensiu vietu nuvaliau, daugybe senu daiktu ismeciau, sukeiciau baldu vietas kambariuose, persodinau geles i mielesnius didesnius vazonus ir netgi suniuka ismaudziau ir issukavau nors jis trumpaplaukis lotuliukas.gif Vyras vakare atvaziavo musu aplankyti, jis buvo sokiruotas aplinkos pasikeitimu. Graziai pakalbejom, pazaide jis su sunumi ir paprase leisti sianakt cia pasilikt nes pirma naktis vienam kambarelyje tarp keturiu sienu jam buvo bemiege. Leidau. Va siryt isleke i darba pasiemes dar kelis savuosius daiktus. As geriu rytine kava ir minciu galvoje labai daug ka dar patvarkyti, ka dar pakeisti, ka prideti..
Dar tiek energijos seniai nebuvo. Jauciuosi gerai rolleyes.gif
Papildyta:

Ir aciu jums visoms, merginos, moterys ir mamytes. Labai smagu isklausyti jusu nuomone, pasidalinti man savo jausmais, skausmais. Nemaniau kad kada nors zengsiu si zingsni, bet dabar lyg butu pirmasis atsidusimas, gilus atokvepis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 27, 09:36)
paprase leisti sianakt cia pasilikt nes pirma naktis vienam kambarelyje tarp keturiu sienu jam buvo bemiege. Leidau.

Neleisk kad tai taptu iprociu ax.gif vyro uzvaziavimai ir pasilikimai gali buti kaip tikrinimas,ka tu veiki,ir su kuo tu veiki... tiesiog pastebejimas..negrimzk atgal.

o del viso kito,tai saunuole...man baldu perstatymas labai patinka,i metus karta tikrai sukeiciu kazka vietom..iskart kazkas pasikeicia ir viduje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 27, 11:20)
Neleisk kad tai taptu iprociu  ax.gif vyro uzvaziavimai ir pasilikimai gali buti kaip tikrinimas,ka tu veiki,ir su kuo tu veiki... tiesiog pastebejimas..negrimzk atgal.

As irgi susimaciau apie tai, kai jis paprase pasilikt, galvoju.. Tiek to siandien leisiu, kitu kartu nebus. Visvien maciau kaip jam sunku buvo kraustytis, kaip jis atrode prisleges, isivaizdavau kaip jaustusi kai sakyciau: "Vaziuok i savo namus, negali cia likt". Del savo zengto zingsnio nesigailiu ir negalvoju apsigalvot, bet jam irgi reikia po mazumele priprast prie atskiro gyvenimo. Dar vakar.. Jis pasake kad porai menesiu mane paliks ramybeje kad galeciau pabuti viena bet po nauju gris atgal cia gyvent. Nes pasikeis. Pasakiau kad negris jei as to nenoresiu...
Atsakyti