Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

Labas rytas visoms.. Siandien jauciuosi prastai, visa nakti vien kosmarus sapnavau, maziukas kas valanda budinejo.. Vakar isvis tokia bjauri diena buvo. Netoli manes gyvena teta, tai ji zino kad skiriames bet nenori kistis, isklausyti.. Isvaziavo ji pas kita mano teta ir papasakojo, zzodziu nezinau kaip visa tai pateike, bet papasakojo apie mano skyrybas.. Neuzilgo skabina tos kitos tetos dukra, mano bendraamze pussesere, kuri jau senokai man neskambino: "Sveika, kaip seniai kalbejomes, pasiilgau as taves, sugalvojau paskambint"... Is kart supratau kad tai ne nuosirdus pokalbis, pakalbejom apie mano leliuka, apie jos vedybini gyvenima (pries 3men istekejo). Kadangi nesakiau jai nieko kad dedasi su vaiko tevu, ji vis uzduodavo klausimus susijusius su juo. Na pasakiau kad jis cia nebegyvena, ir ji pradejo gilintis. Truputi papasakojau jai kas darosi. Tai taip gavosi, kad ji pakele balsa, pradejo aiskinti kokia as lengvabude, kad nemoku issaugoti seimos vertybes, kad griaunu kitu gerove.. Pratrukau!!! Ji niekada manes nepaklause kodel as taip blogai jauciuosi, kodel as taip kenciu, kodel manyje pyktis verda, kodel as visso sito nebenoriu.. Suprantu kad seima - didziule vertybe, ja noreciau issaugoti jei matyciau kad vaiko tevas pasikeis, jei zinociau kad dar yra kazkokie jausmai manyje, kad yra noro... Ak pussesere.. O taip tikejausi isklausymo.. Kad ir tik nuosirdaus pakalbejimo..
Dar drauge.. Kuri lyg visalaik palaike mane, tiems, kuriu as nepazistu, papasakojo kad va skiriasi drauge, ji nesugeba pasikeisti, jai reikia gydytis. Zodziu kai buvo su manim - visapusiskai palaike, patarinejo.. Jau seniai supratau kad jai patinka mano vyras. Ji nori mane apjuodint kad jei kartais sueitu su mano vyru visi negalvotu - vaje koks vyras, kaip ji gali su juo.. Tada visi sakys: Va kokia buvo baisi zmona, kaip gerai kad vyras tokia kita susirado. Dieve, kaip as nekenciu dviveidziu veidmainiu!!!
O dar vakar visiskai pratrukau kai "tevelis atvaziavo vaiko aplankyt". Vel spaudimas, vel asaros, maldavimai.. Sake kad nors ir as nenoriu jis gris cia, atgal. Nes kitoj vietoj jis negali buti.. Suprantu ji, niekada vienas negyveno. Jam smugis. Bet laikas suaaugti!!
Visada buvau miela, visada bandziau viska graziuoju, ramiai, visada kitiems pagelbedavau, buvau nuosirdi, bet atrodo vistiek mane dauguma "apsiko". Jauciuosi taip, kad dabar busiu bjaurus zmogus. Jokiu mielu zodziu. Bus aiskiai, tiesiai sviesiai, grieztai viskas pasakyta. Elgsiuos kitaip, nes man jau gana tokiu nesamoniu. Pasakiau nenoriu, vadinasi nenoriu. Tikriausiai reikia ausis gerai praplaut vaiko tevui ir "gera nerudijancia vini i galva ikalt". Nes kitaip nematau iseities unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 10:01)
Vakar isvis tokia bjauri diena buvo.

Zinai o as pagalvojau,kad visai tau viskas i gera isejo vistiek..aisku neatrodo dabar gal taip,bet: atsisijojo tie,kurie nebuvo tikri nei draugai nei artimieji mirksiukas.gif patikek kai is tavo gyvenimo iseis visi "parazituojantys" zmones-viskas taps aiskiau ir paprasciau...tik tu atmink: NIEKADA NIEKAM NIEKO NEPRIVALAI AISKINTI... nuo tokiu asmenu tik atsiribok..o tokius "draugus" mintyse palaidok ir uzmirsk cool.gif ...
Jo miela ir pukuota gyvenime neissikovosi vietos biggrin.gif teks tapti truputi svelniai sakant "suka",kad kai kurie suprastu,kad tau ant galvos sikti uzteks cool.gif ... apie vyra tai nekomentuosiu,jo scenarijus aiskus ir taip buvo ax.gif ... tiek jam tas sunus ir rupi matyt...

zodziu laikykis,maziau pasakok bele kam kaip kas,vistiek kiekvienas galvos kaip jam pasvies...
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 10:01)
Labas rytas visoms.. Siandien jauciuosi prastai

va kaip puikiai pasirodo zmones tikruoju savo veidu doh.gif tu dziaukis tiktai, nes dabar po truputi atsirinksi su kuo bendrauti, o kuriems parodyti nugara mirksiukas.gif puikiai suprantu, kad tau dabar skaudu - kaip gali draugai ir artimieji i tavo silta bendravima atsakyti piktais zodziais uz akiu...as ir pati net asaru esu praliejus del tokiu apkalbinejimu, tik kai jau buvo per daug sunku paciai, tai tiesiai i akis pasakiau tam zmogui, kad zinau, ka sneka ir kad neteisingai sneka, tada pastaciau ta zmogu i baisiai nepatogia padeti, nes pasakiau prie kitu ir manau, tada buvo siokia tokia pamoka, kad cia kiekvienas man ant galvos ir nelips...!
Kuo tu esi blogesne, kad tave turetu su purvais maisyti? Del to, kad nusprendei palikti ta veltedi, kuriam yra 30 metu, o elgiasi kaip nebrendyla? Tegul turisi jį kita ("drauge"), dar palinkeciau geros kloties tiesiai i jos veidmainiskas akis cool.gif pati megstu atviruma ir noriu, kad su manim bendrautu atvirai, jei nepatinka kas nors, sakyk i akis, o ne eik ir lok apie tai, ko neismanai!! Ar ne taip? g.gif
Dabar tiesiog noriu tave palaikomai stipriai apkabinti, nes zinau, kad tokiais momentais reikia, kitu palaikymo mirksiukas.gif Manau cia musu dauguma ir mes su tavimi!!! Nuosirdziai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 09:01)
...
  Visada buvau miela, visada bandziau viska graziuoju, ramiai, visada kitiems pagelbedavau, buvau nuosirdi, bet atrodo vistiek mane dauguma "apsiko". Jauciuosi taip, kad dabar busiu bjaurus zmogus. Jokiu mielu zodziu. Bus aiskiai, tiesiai sviesiai, grieztai viskas pasakyta. Elgsiuos kitaip, nes man jau gana tokiu nesamoniu. Pasakiau nenoriu, vadinasi nenoriu. Tikriausiai reikia ausis gerai praplaut vaiko tevui ir "gera nerudijancia vini i galva ikalt". Nes kitaip nematau iseities  unsure.gif

Sveik,
puikiai tave suprantu - susidūriau ir su "draugių" komentarais ir su giminaičių "palaikymu"... Gal tik mano situacija kiek aštresnė, nes vyras turi meilužę...
O dėl pačios gerumo ir švelnumo - ir aš turiu tokią bėdą -- stengiuosi visas problemas sutvarkyti gražiuoju, vis tolerantiškai, vis supratingai... doh.gif
Ir ką - ne tik ant galvos užlipo, ne tik kojas susikėlė, bet dar ir apšiko gun_bandana.gif
Kad ir kaip būtų sunku - reikia patapti "blogiete", rėžti tiesiai į akis, pulti anksčiau, nei užpuls tave... Tik taip išsikapanosi iš šitos žiaurios situacijos...
Svarbiausiai - neįsileisk į sielą gailesčio sau (netapk auka), geriau jau būti "suka", būti bjauria ir siutėti -- tada emocijos tavęs neslopins, o padės žengti į priekį thumbup.gif

To linkiu tau 4u.gif
... ir sau...
Atsakyti
Aciu Jums, Paradoksuale 4u.gif Ekaja 4u.gif Vilusa 4u.gif daug palaikymo ir geru patarimu gaunu is Jusu. Jusu teisybe, kad tik tokiomis aplinkybemis isryskeja zmones, kurie arba lieka toliau tikrais draugais ir atrimaisiais arba patampa vos ne priesais uz akiu..
Man reikejo pasisemti daug ryzto ir stiprybes kad zengciau si zingsni apie kuri svajojau jau seniai, o dabar turesiu pasisemti dar daugiau stiprybes ir kantrumo kad atsilaikyciau visu kitu spaudimui, neteisybei..
As turbut "suka" nemoku buti, bet teks ismokti del saves. Neleiskiu kitiems lipti ant manes ir tuolab nesileisiu aiskinimuisi, ne visu reikalas. Tai mano gyvenimas! Mano ir mano mazojo vyruko!
Dziugu, kad cia, SM, pradejau rasyti apie savo situacija, pasirodo, ne tik as isgyvenu ta "bedu turgu". Pasirodo kad dauguma buna vyru naudai.. Keista.
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 29, 12:27)
Sveik,
puikiai tave suprantu - susidūriau ir su "draugių" komentarais ir su giminaičių "palaikymu"... Gal tik mano situacija kiek aštresnė, nes vyras turi meilužę...

Ar drauges ir giminaiciai zino kad vyras turi meiluze? g.gif Netoleruoju to visiskai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 29, 12:27)
Svarbiausiai - neįsileisk į sielą gailesčio sau (netapk auka), geriau jau būti "suka", būti bjauria ir siutėti -- tada emocijos tavęs neslopins, o padės žengti į priekį  thumbup.gif

Mamuk, styprybes reikia ir tau ir man. Tavo pasakymai protingi! Visa tai pritaikyk ir sau 4u.gif Linkiu tau stiprybes 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Cia jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 12:01)
...Ar drauges ir giminaiciai zino kad vyras turi meiluze?  g.gif  Netoleruoju to visiskai  schmoll.gif
...

Kai kurie - žino...
Reikalas tas, kad jis ginasi, neprisipažįsta, o mane durnina, kad prisigalvoju... Vienu metu gana intensyviai ieškojau įrodymų... Jų pakako sočiai, tik ne viskas buvo materialu g.gif Turiu tik atsispausdinusi Skype istoriją (kol dar jis nemokėjo jos ištrinti lotuliukas.gif ) -- labai intymus pokalbis -- ar TAI gerai buvo, kad mažokai laiko turėjo, kad rytoj pakartos, jei "jos pilvas nesusirgs", ir t.t. ir pan...
Kai pakišau vyrui panosėje - žiūrėjo, tylėjo... kai klausiau - ką tai reiškia -- aiškino, kad nežino, neatsimena, neįsivaizduoja... doh.gif Lyg ir žadėjo viską pabaigti, bet tas pasižadėjimas truko tik pusantros paros, kol ji vėl nepaskambino...
Parodžiau anytai - ta tik apreiškė - "šlykštu skaityti"... O ir ką ji gali padaryti, jei ją pažią jis pastoviai nachui siuntinėja...
Dabar jis miega kitame kambaryje, kas vakarą skypinasi su savo meiluže -"Bosu" (ką veikia dieną - nežinau, neseku jo)...
..........
Galiausiai man viskas atsibodo...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 29, 13:36)

Galiausiai man viskas atsibodo...

slykstu ir tiek...negaleciau vienam bute buti net su tokiu...ir ne tame esme kad kita rado,o kad prisipazinti nesugebejo prigautas...pats slyksciausias kito pazeminimas...
o jus skiriates ar dar kazka bandysit taisyt?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 29, 14:36)
Vienu metu gana intensyviai ieškojau įrodymų... Jų pakako sočiai, tik ne viskas buvo materialu g.gif  Turiu tik atsispausdinusi Skype istoriją (kol dar jis nemokėjo jos ištrinti lotuliukas.gif ) -- labai intymus pokalbis -- ar TAI gerai buvo, kad mažokai laiko turėjo, kad rytoj pakartos, jei "jos pilvas nesusirgs", ir t.t. ir pan...

Zinai, man net nereiketu kitiems irodineti kad jis turi meiluze. Jei jau sau paciai viskas aisku vyrui parodau duris, arba pati iseinu jei ne mano namai. Cia yra vyro zmonos zeminimas! Ka jam neuztenka vienos "pyzdutes" (atsiprasau uz toki zodi iskart, bet liezuvio nebevaldau) ??? Tegul valina nx (pyyyp, irgi atsiprasau uz keiksma) pas visas. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Mieloji, nezinau ka tavo vietoj daryciau unsure.gif Visgi nezinau kokia seimoje padetis, kokie santykiai, kokie finansai, tik tu viena zinai kaip gali pasielgti. Ir pasielgk taip kad tai kliutu "per skaudziausias vyrui vietas". Neistikimybes neatleidziama, bent jau as neatleisciau niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 14:40)
Ir pasielgk taip kad tai kliutu "per skaudziausias vyrui vietas". Neistikimybes neatleidziama, bent jau as neatleisciau niekada  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

labai tikslus zodziai thumbup.gif as irgi niekaip negaleciau neistikimybes atleisti...uzgrauzciau negyvai turbut lotuliukas.gif biggrin.gif jam jau butu lengviau iseiti is mano namu nei kesti mano emocini traumavima ax.gif buciau laaaabai ziauri vyrui, kuris mane isdavineja kitam kambary (kad ir skype) doh.gif o jis yra visiska kiaule, dievazi padaryciau ka nors lengvai kerstingo, nelabai legalaus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ekaja @ 2009 10 29, 16:34)
labai tikslus zodziai thumbup.gif  as irgi niekaip negaleciau neistikimybes atleisti...uzgrauzciau negyvai turbut lotuliukas.gif  biggrin.gif  jam jau butu lengviau iseiti is mano namu nei kesti mano emocini traumavima ax.gif  buciau laaaabai ziauri vyrui, kuris mane isdavineja kitam kambary (kad ir skype) doh.gif o jis yra visiska kiaule, dievazi padaryciau ka nors lengvai kerstingo, nelabai legalaus lotuliukas.gif

jį šikantį sutrauktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 10 29, 17:36)
jį šikantį sutrauktų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai prajuokinai, idomios tavo mintys apie nelegalu kersta bigsmile.gif
Bet jei tai is tikruju ivyktu.. Manau manytum ir kalbetum visai kitaip. As nezinau ka tada daryciau, butu skaudu. Bet ir kartu dziaugciausi, nes jis jaustusi kaltas ir lengviau juo atsikratyciau, o ne taip kaip dabar - nekaltas vyras, zmona varo is namu, nesuprantu kodel ir t.t... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 21:40)
nekaltas vyras, zmona varo is namu, nesuprantu kodel ir t.t... ax.gif

ne toks ir nekaltas kad varo ji zmona biggrin.gif
ai svarbiausia tu zinai kas ir uz ka,o kitiems cia maziausiai turetu rupeti..ne ju reikalas... cool.gif
O kaip tavo tevai?? ka jie palaiko?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 23, 12:44)

Siandien tik nervu prisitampiau kiek per visa savaite nebuvau istampiusi.. Zmones kalba kad as turiu meiluzi, ne meiluzi, o du meiluzius!! O kalba pradejo vyras!!! Dabar tie, kurie man paskutiniuoju metu tikrai padejo tures jaustis nejaukiai nes kitu akimis - jie isarde musu seima!! Dieve, kokia nesamone. Toks jausmas kad turiu visiskai atsiriboti nuo draugu pagalbos, uzsidaryti savyje ir neprisileisti jokio zmogaus artyn. Taip uzsiutau.. Dar pora naktu ir vyro cia nebebus..

Ko cia pykti, zmones pasirodo teisybe kalba ir patvirtina taisykle, kad be jokios priezasties nieko nebuna:

QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 07 28, 13:16)
Man taip sunku, net nezinau ka daryt toliau?.. Turiu vyra, turiu sunu kuriam bus 4men. Vyras be galo myli mus abu, bet as... O viskas prasidejo taip..
Draugavau as su vienu kelis metus, tai pirmoji meile. Pavydas, pykciai, pramogos padare savo, buvom jauni, neissiduke ir issiskyrem... Tada mano seima - tetis, mama, sesuo isvaziavo gyvent i svedija, as negalejau nes studijavau univere, nenorejau palikt mokslu tai likau visiskai viena. Turejau drauga kuris baisiai isgyveno skyrybas su savo mylimaja, septynis metus isdraugavusi ji paliko del kitosss!!! Kazkaip tada savaime draugas tapo vaikinu.. Poto ir vyru.. Dabar ir mano sunaus tevu... Jis laimingas, turi gyvenimo tiksla. Bet as vel sutikau ta zmogu, ta pirmaja meile. Vel grizo visi jausmai jam. Jis labai nori vel su manim viska is naujo pradeti. Jis sutinka mano sunu myleti saip savo, auginti.. Mes taip beprotiskai mylim vienas kita ir man baisiausia yra tai kad mano vyras vel bus iskaudintas. Nebezinau ka daryti.. Nuo jo tai slepiu jau antra menesi.. Mes jau du menesius nesimylim, vyras pyksta del to ant manes bet as negaliu.. Negaliu jam atsiduoti kai visos mintys, visi sapnai apie pirmaja meile. Kai zinau kad ir pirmoji meile mane myli be galo.. Ar man aukotis del vyro ir del sunaus? sad.gif

O susitikau su pirmaja meile tada kai vyras sugalvojo su draugais islekti i gamta prie ezeru, mane paliko viena su vaiku.. Jei nebutu isvaziaves nebutu to susitikimo vakaro ir gal toliau gyvenciau kaip ir anksciau..
Man jau slenka plaukai is nevilties, nera apetito... Daznai guliu lovoj, neatsakau i draugu skambucius.. Nenoriu susirgt depresija bet jauciu kad ja jau sergu..

Atsakyti