Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

sveikos panos, net nezinau nuo ko pradeti..
vat jus man pasakykite trecias asmuo santykiuose krize ar cia jau vsio ragas seimai, jau nebezinau kai pykstu rodos vsio ciumpu vaikus ir palieku as ta savo vyreli, o kai nuslugsta tai imu apie finansine puse mastyti: darbo tokio pastovaus ir garantuoto nera, ai ka cia kalbeti juk nevista esu issivartyciau. vienu zodziu pati pasimetus esu ir jau nebezinau, norisi tos seimos bet norisi ne statuso, o tikros geros seimos....ai jau sapalioju cia atsisedus, doh.gif matomai vsio laikas i lova.
panos beje as mokinu anglu kalbos per skype tik negalvokite kad jei per skype tai nerimta rezultatai yra.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 10 30, 02:08)
Ko cia pykti, zmones pasirodo teisybe kalba ir patvirtina taisykle, kad be jokios priezasties nieko nebuna:

As apie tai jau rasiau pries pora savaiciu:
Skirtis su vyru jau panorejau tada kai buvau 4-5men nestumo... Bet taa vienatve kai nera tevu, sesers ir kitu brangiu zmoniu salia zude. galejau remtis i vyra tik.. Kai pagimdziau pajutau dar stipresni nora skirtis. Supratau, kad kai nemyli zmogaus jo minusai ar darimai kazko tiesiog pradeda nervinti. Tada galvoji - as jo nemyliu, kodel jis gali man vadovaut.. To negalima, ano negalima, su tuo nebendrauk, su anuo nebendrauk.. Vasara sutikau zmogu su kuriuo anksciau lyg siejau savo gyvenima bet taip gavosi kad musu keliai issiskyre, ta diena mes tiek apie viska kalbejomes..Tada as issiliejau.. Jis prisipazino kad vis dar manes neuzmirso, kad turi vilciu susigrazinti tai ka prarado. Tas zmogus mielas mano sirdziai. Pradejau idealizuoti tolimesni gyvenima, tiketi kad pirmasis mane padarys laiminga. Tada ir rasiau pacia pirmaja savo temele supermamoj, tada svaigciojau apie meile, kurios taip norejosi.. Sulaukiau daug nuomoniu, patarimu, kritikos.. Masciau labai daug, su pirmaja meile negyvenom kartu, nesidalinom butiniais rupesciais, pagalvojau dar ir apie sunu, kad jis bus nelaimingas jog salia ne tevas o kitas. O dar ir jo ir jo artimuju spaudimas padare savo. Sutikau kad vyras pasiliktu, pazadejau nebegalvoti apie skyrybas. Nutraukiau visus bendravimus su pirmuoju, nors nieko artimiau ir nebuvo kaip vienkartinis susitikimas ir poto kasdienines sms zinutes. Vel uzsidariau savyje, vel pradejau peikti kad neisdrysau zengti sio zingsnio, kad vel as priklausoma nuo zmogaus kuriam meiles isvis nebera. Praejo du menesiai, pasisemiau stiprybes, apmasciau viska, pradejau galvoti apie save, savo ateiti. Pasakiau uzteks gailetis kitu, nors karta pagailesiu saves!... Tada ir atsirado antra tema - kad as palieku vyra... Vel nuomones, patarimai, kritikos... Bet as dziaugiuosi savimi kad as tvirtai apsisprendziau ir kovoju del saves ir del maziuko laimes, juk jis nebus laimingas, jei mama bus nelaiminga!
O pirmasis.. Nors atstumiau ji ir nutraukiau bendravima, jis pasake kad visada lauks manes, kad bet kada galesiu apsigalvoti ir galesim viska pradeti is naujo.. Gal, bet ne dabar. Pirma noriu susitvarkyti savo gyvenima ir atsiriboti nuo tokiu zmoniu kaip mano vyras ir jo artimieji. Siekti savo tikslu, o poto, jei bus laiko ir vietos sirdyje ieskosiu antrosios puseles, o gal ji pati susiras mane

Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 30, 00:16)
O kaip tavo tevai?? ka jie palaiko??  g.gif

Mano tevai mane palaiko, bet tik per mobilu ir interneta, jie Svedijoje gyvena. Per ziemos sventes keliausiu pas juos porai savaiciu. Tureciau tada atsipusti, bet iki ziemos svenciu dar du menesiai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 29, 10:01)
Visada buvau miela, visada bandziau viska graziuoju, ramiai, visada kitiems pagelbedavau, buvau nuosirdi, bet atrodo vistiek mane dauguma "apsiko". Jauciuosi taip, kad dabar busiu bjaurus zmogus. Jokiu mielu zodziu. Bus aiskiai, tiesiai sviesiai, grieztai viskas pasakyta. Elgsiuos kitaip, nes man jau gana tokiu nesamoniu. Pasakiau nenoriu, vadinasi nenoriu. Tikriausiai reikia ausis gerai praplaut vaiko tevui ir "gera nerudijancia vini i galva ikalt". Nes kitaip nematau iseities  unsure.gif

Pati supranti, kad būdama miela ir įklimpai iš ko dabar vaduojiesi, o vyras tikisi tuo pasinaudot, jetus,koks siutas ima, visvien jis grįž, nori ar nenori doh.gif gun_bandana.gif
suprantu, kad ima neviltis, kai tokios draugės ir giminės šitaip "palaiko" doh.gif nes visgi norisi, kad tave suprastų, bet kitiems, neįsigilinusiems į tavo situacija, tiesiog kvailai atrodo, va, įsigeidė kažin ko, laisvės, valdingas vyras,matai...bet gi tu neprivalai aiškint niekam, nepasakok, nesiteisink, tegu vyras teisinasi, apsurdas, kita vertus turėtų kažkiek palengvėt situacija, nes kuo daugiau žmonių žino kas vyksta, patį faktą, kad skiriatės, tegu, neoficialiai, bet visvien, tas pats faktas tikresnis tampa ir gal vyrui greičiau dašils doh.gif "tai vyksta" iš tikro, po truputį susitaikys, nenusileisk, neleisk nakvot, nesileisk į kalbas apie jokius grįžimus 4u.gif jau gerokai pajudėjo į priekį viskas, telieka laikytis, kad ir kaip nelengva 4u.gif

jis turbūt audžia mintį nuomotis iki tol, kol tu išvažiuosi pas tėvus, gali iš kart pasakyt jam, kad negalės likt tavo namuose, nes tikrai grįžusi jo vėl neiškrapštysi dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulka: 30 spalio 2009 - 09:45
QUOTE(kulka @ 2009 10 30, 10:42)
iš tikro, po truputį susitaikys, nenusileisk, neleisk nakvot, nesileisk į kalbas apie jokius grįžimus 4u.gif jau gerokai pajudėjo į priekį viskas, telieka laikytis, kad ir kaip nelengva 4u.gif

jis turbūt audžia mintį nuomotis iki tol, kol tu išvažiuosi pas tėvus, gali iš kart pasakyt jam, kad negalės likt tavo namuose, nes tikrai grįžusi jo vėl neiškrapštysi dry.gif

visiskai pritariu, nes jei vel nusileistum, tai jau tektu susitaikyt su jo buvimu salia kiek jis tik pats nores. Jau tada galetum tu maldaut, kad iseitu, bet jam butu dzin, nes tu jo akyse prarastum bet kokia valdzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulka @ 2009 10 30, 11:42)

Jis dar ir kaip isitikines kad gris, neatsizvelges i tai, kad as to visiskai nenoriu, tai kartoju per diena kiek imanoma daug kartu ir su juo nesikalbu kai atvaziuoja "sunaus aplankyti". Taip supratau kad kazkas jam ikale i galva kad kol oficialiai neissiskyrem jis turi teise gyventi su manimi ir taskas. Tuoj atvaziuos. As jau visa savaite apsisarvavusi kantrybe ir man atrodo siandien ji visai nutruks doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ekaja @ 2009 10 30, 13:07)
visiskai pritariu, nes jei vel nusileistum, tai jau tektu susitaikyt su jo buvimu salia kiek jis tik pats nores. Jau tada galetum tu maldaut, kad iseitu, bet jam butu dzin, nes tu jo akyse prarastum bet kokia valdzia mirksiukas.gif

Jau manau kad kai jis atvaziuos, as tiesiog jo nebeileisiu i namus!! Uzsirakinsiu ir jei bandys lauztis, kviesiu policija.. nors nemazai girdejau kad policininkai maziausiai kisasi i seimyninius konfliktus verysad.gif doh.gif Jis kaip koks mazvaikis, pareiske kad cia nebegyvens jei mano tevas pats ji savo rankomis isvys, nejau man dabar reikia sauktis teva is uzsienio, kuris ir taip turi pilna savu rupesciu svetimoj salelej, kad ji isvytu tam kartui. Beprotybe kazkokia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 30, 19:37)
...Jis kaip koks mazvaikis, pareiske kad cia nebegyvens jei mano tevas pats ji savo rankomis isvys, nejau man dabar reikia sauktis teva is uzsienio, kuris ir taip turi pilna savu rupesciu svetimoj salelej, kad ji isvytu tam kartui. Beprotybe kazkokia doh.gif  doh.gif  doh.gif

... manau, kad po to - jis ras kokią kitą priežastį, pvz. - kol vaikui nesusi aštuoniolika doh.gif
... Pirmadienį - bėg pas advokatą, bent jau kad įteisintų laikiną gyvenimą skyriumi ...
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 30, 20:37)
Tuoj atvaziuos.

nesuprantu ka reiskia sunu lankyti tokiu laiku vakare?? g.gif juk maziui miegoti laikas... tikrai manau jums laikas imtis drastiskesniu priemoniu nei maldavimu leisti gyventi doh.gif ...
siurbele kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 30, 21:41)
... manau, kad po to - jis ras kokią kitą priežastį, pvz. - kol vaikui nesusi aštuoniolika doh.gif
... Pirmadienį - bėg pas advokatą, bent jau kad įteisintų laikiną gyvenimą skyriumi ...

Taip, ras jis dar daug priezasciu!! Tikrai artimiausiu metu kreipsiuos i advokata doh.gif
Atvaziavo, net neklause ar gali. Apsiriejom nes pasake kad liks. Pasakiau kai tik sunus uzmigs tu cia nereikalingas - pasake: "ok - pasikarsiu". Dabar maitina maziuka.. Tada migdysiu ir nezinau kas poto... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 30, 21:07)
... "ok - pasikarsiu"... Tada migdysiu ir nezinau kas poto...

... bent jau - tikrai nepasikars schmoll.gif
Atsakyti
Isejo.. Palikes gazdinancius zodzius ausyse. Ramiai reagavau. Dabar jauciuosi geriau.. Man taip pikta del saves, kad buvau tokia akla, tokia naivi ir tokia pasitikiinti. Dabar gavau rezultata doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 30, 21:50)
Isejo.. Palikes gazdinancius zodzius ausyse. Ramiai reagavau. Dabar jauciuosi geriau.. Man taip pikta del saves, kad buvau tokia akla, tokia naivi ir tokia pasitikiinti. Dabar gavau rezultata  doh.gif

Gal galėtumėt parašyti, kas dėl to kaltas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 10 30, 22:11)
Gal galėtumėt parašyti, kas dėl to kaltas?

Skatyk temą nuo pradžių - suprasi...
Atsakyti