Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 02:48)
nesuprantu jusu: vienas vaikas nuo vieno, antras - nuo kito ir jau einama prie trecio....ir po viso sito, sakote, kad vyrai kalti, bet man atrodo, kad jus pacios kaltos, jei nezinote pacios ko norite, tikriau sakant princo ant balto zirgo-savo svajonese gyvenate, kurios yra tik jusu fantazijos vaisius. Nusileiskite ant zemes viena karta

Ir nesuprasit nei vienos is moteru, kurios bus patyrusios tai ko jus nepatyret, nesuprasit j-vitos. Galejo buti daug priezasciu kodel, kaip, kam.. Pas mane irgi yra labai daug priezasciu del ko sitaip susikloste mano likimas. Nekaltinu kitu, kas kalta. Bet tai nereiskia kad kitas sutiktas vyras bus superinis. Po santuokos gali daug kas pasikeisti, gali po n meteliu pasikeist ir zmogus kuri atrodo labai gerai pazinojai. Na nesakau, buna ir kitokiu atveju, kai moterys nori buti aukos, isprovokuoja tai, bet cia jau visai kita tema. Jei kam sunku tegul cia raso, issilieja.. Man tikrai palengvejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgDo*Wow: 01 lapkričio 2009 - 09:58
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 00:48)
nesuprantu jusu: vienas vaikas nuo vieno, antras - nuo kito ir jau einama prie trecio....ir po viso sito, sakote, kad vyrai kalti, bet man atrodo, kad jus pacios kaltos, jei nezinote pacios ko norite, tikriau sakant princo ant balto zirgo-savo svajonese gyvenate, kurios yra tik jusu fantazijos vaisius. Nusileiskite ant zemes viena karta

o tu, jei neturi ka pasakyt, tai isvis tylek... atsirado cia proto bokstas fool.gif
Papildyta:
beja, cia man turbut vakar susikrove visos skaitytos istorijos.. snd viskas atrodo kitaip.. ir mano tevelis mielas.. sorry, kad patersiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2009 11 01, 11:58)

Mieloji j-vita, nesukit galvos del tokiu rasalioniu, ir as nemazzai sulaukiau neigiamos nuomones ir kritikos. Bet tik tu zinai tiesa ir tavo tiesojje yra stiprybe. Laiykis mamuk 4u.gif Tu savo vyra myli?
Papildyta:
Viskas gerai, svarbu kad tau tikrai geriau 4u.gif Buna gi kritisku dienu kai viskas atrodo taip blogai, o kita diena vel viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 01:48)
nesuprantu jusu: vienas vaikas nuo vieno, antras - nuo kito ir jau einama prie trecio....ir po viso sito, sakote, kad vyrai kalti,

a jus kokie sventi ania....su viena pagyvenot,vaiku pridaret,su kita,su trecia..nu norma..a kur ir kiek vaiku nezinot net kartais biggrin.gif
teisejai jus teisejai... cool.gif patyleti kartais reiktu kai kuriom temom ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 01, 10:14)
Mieloji j-vita, nesukit galvos del tokiu rasalioniu, ir as nemazzai sulaukiau neigiamos nuomones ir kritikos. Bet tik tu zinai tiesa ir tavo tiesojje yra stiprybe. Laiykis mamuk  4u.gif  Tu savo vyra myli?
Papildyta:
Viskas gerai, svarbu kad tau tikrai geriau  4u.gif  Buna gi kritisku dienu kai viskas atrodo taip blogai, o kita diena vel viskas gerai  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
na, o Jums linkiu, kad viskas issisprestu i teigiama puse, kad ir kaip bepasisuktu gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 01:48)

Ne, žinokit geriau turėti daug vaikų su vienu. Jokiu būdu nesiskirti, būti visą gyvenimą užgaiuliojama ir niekinama. vat tada ateiti į forumą ir rašyti temoje, darau viską dėl šeimos, o jis brudas, net tik, kad manęs iš namų neišleidžia, bet dar ir muša, o aš neturiu kur dėtis su 3 ar daugiau vaikų, ne smokytis neleido, darbo neturiu. Tada mes vis gailėsim ir sakysim, va kokia didvyrė, viską dėl šeimos darai bigsmile.gif

Na gerai, pripažino UgDo ir j-vita savo klaidas, stengiasi jas ištaisyti. Na ne tą žmogų pasirinko, tai ką dabar akmenimis užmėtykime? Ir geresni ir tobulesni pasijausime. ir vat parodysim, jų vietą, kaip neteisingai gyvena.

UgDo Wow, manau, kad jūs kas dieną esate stipresnė ir stipresnė ir dabar pradedate matyti., kad jūsų klaida buvo ištekėti už tokio žmogaus, o ne skirtis. O aplinkui pilna žiaurių žmonių, jų reikai tiesiog nematyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2009 11 01, 10:11)
o tu, jei neturi ka pasakyt, tai isvis tylek... atsirado cia proto bokstas fool.gif

aciu uz komplimenta
Papildyta:
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 01, 11:27)

Na gerai, pripažino UgDo ir j-vita savo  klaidas, stengiasi jas ištaisyti. Na ne tą žmogų pasirinko, tai ką dabar akmenimis užmėtykime? Ir geresni ir tobulesni pasijausime. ir vat parodysim, jų vietą, kaip neteisingai gyvena.

ar jums atrodo trecias vaikas nuo skirtingo vyro normalu?man tai pradeda atrodyti, kad patalogija
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 01, 10:50)
1.a jus kokie sventi ania....su viena pagyvenot,vaiku pridaret,su kita,su trecia..nu norma..a kur ir kiek vaiku nezinot net kartais  biggrin.gif
teisejai jus teisejai...  cool.gif
2.patyleti kartais reiktu kai kuriom temom ir tiek  mirksiukas.gif

1. o mes cia patys sau vaikus su savim darom? jei moteris nenores-niekada netures
2. cia laisvas eteris
Atsakyti
Mano seimoj karo stovis, tiek vaiko tevas tiek as esam karingi, bet bukit geruciai, nekariaukim sioje forumo temoje mirksiukas.gif Kiekvienas esam skirtingai uzaugtas, skirtingai isaukletas, skirtingu paziuru, nusiteikimu. Tad skirtingai ir mastom. Lai tai lieka jusu nuomonemis. Peiksit, keiksit ar palaikysit - vistiek tik pats zmogus zino kaip yra is tikruju ir tik jis zengs zingsni link sekancio etapo. As zengiau, turiu sukaupusi daug kantrybes ir valios kad nebutu zingsnio atgal.
Draugaukim toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 15:36)

2. cia laisvas eteris

As ne apie laisva eteri,as apie pamastyma nors kiek pries rasant mirksiukas.gif
nu bet jei kam sikt norisi i laisva eteri,prasom visada bi tik macytu biggrin.gif
Atsakyti
Dabar man reikia patarimo, kaip jus elgtumetes mano vietoj:
Mano krikstasunis yra vyro sesers sunelis. Greit bus jo gimtadienis, kviecia atvaziuoti... Sake kad nesvarbu kokie mano su vyru santykiai, jog krikstasunis nekaltas del to ir dziaugtusi jei atvaziuociau. Jie gyvena kitam mieste tai taip patrastai negaliu pas juos uzsukusi iseit bet kada nes nuveztu mus vyras. O jis gi noretu pabut su savo seserimis ir kitais giminaiciais... Jie nori pamatyt ir mano suneli.. Net nezinau ka daryti? Jauciu nuvaziavusi jausciau itampa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgDo*Wow: 01 lapkričio 2009 - 17:27
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 01, 18:27)
Dabar man reikia patarimo, kaip jus elgtumetes mano vietoj:

Kadangi jusu seimoje sakykim problemos sviezios ir vyksta skyrybos,as labai nuosirdziai atsiprasyciau vyro sesers,kazkiek paaiskinciau savo savijauta ir tikrai nevaziuociau schmoll.gif .... jau geriau istaikius proga kada pati viena su suneliu,bet tik ne su vyru...kuo maziau kontakto,kuo maziau bendru interesu-tuo geriau...
bet spresti jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 31, 21:07)
Man jau dabar slykstu.. Visada pasirupindavau kad pries kur nors iseidamas plaukus susitvarkytu, pasikvepintu, o dabar kai persikrauste jis man pasidare slykstus. Apsileides.. Be manes jis kaip be ranku. Sita iskart pastebejau... Dar man girdint suneliui pasakoja kaip nieko nevalgo.. Kaip isgyvena del musu abieju..
Absurdas  doh.gif
Papildyta:
As jam taip ir pasakiau, kad kai ruosis kartis as jam virve paduosiu..

jusu vyrui skauda. tai naturalu.
jus kada nors mylejote? o ar teko kada skirtis su mylimu zmogum?prisiminkite kaip skauda. o cia prarandama ne tik mylima moteris bet ir sunus(sakykite ka norit-kai skyrybos vyksta esant tokiam mazam vaikui, butent tai ir atsitinka).
palaukit truputeli, isa tai praeis.
Atsakyti