Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

Saziningai neperkaiciau visos temos, bet man susidare ispudis, kad kazkur buvo pamineta, jog jau anksciau buvo bandyta skirstytis ir del vyro giminaiciu spaudimo iki galo tas neivyko. Jei klystu, tai atsiprasau, bet jei neklystu, taui ar nebus cia dar vienas planas sutaikyti? Ar nebus tai to, jau beveik ex susigrazinimo planas?

QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 01, 18:27)
Dabar man reikia patarimo, kaip jus elgtumetes mano vietoj:
Mano krikstasunis yra vyro sesers sunelis. Greit bus jo gimtadienis, kviecia atvaziuoti... Sake kad nesvarbu kokie mano su vyru santykiai, jog krikstasunis nekaltas del to ir dziaugtusi jei atvaziuociau. Jie gyvena kitam mieste tai taip patrastai negaliu pas juos uzsukusi iseit bet kada nes nuveztu mus vyras. O jis gi noretu pabut su savo seserimis ir kitais giminaiciais... Jie nori pamatyt ir mano suneli.. Net nezinau ka daryti? Jauciu nuvaziavusi jausciau itampa  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 01, 19:39)
as labai nuosirdziai atsiprasyciau vyro sesers,kazkiek paaiskinciau savo savijauta ir tikrai nevaziuociau  schmoll.gif

Ta pati galvoju, jo sesuo sukalbama, pakalbeciau graziai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(erosi @ 2009 11 01, 20:06)
jusu vyrui skauda. tai naturalu.

As ta suprantu unsure.gif matau ir jauciu kaip jam tai be galo skaudu, bet tai ne pirmas kartas kai skirtis prasiau. Kiekviena karta buvo iskart kalbama apie savizudybe, ir kai vaiko nebuvo ir poto.. Suminkstedavau, bet tada ir suprasdavau kad jis man lipa ant silpniausiu vietu ir zino kaip mane manipuliuoti. Jam jau seniai kartojau kad meiles nebera, kad as nebenoriu taip gyvent vien tam kad seima butu, tad jam tikrai ne staigus smugis kad ji palieku, jis ilga laika zinojo kad as noriu viska uzbaigti.. Bet taip, skaudu jam labai kad tai vyksta is tikruju ir kad mato jog ne kiek nereaguoju i jo nuprotejimus ir laikausi savo sprendimo.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Blusiukė @ 2009 11 01, 20:12)
Saziningai neperkaiciau visos temos, bet man susidare ispudis, kad kazkur buvo pamineta, jog jau anksciau buvo bandyta skirstytis ir del vyro giminaiciu spaudimo iki galo tas neivyko. Jei klystu, tai atsiprasau, bet jei neklystu, taui ar nebus cia dar vienas planas sutaikyti? Ar nebus tai to, jau beveik ex susigrazinimo planas?

As ir sita varianta galvojau.. Gali buti ir taip. Nusprendziau kad nedalyvausiu toj sventej, o kai bus proga pati uzsuksiu pasveikint asmeniskai su maziuku kai vaziuosiu i ta miesta pas draugus
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 01, 16:29)
As ta suprantu  unsure.gif  matau ir jauciu kaip jam tai be galo skaudu, bet tai ne pirmas kartas kai skirtis prasiau. Kiekviena karta buvo iskart kalbama apie savizudybe, ir kai vaiko nebuvo ir poto.. Suminkstedavau, bet tada ir suprasdavau kad jis man lipa ant silpniausiu vietu ir zino kaip mane manipuliuoti. Jam jau seniai kartojau kad meiles nebera, kad as nebenoriu taip gyvent vien tam kad seima butu, tad jam tikrai ne staigus smugis kad ji palieku, jis ilga laika zinojo kad as noriu viska uzbaigti.. Bet taip, skaudu jam labai kad tai vyksta is tikruju ir kad mato jog ne kiek nereaguoju i jo nuprotejimus ir laikausi savo sprendimo.. unsure.gif

mano manymu jums derejo laikyts savo zodzio nuo pat pirmo karto kai prakalbot apie skyrybas. taip butumete isvenugsi daugybes bereikalingu draskymusi. jusu nuolatiniai "sirdies suminksejimai" vyrui suteike tusciu vilciu, kad galbut jusu visi norai ir grasinimai tera jusu artejantis PMS, ar siaip nuotaika nekokia.
be to, nesuprantu, kam vaikus reikia gimdyti jei zinojote, kad tas vyras ne jums?
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2009 11 01, 22:00)
be to, nesuprantu, kam vaikus reikia gimdyti jei zinojote, kad tas vyras ne jums?

Tikejausi naiviai kad vaikas pakeis padeti.. Klydau, neapmasciau.. Gailiuosi, mokausi.. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Isvis atrodo visas gyvenimas nuo paauglystes man buvo gan sunkus.. Problemu buvo ir seimoje su tevais ir aplinkoje. Visa tai itakojo tolimesnius mano veiksmus. Kai nesiseka daznai pradedi idealizuoti, kurti, matyti tik tai ka nori.. Skubeti.. Dabar apgalvojus viska supratau kad daug ko nepastebejau, daug kartu priesinausi sau.. Buvau problematiska, gal ir dabar dar tokia esu verysad.gif Ir dabar, kai man jau 23 suejo, stipreti pradejau, keistis. Matyti grazius realius dalykus. Suprasti kas yra blogai ir kas gerai, suprasti verte.. O as nuvertejau.. Noriu atgauti oruma. Noriu buti savimi. Pasitikinti, pilna ryzto ir tikslu. Vyrui gerai taip kaip buvo iki to kol dar buvau vejavaike, paklustanti jam. Pradejusi kurti planus apie geresne ateiti, kol kas tada kuriau musu ateiti, bet vyras ne pirstelio nepajudino, nepaskatino ir nenori ko nors keisti. As pasikeiciau ir man nebereikia tokio - nepasikeitusio. Gal per ziauriai skamba, bet nebereikia.. Noriu kad sunus manimi didziuotusi. Suvokiu kad nebus tevo visalaik kartu, o ka? Ka man daryt? Likti su tokiu, taikytis prie tokio, kurio kiekvienas neapgalvotas zingsnis zude kiekviena silta jausmo laseli jam ir pastovus "atsiprasau" uz tuos pacius veiksmus, kuriuos jau daug kartu buvo zadeta nebedaryti? Ir man pries akis nuplauks visas vienintelis gyvenimas siaip sau. As pasiryzau ir pagaliau! Zengiau dar tik pirma zingsni link kazko geriau, kazko priimtiniau sirdziai. Kartais taip norisi draskyti krutine, dauzytis, uzsimusti del padarytu kaidu bet taip darydama tik sunaudosiu laika, kuris galetu buti isnaudotas prasmingai.. Noriu nebesigrezioti atgal. Ne noriu, o galiu! Ir taip padarysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgDo*Wow: 01 lapkričio 2009 - 21:26
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 01, 17:22)
As ne apie laisva eteri,as apie pamastyma nors kiek pries rasant  mirksiukas.gif
nu bet jei kam sikt norisi i laisva eteri,prasom visada bi tik macytu  biggrin.gif

Jeigu kitu nuomone nesutampa su Jusu ir tai Jus laikote "sikimu", tai atsiprasau del Jusu....
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 23:33)
Jeigu kitu nuomone nesutampa su Jusu ir tai Jus laikote "sikimu", tai atsiprasau del Jusu....

As dziaugiuosi kad visoje temoje tik mane viena sureiksmini,bet kiek maciau,nepritarianciu buvo daugiau biggrin.gif
Atleidziu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 01, 21:31)
Tikejausi naiviai kad vaikas pakeis padeti.. Klydau, neapmasciau.. Gailiuosi, mokausi..  unsure.gif  verysad.gif

Nesamone gailetis to kas dabar jusu gyvenime svarbiausia-sunus 4u.gif ir tos gyvenimo atkarpos su vyru nesigailekite-nebutu sito-nebutu sitos patirties,zinojimo ko reikia ir siekimo kazko... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 30, 22:07)
Apsiriejom nes pasake kad liks. Pasakiau kai tik sunus uzmigs tu cia nereikalingas - pasake: "ok - pasikarsiu".

ir tegul kariasi, taip ir pasakyk i akis!!! lotuliukas.gif O jis is tikruju yra bailys. Tas, kuris daug kalba, tai nieko nepadarys-nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 11 02, 11:41)
ir tegul kariasi, taip ir pasakyk i akis!!! lotuliukas.gif 

As ir sakiau kad tegul.. Jis jau mato kad nebesuminksteju sirdyje, net mane va uzvakar isvadino besirde, todel kad neleidau jam pasilikti cia nakvot, o po keliu minuciu skambino ir atsiprasinejo kad taip isvadino ir isejo uztrenkes duris. Pasakiau kad gerai jog isejo ir padejau rageli.. Vakar kokia ramybe namuose buvo, su vaiku zaidziau, knygas skaiciau, namu darbus ruosiau, namus sutvarkiau.. Tikrai jauciuosi daug geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 02, 10:57)
As ir sakiau kad tegul.. Jis jau mato kad nebesuminksteju sirdyje, net mane va uzvakar isvadino besirde, todel kad neleidau jam pasilikti cia nakvot, o po keliu minuciu skambino ir atsiprasinejo kad taip isvadino ir isejo uztrenkes duris. Pasakiau kad gerai jog isejo ir padejau rageli..

Ir gerai padarei, tegul pries darydamas ar sakydamas pagalvoja, tai nereikes paskui atsiprasineti. Jis mane jau nervuoja su savo nenormaliais poelgiais lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
o po keliu minuciu skambino ir atsiprasinejo kad taip isvadino ir isejo uztrenkes duris.

Labai gerai kad nebenusileidi..matai-nieko jis nepadarys biggrin.gif pagazdina ir tiek.. po kazkiek bandymu turetu nusibost..bent jau normaliai zmogui rolleyes.gif ...
Atsakyti
As ir sakiau kad tegul.. Jis jau mato kad nebesuminksteju sirdyje, net mane va uzvakar isvadino besirde, todel kad neleidau jam pasilikti cia nakvot, o po keliu minuciu skambino ir atsiprasinejo kad taip isvadino ir isejo uztrenkes duris. Pasakiau kad gerai jog isejo ir padejau rageli.. Vakar kokia ramybe namuose buvo, su vaiku zaidziau, knygas skaiciau, namu darbus ruosiau, namus sutvarkiau.. Tikrai jauciuosi daug geriau  ax.gif

Žinai, jis visada tave paveikdavo savo manipuliacijom. paverkdavo, pagrąsindavo, kad pasikars, o tu ir pagailėdavai. Ir dabar jam žiauriausia, kad neturi kaip tavęs paveikti. Svarbiausia, nepasiduok ir jokiu būdu nepasiduok. Nes pagailėsi kokį kartėli ir vėl jam atsiras viltis ir vėl karuselė per naujo įsisuks. Nei jis karsis nei jis ką bigsmile.gif svarbiausia nei vieno kartelio neatsileisk ir laikykis tvirtai. Nes gali ateiti ir kita setaps, kai ji sbandys "imti" tave gerumu: atseit supratau savo klaidas, pasikeičiau ir pan. Nepasiduok 4u.gif Svarbiausia savo sprendimo dėl kurio esi tikra, stipriai laikytis.
Atsakyti